Įkraunama...
Įkraunama...

Ar internetinės pažintys jau neištikimybė?

QUOTE(laumupė @ 2010 09 06, 08:10)
Žinote ką, jei viena musė daro tai, ko nenorėtų, kad kita musė darytų, tai galutiniam rezultate jos abidvi susitiks ant to pačio šūdo  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif BINGO! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 09 06, 12:50)
Ale rimtai ,idomu ka mano vyrs pasakytu ,jei suzinotu ,kad as nete virtualiai akis vartau?  g.gif

Nieko nesakytų, šiknon gautum... su botagėliu tau, su botagėliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 06, 11:54)
Nieko nesakytų, šiknon gautum... su botagėliu tau, su botagėliu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jau jauciu nesu botegeliu gauciau ,o su kuoka per galva lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 06, 09:10)
Žinote ką, jei viena musė daro tai, ko nenorėtų, kad kita musė darytų, tai galutiniam rezultate jos abidvi susitiks ant to pačio šūdo  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 06, 01:10)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taikliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 03, 09:21)
ir pati dar sudetum  biggrin.gif

Aš taip ir padariau... kažkur skaičiau ir visiškai pritariu šitai minčiai, viskas, kas yra slepiama nuo antros pusės ir yra neištikimybė. O smulkmenos man jau nelabai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 09 07, 00:38)
viskas, kas yra slepiama nuo antros pusės ir yra neištikimybė

ooo tai jusu laukia sunkus gyvenimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 07, 09:17)
ooo tai jusu laukia sunkus gyvenimas  cool.gif

biggrin.gif o tai kam jis lengvas? biggrin.gif Neturiu omenyje visko absoliučiai, bet kas liečia bendravimus su priešingos lyties asmenimis tai tikrai taip. Aš suprantu, kai ten išgyvenęs esi dešimt metų, porą vaikų, porą paskolų tai gal ir nesišvaistysi tokiais pareiškimais, nors žinant mano charakterį tai vargu lotuliukas.gif O kol nesi pririštas prie žmogaus niekaip išskyrus savo norą būti kartu tai nematau reikalo teisinti ir taikstytis su tuo, kas man nepatinka. Ir tebūnie tas gyvenimas sunkus, bet kažkokia antrarūšė nežadu būti, jei vyrui vien manęs negana ir norisi kažko dar paieškoti, tai aš su mielu noru suteikiu jam absoliučią laisvę ta daryti. Va pažįstamos vaikinas keturis metus tvatija jos draugę ir tai jinai neveja jo lauk biggrin.gif čia jau matyt priklauso nuo kiekvienos savigarbos ribų.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 09 07, 12:07)
Va pažįstamos vaikinas keturis metus tvatija jos draugę ir tai jinai neveja jo lauk  biggrin.gif čia jau matyt priklauso nuo kiekvienos savigarbos ribų.

Cia priklauso nuo to kaip tu nori gyventi ir gyveni.. gal tai pazistamai patinka tokie santykiai bigsmile.gif juk prievarta jos prie jo nelaiko niekas.. tai jos laisvas pasirinkimas.. kita renkasi kita kelia.. kaip pasiklosi taip ismiegosi,taspats ir su tuo ka pasiguldysi su tuo ir kelsies biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 07 rugsėjo 2010 - 11:37
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 07, 12:36)
Cia priklauso nuo to kaip tu nori gyventi ir gyveni.. gal tai pazistamai patinka tokie santykiai  bigsmile.gif juk prievarta jos prie jo nelaiko niekas.. tai jos laisvas pasirinkimas.. kita renkasi kita kelia.. kaip pasiklosi taip ismiegosi,taspats ir su tuo ka pasiguldysi su tuo ir kelsies  biggrin.gif

Ne, jinai... kaip ten tas žodis yra... MYLI jį labai biggrin.gif o MEILĖ taigi rimtas reikalas g.gif kas išvertus į padorią kalbą man atrodo reiškia bijo likti viena. Na bet nesvarbu. Ir manau daugelis bijo, todėl toleruoja visas šitas nesąmones. Juk gi iš tiesų užknisa ieškotis kažko naujo, kurti santykius nuo nulio, kai pripažinkim gerų vyrų nėra taip jau daug, o dauguma absoliutūs mulkiai. O kad nuo vieno mulkio ant kito mulkio užšoksi menkas džiaugsmas, gal tiesiog likti su senuoju ir nebesivarginti. Gi ir ne jaunyn eina moteriškės, konkurencija didėja lotuliukas.gif Tai vat, teisingai sakei sunkus mano gyvenimas, nes vat aš kažkaip spjaunu į visus šituos logiškos teiginius ir vat įsivaizduoju, kad esu verta paties geriausio lotuliukas.gif nu durna, ką padarysi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 09 07, 12:47)
Ne, jinai... kaip ten tas žodis yra... MYLI jį labai  biggrin.gif o MEILĖ taigi rimtas reikalas  g.gif

nu as ir sakau is meiles baisiu dalyku pridarome biggrin.gif
rimtai sakant man tokiu savanorisku "auku" negaila... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Luella @ 2010 09 07, 12:47)
esu verta paties geriausio  lotuliukas.gif nu durna, ką padarysi  doh.gif  lotuliukas.gif

pates geriausio sau.. nes kaip matai palei pazistamos pavyzdi kiekvienai reikia savo geriausio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 09 06, 11:50)
Ale rimtai ,idomu ka mano vyrs pasakytu ,jei suzinotu ,kad as nete virtualiai akis vartau?  g.gif

Nu, o jei dar sužinotų, kad su manim bendrauji, tai vapščė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaspis: 07 rugsėjo 2010 - 12:08