Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(alter ego @ 2007 12 04, 15:10)
Aha, tikrai  biggrin.gif

ale va išganymas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 12 04, 15:13)
ale va išganymas  bigsmile.gif

O koks ten išganymas? g.gif Kad galėtum susirašinėti, reikia susimokėti, tai nieko ir nevyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 12 04, 15:16)
O koks ten išganymas?  g.gif Kad galėtum susirašinėti, reikia susimokėti, tai nieko ir nevyksta  ax.gif

doh.gif neapsižiūrėjau
čia taisakant - nori meilės - susimokėk. ir tai dar neaišku ką gausi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 12 04, 15:37)
doh.gif  neapsižiūrėjau
čia taisakant - nori meilės - susimokėk. ir tai dar neaišku ką gausi.  doh.gif

Nu tai jau parinks tinkamiausią biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 12 04, 16:56)
Nu tai jau parinks tinkamiausią  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o kai ishsizios - galesi begti is tos kavines laukan pro atsargini isejima. biggrin.gif
nezinau, netikiu as tokiais dalykais. nors, as ir meile is pirmo zvilgsnio netikiu.. as kaip kokia leeeeta siuo klausimu, man pakalbeti reikia.... rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 12 04, 15:56)
Nu tai jau parinks tinkamiausią  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
reik užsiregistruot ir vyrui pasiūlyt, kažį ką rodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 12 04, 14:58)
musu siuolaikiniais tempais tai jei pirma karta atsisakai, tai sansu, kad pakvies antra beveik nebera  lotuliukas.gif
vyrai kazkokie susireikshmine pasidare... ar tik man taip atrodo?

žinokit verta rizikuot, aš esu bandžius į pirmus kvietimus atsisakyt, ir ką buvo, atbyrėjo, bet jų nei negaila ir man nepatiko, o kas tikrai norėjo,, pasiderino ir pakvietė dar kart..

kad vyrai neatkaklūs tai jau tikrai, bet reikia juos pratint, nemėgstu tokių užsikompleksavusių - nedrįsta pakalbint - nu kas čia dabar, kas atsitiks?nukris skrybėlė?na nedrįsta, bijo atstumimo - galima galvą pasukt, kitais būdais- per pažįstamus ar kažkaip aplinkui lialialia, apie orą, dujų kainas...
moteriai šiek tiek sudėtingiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volare: 04 gruodžio 2007 - 23:25
mergaites,
prisiminiau l gera viena "zvilgsnio" metoda. zinot kaip reikia pasiziuret,kad is koto nukristu?nezinot irnesakyk.gif
o gi taip-turi pasidaryti trikampi-(pvz,jei sedi prie stalo) pasiziuri i stala sau po nosim,po to i lubas virs "jo" galvos ir i "ji". zvilgsni reikia "sumesti" greitai lotuliukas.gif
jeigu pas kuria dideles akys,tai isvis tas objektas issilydys kaip atokaitoj paliktas sviestas lotuliukas.gif
rasykite,ar pavyksta
praktiskai panasiai kaip cia- rolleyes.gif ,tik dar akys is virsaus nukrypsta i kabinimo objekta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sele: 05 gruodžio 2007 - 01:06
QUOTE(volare @ 2007 12 04, 23:17)
kad vyrai neatkaklūs tai jau tikrai, bet reikia juos pratint, nemėgstu tokių užsikompleksavusių - nedrįsta pakalbint - nu kas čia dabar, kas atsitiks?nukris skrybėlė?na nedrįsta, bijo atstumimo - galima galvą pasukt, kitais būdais- per pažįstamus ar kažkaip aplinkui lialialia, apie orą, dujų kainas...
moteriai šiek tiek sudėtingiau

irnesakyk.gif yra, yra ir atkaklių. Pažįstu vaikinuką, kuris laukia jau gal kokius 4 metus ir vis dar tikisi. Primena apie save, kviečia susitikti... žodžiu, rodo dėmesį. Tik jo nusižiūrėtai mergaitei neįtinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sele @ 2007 12 05, 02:04)
mergaites,
prisiminiau l gera viena "zvilgsnio" metoda. zinot kaip reikia pasiziuret,kad is koto nukristu?nezinot irnesakyk.gif
o gi taip-turi pasidaryti trikampi-(pvz,jei sedi prie stalo) pasiziuri i stala sau po nosim,po to i lubas virs "jo" galvos ir i "ji". zvilgsni reikia "sumesti" greitai lotuliukas.gif
jeigu pas kuria dideles akys,tai isvis tas objektas issilydys kaip atokaitoj paliktas sviestas lotuliukas.gif
rasykite,ar pavyksta
  praktiskai panasiai kaip cia- rolleyes.gif ,tik dar akys is virsaus nukrypsta i kabinimo objekta lotuliukas.gif

Jo jo, tik prieš tai ant katinų pasitreniruokit smile.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau, kad mane kabintų, o ne aš. Bet taip nenutinka, t.y. manęs niekas nekabina kažkaip verysad.gif tol, kol pati neparodau dėmesio. Bet jei aš pirmoji - tuomet man nebeįdomu. Kai paklausiau, kodėl jis to nepadarė pirmasis - atsako, kad atseit jis manė, kad vistiek manęs nepakabins.
Nyku. g.gif
Aš tai mėgstu flirtuoti labai bigsmile.gif , net kartais taip kurviškai, taip akivaizdžiai, sterviškai..... Va čia tai mano stichija. Patinka, kai apie mane sprendžia iš neteisingo įvaizdžio, atseit pati lendu, o iš tikro - pasiek mane, jei gali....
Atsakyti
QUOTE(sele @ 2007 12 05, 01:04)
mergaites,
rasykite,ar pavyksta

bet jei vyras taip mane kabintu, tai pagalvociau, gal jam bloga darosi blink.gif .

QUOTE(Dindilin @ 2007 12 05, 13:10)
Aš irgi norėčiau, kad mane kabintų, o ne aš. Bet taip nenutinka, t.y. manęs niekas nekabina kažkaip verysad.gif  tol, kol pati neparodau dėmesio. Bet jei aš pirmoji - tuomet man nebeįdomu. Kai paklausiau, kodėl jis to nepadarė pirmasis - atsako, kad atseit jis manė, kad vistiek manęs nepakabins.
Nyku. g.gif

kazkodel man atrodo, kad musu vyrai trenkti ir kodel bijot moteri pakabinti doh.gif . Geriausia ratais vaiksciot aplink patinkancia moteri, zymeti teritorija, kaip sabakom, o veiksmu nesiimto jokiu cool.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 05 gruodžio 2007 - 18:36