Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

O kaip "pakabinti" vyruka kuris i musu firma ateina tik karta i menesi arba net reciau g.gif
Biskeli pavydziu Olgai mirksiukas.gif Man sunkoka kabint, nes kabinete bunu ne viena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 19, 17:43)
O kaip "pakabinti" vyruka kuris i musu firma ateina tik karta i menesi arba net reciau  g.gif
Biskeli pavydziu Olgai  mirksiukas.gif  Man sunkoka kabint, nes  kabinete bunu ne viena  verysad.gif

Pradėkit pokalbį kita tema - pvz apsimeskit, kad sugedo kompas (jei ITšnikas vyrukas), ar dar kąnors, klozetą pataisyt jei santechnikas. O tada jau vystykitės tolyn, esmė - susitarti dėl susitikimo, nesvarbu kokiais reikalais.
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 05 14, 23:25)
Ka as per trumpa savo gyvenimeli suzinojau, tai butent tai,kad vyrams patinka PATIEMS kabinti. Zinoma pasitaiko ir isimciu, isskirtinai droviu vyru, bet klausimas ar jus pacios tokio norit? As ne, man nereikia kompleksuoto, pernelyg jautraus padaro. Vyras turi būti VYRAS o ne jo pavidalas... Ir kiek pastebejau geriausias budas patraukti demesi yra lengvas flirtas, "kabliukas" (kokios nors sksy uzuominos ar meilus zodeliai paversti juokais), bet svarbu niekad neperzengti ribos, neskambineti, neklausineti pernelyg reiksmingu klausimu (apie vaikus, vestuves ir pan.), nedejuoti "kokia as negrazi, stora"laukiant komplimentu. Pasitikejimas savimi geriausias budas "uzkabliuoti" vyra.  rolleyes.gif

+1, bet galima su tuo pasitikėjimu biškį 'perlenkti' ir išgazzdinti visai nieko vyrioką wink.gif Taip sakant, pagal situacija reik žiūrėt ir manevruot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Good_girl @ 2010 05 19, 17:52)
Pradėkit pokalbį kita tema - pvz apsimeskit, kad sugedo kompas (jei ITšnikas vyrukas), ar dar kąnors, klozetą pataisyt jei santechnikas. O tada jau vystykitės tolyn, esmė - susitarti dėl susitikimo, nesvarbu kokiais reikalais.

Toki pokalbi vystom...kokias 2 min...i vsio... Jam reikia eit dirbt savus darbus, man savus. Ateina priziuret irengimu apie kuriuos neturiu zalio supratimo doh.gif Turi vyrukas nuostabias gintarines akis biggrin.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Good_girl @ 2010 05 19, 17:52)
Papildyta:

+1, bet galima su tuo pasitikėjimu biškį 'perlenkti' ir išgazzdinti visai nieko vyrioką wink.gif Taip sakant, pagal situacija reik žiūrėt ir manevruot smile.gif

Taip zinoma, visur turi buti saikas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 19, 19:31)
Toki pokalbi vystom...kokias 2 min...i vsio... Jam reikia eit dirbt savus darbus, man savus. Ateina priziuret irengimu apie kuriuos neturiu zalio supratimo  doh.gif  Turi vyrukas nuostabias gintarines akis  biggrin.gif  flirt.gif

Paklauskit gal jis kavos nori? biggrin.gif
Atsakyti
O jei vaikinas skambina atseit svarbiais reikalais, bet jaučiu jog "visai ne į temą" - ar tai jau reikštų užsikabinimą? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2010 05 24, 20:15)
O jei vaikinas skambina atseit svarbiais reikalais, bet jaučiu jog "visai ne į temą" - ar tai jau reikštų užsikabinimą?  blush2.gif  g.gif

Manau, kad jau galėtų reikšti. Nelygu, ką ir kaip kalba "visai ne į temą".
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2010 05 24, 20:15)
O jei vaikinas skambina atseit svarbiais reikalais, bet jaučiu jog "visai ne į temą" - ar tai jau reikštų užsikabinimą?  blush2.gif  g.gif

Paklauskit tiesiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 05 24, 20:22)
Manau, kad jau galėtų reikšti. Nelygu, ką ir kaip kalba "visai ne į temą".

Tarkim turėdamas mano tel. nr. paskambina ir paprašo iš jo draugo paimti užrašus, kai tikrai žinau, jog jam jų nereikia arba jis pats laisvai gali pasiimti iš draugo tiesiogiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2010 05 24, 22:11)
Tarkim turėdamas mano tel. nr. paskambina ir paprašo iš jo draugo paimti užrašus, kai tikrai žinau, jog jam jų nereikia arba jis pats laisvai gali pasiimti iš draugo tiesiogiai  biggrin.gif

Niekas Jums nieko geriau nesuinterpretuos, nei Jūs pati.
Yra galimybė prisisvajoti nesamų dalykų ir reikšmių, bet nemanau, kad tai rimtai pakenktų.
Atsakyti
Vyrukus labai pritraukia smagi nuotaika ir šypsena, dauguma tirpsta, kai panelė nuotaikinga. Tik, aišku, nereik perlenkt ir ištisai dantis rodyti biggrin.gif Vienžo jie labai optimizmo ilgisi - išbandytas kelias!
Atsakyti
Vyras jusu arba nori, arba nenori.

Jei nori, bukite ramios, duos aiskiai tai suprasti. Dar buna, kad nori, bet yra rimtu kliuciu, del kuriu nusprendzia su jumis neprasideti (jo zmona, jusu vyras, vaikai, reputacija darbe,....). Kai vyras jusu nori, ypatingi manevrai tikrai nereikalingi. Pakanka jo neatstumti ir vairuoti santykius jums priimtina kryptim.

Nenorejimo yra ivairiu niuansu. "Pastangu neverta, bet jei pati pasisiulytu, paimciau"; "is bado, jei pati labai liptu, paimciau"; "jei grasintu su peiliu, gal ir sugebeciau paimti";
"net su peiliu grasinant ant tokios nestoves" ir pan.

Is esmes cia klausiama patarimu, kaip uzsikelti ant saves antros kategorijos vyrus.
Buvo kas pasidalino sava patirtimi. Buvo kas isreiske savo poziuri i toki elgesi.

Galimas ir kitoks poziuris. Tipo, esu stipri, nepriklausoma moteris, "padarau" tuos, kuriu noriu ir vienodai man ju (ir jusu) norai/nenorai, poziuriai/nuomones. Ale tada reikia eiti iki galo ir nesinervuoti, kai ne tokia stipri, tradiciniu paziuru moterele, pavartoja tradiciskai toki elgesi apibudinanti zodi.
Atsakyti