Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(Jomato @ 2010 06 03, 15:48)
Vyrus intriguoja paslaptingos ir sunkiai prieinamos moterys. Jei neatsiliepi - sunerimsta, kaip gi čia dabar? Kur? Su kuom? Kodėl? Tad dar reikia pasistengti ir dar kartą paskambinti  biggrin.gif

Jei turėsi sau įdomių užsiiėmimų, pati gyvensi sau įdomiai, tai ir vyrui būsi įdomi. Na, jei sėdėsi namie nuobodžiaudama ir tik vaidinsi, nieko taip nesudominsi... O gal kaip tik vaikinui patiktų rami ir namiseda mergina.
Žodžiu, patarčiau, kuo mažiau apsimetinėti ir vaidinti kažką, bus viskas daug paprasčiau ir aiškiau.
Atsakyti
Nepykit, bet man paskaičius susidarė toks įspūdis, jog tik vyrai valdo pasaulį doh.gif Moterys turi būti labai paklusnios, nes negali supykdyti vyro, negali nuklysti nuo normos, nes jis tuoj pabėgs pas kitą ir pan. Taip ir gaunasi, išteka tokios "paklusnios", o vyrai ir toliau elgiasi kaip nori: pas kitas palaksto, kartais į akį užmeta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2010 06 04, 11:19)
Nepykit, bet man paskaičius susidarė toks įspūdis, jog tik vyrai valdo pasaulį  doh.gif Moterys turi būti labai paklusnios, nes negali supykdyti vyro, negali nuklysti nuo normos, nes jis tuoj pabėgs pas kitą ir pan. Taip ir gaunasi, išteka tokios "paklusnios", o vyrai ir toliau elgiasi kaip nori: pas kitas palaksto, kartais į akį užmeta  verysad.gif

Man susidarė toks įspūdis, kad jūs ne į tą temą pataikėt.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 04, 12:25)
Man susidarė toks įspūdis, kad jūs ne į tą temą pataikėt.

Man irgi taip atrodo. drinks_cheers.gif

Beja maniskiui, kai dar tik pradzia draugystes buvo, labai patiko tai, kad as jam buvau demesinga, ne tik jis man (veliau jis tai man pasake, kazkada jau po vestuviu ).
Atsakyti
Mes su B bendravom metus pries "susieinant" ir as niekada prie jo nelysdavau, nerasydavau ir jokio demesio nerodydavau. Bendravau kaip su gryniausiu paprastu pazystamu, nors ir patiko visai. Pakviesdavo sokti-sutikdavau, bet pati i akis nelindau, nors buvau labai jaunute dar, (o tokio amziaus (16) merginos labai megsta demesi parodyti siais laikais g.gif )
Po metu B pradejo rodyti demesi ne kaip draugei. Parasydavo-atrasydavau, pasikviesdavo kur-jei galedavau sutikdavau, jei neiseidavo-atsisakydavau(per galva nesiversdavau). Demesi pradejau rodyti tik, kai prisirisau blush2.gif
Viskas gavosi naturaliai...turbut delto B ir isimylejo mane, nes jis begalo vertina nuosirduma smile.gif
Atsakyti

as pirma niekad nekabinau ir, jauciu, kad nekabinsiu vyro. jei patinka lb, tai tiesiog pasinaudoju situacijom, kuriose galiu save atskleisti, ir jei jis tuo zavisi, tai pats pasikabina, o jei ne - tai kam kabinti?

QUOTE(tirpi17 @ 2010 06 04, 06:15)
Pasiskaitinejau cia jusu minciu...

Jeigu vyrui esate patraukli ir jis jums rodo demesi, jokiu budu neatstumkite! Tai yra, pradzioje jeigu jums skambina - pakelkite, jeigu raso atrasykite (nors geriau ne ta pacia sekunde), taciau pati pirma demesio jam nerodykite ir su savo jausmais santuriai. Teko stebeti kai net ir rimtai susizaveje moterimi vyrai greit atsoksta nuo ypac greit i jausmus pasinerianciu paneliu. Aisku, jeigu jus esate romantike ir labai jausminga is prigimties, to neslepkite tik ta parodykite aplinkiniais keliais, nenukreipiant visko tiesiogiai i ji, kad jis siek tiek pasimestu. Nepadarykite jo dievu, jei nenorite likti jo sesely. Taip pat nezeminkite jo, rodykite pagarba - vyram tai patinka.  Po poros menesiu jus ir patapsite vienintele, nes dauguma vyru labai lengvai ir greit prisirisa, tik reik moket juos priristi  mirksiukas.gif O su prisirisusiais lengviau ir elgtis galima laisviau.

