Įkraunama...
Įkraunama...

Ar internetinės pažintys jau neištikimybė?

QUOTE(pixxy @ 2010 09 08, 12:55)
manau, kad sveikas flirtas dar niekam nepakenke, ir jei tai apsiriboja tik internetiniais pokalbiais, tai nieko tame blogo. O jei jau labai nores meiluzes tai labai ir nenusaugosi, tikrai ir be internetiniu pazinciu norint galima rasti. Ir laiko susitikimams galima nesunkiai susigalvoti....

Aišku nenusaugosi, bet tai kam gyvent ir laukt, kol jisai ją susiras? lotuliukas.gif Ot tai vyro hobis - internetinės pažintys, žiūri į bobas valandų valandas, rašinėjasi neaišku apie ką, ot faina ir smagu biggrin.gif jau nebūkit naivios, dar nesutikau nė vieno vedusio ar užimto vyro, kuriais šiaip sau ten ir sėdėtų. O jei dar susirašinėjimo draugė gudresnė ir be skurpulų tai oi labai lengva numatyti, kuo tai baigsis. Na, bet tik aš čia matyt tokia kategoriška biggrin.gifr
Atsakyti
tada galima isvis su niekuo negyvent, juk jis kiekviena diena iseina i gatve ir ten taip pat gali sutikti ''ja''. tai kam tada gyventi ir laukti?
Atsakyti
QUOTE(pixxy @ 2010 09 11, 01:22)
tada galima isvis su niekuo negyvent, juk jis kiekviena diena iseina i gatve ir ten taip pat gali sutikti ''ja''. tai kam tada gyventi ir laukti?

Teisingai pasakyta .Bijo to ,bijo ano ,laiko ant trumpo pavadelio.Kam ?Kad pasijaustu padeties seimininkemis ?Nieko is to neiseina ,dazniausiai ,gero .O gal bijo ,kad nepaliktu?Nereikia bijoti ,kvaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Tamara.: 11 rugsėjo 2010 - 09:47
QUOTE(pixxy @ 2010 09 11, 02:22)

Kaip man nepatinka siaurai mąstantys žmonės... tai visų pirma ne visi ieško gal, o jei ir ieško tai gal ne visi dundukai ir bent jau moka tą gerai nuslėpti biggrin.gif aš kalbu, kam būti su tokiu, kuris akivaizdžiai ieško kažko, kam? Apsimeti durnelė ir toliau svajoji, kokie santykiai nuostabūs, juk jei norės išeis tu jo nesustabdysi. Tai ok ir laukit, kol išeis lotuliukas.gif manęs tokios perspektyvos nevilioja, kam tada iš viso reikalingas vyras, į kurį aš žiūriu kaip į gyvenimo palydovą, kuriuo negalima pasitikėti. Aš pvz kitam žmogui duodu visišką veiksmų laisvę ir niekada kažko nedrausčiau, nesekčiau, nebandyčiau prigauti ir pan, bet jei tarkim matau, kad vyrelis neramus darosi ir niežti ten jam kažkur taip, kad tik su kitomis bendraudamas atsigauti gali, tai prašau lai su jom ir bendrauja. Ir apskritai man darosi įspūdis, kad vyrams viskas leidžiama, o dauguma moterų kaip skudurėliai... jei čia tokie šiuolaikiniai santykiai, kai nebėra nei pagarbos, nei lojalumo vienas kitam tai eina šikt, tada tikrai geriau nereikia nei gyventi, nei laukti.
Atsakyti
Sveikos, mamytes..

Ieskojau temos, kuri atitiktu mano problema, bet arba blogai ieskojau, arba nera tokios:).
O esme yra tokia, mano draugas zaidzia zaidima online, zaisdamas bendrauja su uzsienieciais, susipazines ten su graike kazkokia. Susirade vienas kita FB, prie jo foto is zaidimo ikeltos, ji parasiusi, kad ji myli.. schmoll.gif
Zaisdami jie vienas kitam raso, kad myli, deda buckius ir t.t. Kalbejom apie tai, nes man tai nepatinka, zaidimas yra zaidimas, bet kai viskas presikelia i viesa erdve, tuomet as to nesuprantu..
Atrodo buvo jau aprime viskas, taciau vakar ir vel ji jam raso ar tu mane myli ir pan..
Pavargau nuo tokio nesamoniu..

Arba as esu kvaila ir nesuprantu jo, arba jis elgiasi kvailai..
Kaip jus reaguotumet i toki zaidima?Ar pateisintumet ji?
Atsakyti
Jeigu yra antra puse, kokio velnio lysti i naujas pazintis doh.gif manau cia jau atsiradusiu spragu santykiuose pasekme.
Papildyta:
QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 11, 10:46)
Teisingai pasakyta .Bijo to ,bijo ano ,laiko ant trumpo pavadelio.Kam ?Kad pasijaustu padeties seimininkemis ?Nieko is to neiseina ,dazniausiai ,gero .O gal bijo ,kad nepaliktu?Nereikia bijoti ,kvaila...

