Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(Aristokratė @ 2009 04 29, 07:52)
kodel negerai  g.gif

Liūdna.
Geeeera būūūti dvieeese lotuliukas.gif
Esu ilgą laiką draugavusi su vyruku, o šiuo metu esu viena. Visos nostalgijos tam kavalieriui praėjo liko pačio bendravimo, laiko leidimo trūkumas. Juk į tą patį kiną eiti ar tiesiog namie filmą spoksoti daug smagiau su vyru nei vienai ar su drauge ar kokiu gyvūnėliu.
Atsakyti
QUOTE(Golden Rose @ 2009 05 11, 08:55)
Liūdna.
Geeeera būūūti dvieeese  lotuliukas.gif
Esu ilgą laiką draugavusi su vyruku, o šiuo metu esu viena. Visos nostalgijos tam kavalieriui praėjo liko pačio bendravimo, laiko leidimo trūkumas. Juk į tą patį kiną eiti ar tiesiog namie filmą spoksoti daug smagiau su vyru nei vienai ar su drauge ar kokiu gyvūnėliu.

Cia jau priklausomybe, kai savas gyvenimas be JO nemielas. Man net nepatiktu toks vyras kuris tik manes butu isikabines ir jokio savo gyvenimo - nuobodu. Ir pati as nenoriu buti tokia, kad tik su juo noretusi buti ir pasauli matyti tik kai keturios akys ziuri.
Ko reikia is jo - meiles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunas73 @ 2009 05 11, 00:15)
biggrin.gif .Neliudekit tos,kuriom dar nepasiseke nukabint!Viskas bus ok!

visi, taip sako ax.gif
Atsakyti
Na merginos, kaip kam sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmilija @ 2009 05 25, 22:30)

o koks tavo reikalas?
Atsakyti
QUOTE(emmilija @ 2009 05 25, 22:30)

fronte nieko naujo tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.165 @ 2009 05 26, 00:10)
o koks tavo reikalas?

Cia sededamas sumoteriskejai biggrin.gif kad kreipinyje kazkaip izvelgei save biggrin.gif
Atsakyti
vyrams kaip ir meterims nepatinka per didelis demesys, daryk priesingai apsimesk kad jis tau nepatinka, tik aisku nepersistenk, parodyk ir demesio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cherrymint @ 2009 07 07, 01:09)
vyrams kaip ir meterims nepatinka per didelis demesys, daryk priesingai apsimesk kad jis tau nepatinka, tik aisku nepersistenk, parodyk ir demesio  tongue.gif

Na yra tiesos cia, yra. Su savo MB kai susipazinome, jis man patiko, bet labai daug demesio ir ypatingu zenklu nerodziau, stai tai jam ir uzkliuvo, kaip tai...mat tokis kavalierius, o as cia dar svarstau. biggrin.gif
Atsakyti
i tema biggrin.gif

http://gyvenimas.del...php?id=31833537
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 05 05, 17:00)

Vistiek nesupratau, ko gi iš tiesų nori vyrai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2010 05 05, 20:07)
Vistiek nesupratau, ko gi iš tiesų nori vyrai?  biggrin.gif

Svarbu, kad jie patys tai suprastų...
Atsakyti