As asmeniskai nenoreciau,kad mano vyras megstu kazkokias pazintis internetu

QUOTE(Rubyna @ 2008 10 07, 16:16)
Aš irgi nenorėčiau, bet pati mėgstu gyvenimą pasipipirinti...šiaip ...pachatinti, pablevyzgoti..galbūt taip, kaip su vyru nedrįsčiau, o paskui pagalvoju, kad gal su kokiu 13 - iniu plepėjau

Mano nuomonė tokia: Nesielg su kitu taip, kaip nenori, kad elgtųsi su tavimi.
Bet jei abiems viskas tinka, tai gal ir nieko tokio.
Gal?
Bet dažniausiai kuriam nors tikrai netinka, o taip elgiasi iš nevilties ar stengdamasis nuvyti šalin skaudinančias mintis.
Bet jei abiems viskas tinka, tai gal ir nieko tokio.
Gal?
Bet dažniausiai kuriam nors tikrai netinka, o taip elgiasi iš nevilties ar stengdamasis nuvyti šalin skaudinančias mintis.
Nezinau, man tai tie susirasinejimai..pazintys internetu taip paaugliskai atrodo. As sita liga prasirgau 13-17 metu
O tuo labiau kai zmones yra vede
sito isvis negaliu suprast..Cia kaip hobis gaunasi..kalbint svetimas panas per interneta ar kaip? Nes siaip blevyzgojimas tai yra paprasciausias laiko svaistymas...Vis gi tai turetu tureti kazkoki tiksla. Pvz. susirasti gera susirasinejimo drauge, kuriai pasipasakoji ka gero nuveikei darbe, kokios spalvos kojnes nusipirkai..
( Kuo as labai abejoju ) Man rodos tokiu puslapiu lankymo tikslas yra aiskus ir veda i viena ir ta pati gala

QUOTE(Arti @ 2008 12 19, 16:03)
Nezinau, man tai tie susirasinejimai..pazintys internetu taip paaugliskai atrodo. As sita liga prasirgau 13-17 metu
O tuo labiau kai zmones yra vede
sito isvis negaliu suprast..Cia kaip hobis gaunasi..kalbint svetimas panas per interneta ar kaip? Nes siaip blevyzgojimas tai yra paprasciausias laiko svaistymas...Vis gi tai turetu tureti kazkoki tiksla. Pvz. susirasti gera susirasinejimo drauge, kuriai pasipasakoji ka gero nuveikei darbe, kokios spalvos kojnes nusipirkai..
( Kuo as labai abejoju ) Man rodos tokiu puslapiu lankymo tikslas yra aiskus ir veda i viena ir ta pati gala

O pliurpalai apie kojiniu spalva, tai jau nebe laiko svastymas?

Blevyzgos blevyzgoms nelygu. Nes galima susirasti ir susirasinejimo drauga gera, kuriam tarp blevyzgu gali papasakot apie tai ka nuveikei darbe

QUOTE(Rubyna @ 2008 10 07, 16:16)
as irgi

kaip, kad manau, kad ir jam nepatiktu jei as taip daryciau

QUOTE(artech @ 2008 12 14, 11:39)
sutinku su jusu nuomone.
QUOTE(artech @ 2008 12 19, 18:11)
sutinku su jusu nuomone.

QUOTE(Danielė23 @ 2008 12 20, 20:49)

a gaila kad zmogus zinutes renka

QUOTE(mama2004 @ 2008 12 19, 17:38)
O pliurpalai apie kojiniu spalva, tai jau nebe laiko svastymas?
Nesupyk aisku
Blevyzgos blevyzgoms nelygu. Nes galima susirasti ir susirasinejimo drauga gera, kuriam tarp blevyzgu gali papasakot apie tai ka nuveikei darbe

As del tu "kojniu" tai biski su ironija rasiau