Įkraunama...
Įkraunama...

Ar internetinės pažintys jau neištikimybė?

As asmeniskai nenoreciau,kad mano vyras megstu kazkokias pazintis internetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubyna @ 2008 10 07, 16:16)
As asmeniskai nenoreciau,kad mano vyras megstu kazkokias pazintis internetu ax.gif

Aš irgi nenorėčiau, bet pati mėgstu gyvenimą pasipipirinti...šiaip ...pachatinti, pablevyzgoti..galbūt taip, kaip su vyru nedrįsčiau, o paskui pagalvoju, kad gal su kokiu 13 - iniu plepėjau lotuliukas.gif Svarbu abiems gerai smile.gif
Atsakyti
Mano nuomonė tokia: Nesielg su kitu taip, kaip nenori, kad elgtųsi su tavimi.
Bet jei abiems viskas tinka, tai gal ir nieko tokio.
Gal?
Bet dažniausiai kuriam nors tikrai netinka, o taip elgiasi iš nevilties ar stengdamasis nuvyti šalin skaudinančias mintis.
Atsakyti
sutinku su jusu nuomone.
Atsakyti
Nezinau, man tai tie susirasinejimai..pazintys internetu taip paaugliskai atrodo. As sita liga prasirgau 13-17 metu smile.gif O tuo labiau kai zmones yra vede blink.gif sito isvis negaliu suprast..Cia kaip hobis gaunasi..kalbint svetimas panas per interneta ar kaip? Nes siaip blevyzgojimas tai yra paprasciausias laiko svaistymas...Vis gi tai turetu tureti kazkoki tiksla. Pvz. susirasti gera susirasinejimo drauge, kuriai pasipasakoji ka gero nuveikei darbe, kokios spalvos kojnes nusipirkai.. biggrin.gif( Kuo as labai abejoju ) Man rodos tokiu puslapiu lankymo tikslas yra aiskus ir veda i viena ir ta pati gala biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2008 12 19, 16:03)
Nezinau, man tai tie susirasinejimai..pazintys internetu taip paaugliskai atrodo. As sita liga prasirgau 13-17 metu smile.gif  O tuo labiau kai zmones yra vede  blink.gif sito isvis negaliu suprast..Cia kaip hobis gaunasi..kalbint svetimas panas per interneta ar kaip? Nes siaip blevyzgojimas tai yra paprasciausias laiko svaistymas...Vis gi tai turetu tureti kazkoki tiksla. Pvz. susirasti gera susirasinejimo drauge, kuriai pasipasakoji ka gero nuveikei darbe, kokios spalvos kojnes nusipirkai.. biggrin.gif( Kuo as labai abejoju ) Man rodos tokiu puslapiu lankymo tikslas yra aiskus ir veda i viena ir ta pati gala biggrin.gif  biggrin.gif

O pliurpalai apie kojiniu spalva, tai jau nebe laiko svastymas? lotuliukas.gif Nesupyk aisku
Blevyzgos blevyzgoms nelygu. Nes galima susirasti ir susirasinejimo drauga gera, kuriam tarp blevyzgu gali papasakot apie tai ka nuveikei darbe tongue.gif
Atsakyti
sutinku su jusu nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Rubyna @ 2008 10 07, 16:16)

as irgi ax.gif
kaip, kad manau, kad ir jam nepatiktu jei as taip daryciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2008 12 14, 11:39)
sutinku su jusu nuomone.

QUOTE(artech @ 2008 12 19, 18:11)
sutinku su jusu nuomone.

blink.gif jūs čia su kiekviena nuomone taip ir sutinkat? kokiu tikslu? tingit savo nuomonę parašyt ar jos iš viso neturit??? Ar čia iš tos serijos, kur reikia 100, 300 ir dar bala žino kiek žinučių susirinkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielė23 @ 2008 12 20, 20:49)
blink.gif jūs čia su kiekviena nuomone taip ir sutinkat? kokiu tikslu? tingit savo nuomonę parašyt ar jos iš viso neturit??? Ar čia iš tos serijos, kur reikia 100, 300 ir dar bala žino kiek žinučių susirinkt  g.gif

a gaila kad zmogus zinutes renka bigsmile.gif juk ne is tavo saskaitos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 19, 17:38)
O pliurpalai apie kojiniu spalva, tai jau nebe laiko svastymas?  lotuliukas.gif  Nesupyk aisku
Blevyzgos blevyzgoms nelygu. Nes galima susirasti ir susirasinejimo drauga gera, kuriam tarp blevyzgu gali papasakot apie tai ka nuveikei darbe  tongue.gif

As del tu "kojniu" tai biski su ironija rasiau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš gal ir pavydėčiau savo vyro dėl internetinių žinučių, nors čia tikrai nieko blogo. Bet esu pavydi, tad verčiau nežinoti, jei jau taip yra.
Atsakyti