QUOTE(pixxy @ 2010 09 11, 02:22)
tada galima isvis su niekuo negyvent, juk jis kiekviena diena iseina i gatve ir ten taip pat gali sutikti ''ja''. tai kam tada gyventi ir laukti?
Kaip man nepatinka siaurai mąstantys žmonės... tai visų pirma ne visi ieško gal, o jei ir ieško tai gal ne visi dundukai ir bent jau moka tą gerai nuslėpti

aš kalbu, kam būti su tokiu, kuris akivaizdžiai ieško kažko, kam? Apsimeti durnelė ir toliau svajoji, kokie santykiai nuostabūs, juk jei norės išeis tu jo nesustabdysi. Tai ok ir laukit, kol išeis

manęs tokios perspektyvos nevilioja, kam tada iš viso reikalingas vyras, į kurį aš žiūriu kaip į gyvenimo palydovą, kuriuo negalima pasitikėti. Aš pvz kitam žmogui duodu visišką veiksmų laisvę ir niekada kažko nedrausčiau, nesekčiau, nebandyčiau prigauti ir pan, bet jei tarkim matau, kad vyrelis neramus darosi ir niežti ten jam kažkur taip, kad tik su kitomis bendraudamas atsigauti gali, tai prašau lai su jom ir bendrauja. Ir apskritai man darosi įspūdis, kad vyrams viskas leidžiama, o dauguma moterų kaip skudurėliai... jei čia tokie šiuolaikiniai santykiai, kai nebėra nei pagarbos, nei lojalumo vienas kitam tai eina šikt, tada tikrai geriau nereikia nei gyventi, nei laukti.