Cia man rodos ne baimeje problema. Tai, kad uzsimerksi ir vaidinsi, kad nieko nebijai problemos neisspresi. Kaip norit, taip sakykit, bet nera normalu, kad grizes i seima vyras ne su vaikuciais leidzia laisvalaiki, ne su zmona bendrauja, ne pagelbeja buiti susitvarkyti, bet puola prie kompo ir istysusiu liezuviu neatitraukia akiu nuo ekrano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguciuxxx @ 2010 12 28, 08:55)

Kaip jus reaguotumet i toki zaidima?Ar pateisintumet ji?

Jokiu pateisinimu, koks dar zaidimas ? Nebent zaidzia namu, kur jie vyras ir zmona, kad reikia prisipazinimus meilej rasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 12 28, 10:24)
Jokiu pateisinimu, koks dar zaidimas ? Nebent zaidzia namu, kur jie vyras ir zmona, kad reikia prisipazinimus meilej rasyti lotuliukas.gif

Super, kad yra palaikanciu mane smile.gif .
As irgi tokiu zaidimu nesuprantu, tad manau, kad teks rinktis jam is dvieju kazka..tokiom kvailom nesamonem, man gaila savo laiko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguciuxxx @ 2010 12 28, 11:29)
Super, kad yra palaikanciu mane smile.gif .
As irgi tokiu zaidimu nesuprantu, tad manau, kad teks rinktis jam is dvieju kazka..tokiom kvailom nesamonem, man gaila savo laiko... verysad.gif

Manau, kad ne ultimatumus kazkokius statyti, rinkis ta ar ta, reikia. Tiesiog suseskit ir pakalbekit, issakyk savo nepasitenkinima tokiais jo zaidimais. Paprasyk, kad jis isdestytu savo pozicija, ko jam truksta, kad lenda i naujas pazintis. Gal nera dar taip blogai, kalbekites zmones, o ne is karto prie pasirinkimu pulkit 4u.gif buna, kad viskas ciki piki, bet vyras jau toks, kad jam vis reikia ir reikia nauju, bet dauguma atveju suo pakastas tarpusavio santykiuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2010 12 28, 10:39)
Manau, kad ne ultimatumus kazkokius statyti, rinkis ta ar ta, reikia. Tiesiog suseskit ir pakalbekit, issakyk savo nepasitenkinima tokiais jo zaidimais. Paprasyk, kad jis isdestytu savo pozicija, ko jam truksta, kad lenda i naujas pazintis. Gal nera dar taip blogai, kalbekites zmones, o ne is karto prie pasirinkimu pulkit 4u.gif buna, kad viskas ciki piki, bet vyras jau toks, kad jam vis reikia ir reikia nauju, bet dauguma atveju suo pakastas tarpusavio santykiuose smile.gif

Viena karta jau buvom susede apie tai kalbetis, jis teige, kad daugiau taip nesikartos ir pan. Taciau praejo berods pora savaiciu ir vel viskas kartojasi is naujo..

Atsakyti
Aš tai nelabai suprantu, kame problema, kad jis žaidžia...
Ar kad žaidžia?
Ar kad žaidžia su moterimi?
Ar kad su ja meiliomis banalybėmis susirašinėja?
Ar jūs tiesiog pavyduliaujate, kad jis skiria savo laika internetinei žaidimų draugužei, o ne jums, šalia jo esančiai realiai moteriai?
Atsakyti
QUOTE(Jurguciuxxx @ 2010 12 28, 11:46)
Viena karta jau buvom susede apie tai kalbetis, jis teige, kad daugiau taip nesikartos ir pan. Taciau praejo berods pora savaiciu ir vel viskas kartojasi is naujo..

O jis pasiaiskino ko is viso ten lenda? Leidzia tau skaityti ka jis rasineja?
Jeigu negali atsitraukti, vadinasi rimta problema turit blush2.gif ne siaip sau jis ten manau landzioja, turi siekiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(juzė @ 2010 12 28, 11:52)
Aš tai nelabai suprantu, kame problema, kad jis žaidžia...
Ar kad žaidžia?
Ar kad žaidžia su moterimi?
Ar kad su ja meiliomis banalybėmis susirašinėja?
Ar jūs tiesiog pavyduliaujate, kad jis skiria savo laika internetinei žaidimų draugužei, o ne jums, šalia jo esančiai realiai moteriai?

O ar normalu, kad vyras savo laika skiria internetinems drauguzems, o ne savo moteriai? 4u.gif
Atsakyti