Bet cia tik mano filosofija. smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar moteris patinka,galiu pasakyti paziurejes i ja 5 sekundes cool.gif visada veza nuosirdumas ir subtilumas.Miekada-pigus lindimas i akis.
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2010 05 15, 10:48)
Supratau, kad vien grazia isvaizda mazai. Jei, pvz, klube prie staliuko sedes grazuole, akis nuleidus o salia jos ne tokia grazi, bet besisypsianti, akytem zybciojanti linksma mergina - nesunku suprasti, kuria sulauks daugiau kvietimu sokti.
Elgesys ir siunciami signalai ir yra ta "kabinimo" taktika.

ant sios zemes vaiksto ir tokiu vyru, kad tikrai atsiras ir toks, kuriam patiks ta grazuole nuleidusi akis. apskritai, gali but ir negrazuole nuleidusi akis, o grazuole besisypsanti- tiek viena, tiek kita gali pasirodyt vyrui idomi (skonio reikalas).
o ta negrazuole gali atrodyt kazkam deive biggrin.gif
nebutina juoktis ir zybciot akytem. paprasciausiai, kiekviena moteris turi kazkokia vidine charizma, veido mimika, zvilgsni- tokios smulkmenos gali uzkabinti.
nebutina garsiai zvengt, kad atkreipt demesi smile.gif

QUOTE(Aristokratė @ 2010 06 03, 17:58)
Manau, kad tai eilinis mitas, kad vyrams patinka paslaptingos, nepriieinamos moterys, nes kita is "daugelio" katino uz usu netampys ir is panoses nugvelbs  biggrin.gif .

as irgi kazkuriuo metu taip galvojau, bet as megstu patyleti, arba nedasakyti iki galo. ir pasirodo, kad daugumai vyru tai yra paslaptingumas biggrin.gif

apskritai, moteris gali but paslaptinga, bet 'lengvai prieinama' (cia turiu omeny, ne paleistuve). tiesiog kai yra abipuse simpatija- specialiai nekelt ragelio ar kitaip tempt guma yra juokinga.
juk tas medziojimas toks pat per ta pati pabosta smile.gif viskas turi but naturalu.

QUOTE(laikas'69 @ 2010 06 07, 14:10)
Ar moteris patinka,galiu pasakyti paziurejes i ja 5 sekundes  cool.gif  visada veza nuosirdumas ir subtilumas.Miekada-pigus lindimas i akis.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo macabee: 23 birželio 2010 - 18:45
nu ir gyvates Jus moterys biggrin.gif
Atsakyti
Tiesą pasakius, niekada neteko kartis vaikinui ant kaklo, pulti bučiuoti, lipti ant kelių ir t.t. nors mano metų (<20) panelėm, tai labai priimtina.
Visų pirma, jei tas žmogus man patinka, stengiuosi kuo daugiau būti su juo, tiesiog jei jis iš bendro draugų rato (mano atveju būtent taip ir buvo), stengiaus kuo daugiau bendrauti, leisti laiką kartu, kalbėti, na, kaip su paprastu draugu tik gal šiek tiek daugiau, atviriau. Kai pajutau, kad B simpatizuoja, atsakiau tuo pačiu, pradėjom bendrauti, susitikinėti vieni atskirai ir t.t. Toliau rutuliojantis santykiams, man pritrūkus dėmėsio, bandau kurį laiką mažiau skirti ir savąjį, ekspermentuoju, ir rezultatai tokie, jog, kai B gauna šūsnį komplimentų, artumo, gal perdėto dėmesio, jis užmiega ant laurų, kai dėmesio kiekis sumažėja, daugiau sulaukiu iš jo. Tik bėda, jog kartais pačiai būna labai sunku nerodyt to dėmesio, nes, kai žmogus traukia, brangus, noris viską ir atiduot, o tai nėra super gerai. Reikia pasilikt ir tos paslapties, kaip kažkas minėjo, kad visada būtum įdomi. Beje, B kažkada netyčiom pats buvo užmetęs, kai pasiskundžiau dėmesio stoka, jog nerodyk tiek dėmesio pati, sulauksi iš manęs. Tai buvo juokai, bet manau juose nemaža tiesos.
Atsakyti