Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

jo... kateteri ir man state pries gimdyma, tikrai siaubas sad.gif o dar moteriske-sesele buvo tokia druta, vyrisku ranku, pagyvenusi ir labai grubi. net daktaras paskui sake, kad ji ne is svelniuju... blink.gif
Atsakyti
Teko ir man kateterio "paragaut". Dar, prisiminiau kaip gydytoja ištraukė tokias žikles sako, dabar kirpsim gleives, bet jums neskaudes... Nu bet mane vien nuo tų žirklių vaizdo kūnas pagaugais nuėjo. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unka: 27 vasario 2008 - 17:44
man baisiausia buvo kai leliukui dinginejo tonai..
O siaip, baisu buvo kai saremiai kas 1.5 min 4h tesesi... bijojau - tai kaip toliau bus jei jau dabar taip blogai... Bet padare epidura ir daugiau jokiu baisumu nebuvo.. Pagimdziusi vyrui sakiau - galiu ir antra dabar pat gimdyt... (jegu antpludis nuo adrenalino, matyt, buvo)
O dabar labiausiai bijociau pogimdyvinio laikotarpio.. Labai blogai man buvo.. Vyras galvojo kai pamate, kad ant koju atsistot nesugebu pati, kad cia menesi reiks mane vedziot ir leliuku rupintis paciam... Bet uzteko keliu dienu ir vaiksciot pradejau.. taisiausi labai sparciai..
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2008 02 23, 20:24)
man atrodo jei visus situos ispudzius skaito dar negimdziusios, tai jom cia baisiausias momentas  ax.gif

As viena is tu dar negimdziusiu... Net neisivaizduoju,kas manes laukia, bet sprendziant is jusu ispudziu, tai ... blink.gif blink.gif blink.gif mega_shok.gif scare.gif

Nors raminu save tuom,kad kiekvienai buna skirtingai. Viena pagimdo lengviau, kita - sunkiau. Kaip jau bus, taip bus... Pasiruosusi bet kam!!! Bet vistiek truputeli baisu... verysad.gif
Atsakyti
ir kateteris buvo istatytas ir vandenis kirpo,ir slapima trauke su kokiu tai svirkstu,ziauriai skaudejo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Estrella @ 2008 03 03, 22:58)
As viena is tu dar negimdziusiu... Net neisivaizduoju,kas manes laukia, bet sprendziant is jusu ispudziu, tai ... blink.gif  blink.gif  blink.gif mega_shok.gif  scare.gif

Nors raminu save tuom,kad kiekvienai buna skirtingai. Viena  pagimdo lengviau, kita - sunkiau. Kaip jau bus, taip bus... Pasiruosusi bet kam!!! Bet vistiek truputeli baisu...  verysad.gif

Nepergyvenk mirksiukas.gif ,taip ir yra kiekvienam skirtingai,as irgi ziauriai bijojau,o dabar jau apie antra galvojam rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif is esmes kazko baisiausio neatsimenu.Su pirmuoju maniau,kad neistversiu saremiu,nes skatinant labai skaudejo,o su dukryte pora sykiu suabejojau,ar sugebesiu isstumti.Bet viskas gerai buvo bigsmile.gif
Baisiausia buvo per nestuma,kai skaitydavau ivairias bjaurias knygas,ir tiesiog siauba vare zodziai,kad ten gali plysti arba kirpti,ir parasyta,kad siules reikes su fenu dziovintis,tai pamenu zliumbiau net pasikukciodama nuo tos minties lotuliukas.gif o dar parasyta kad "shlapimo galite nelaikyti ir po pusmecio",bet as visu siu nesamoniu isvengiau thumbup.gif nei kirpo,nei plyshau,nei buvo nevalingo slapinimosi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 04 kovo 2008 - 08:43
nezinau,ar sitoj temoj reiketu klausti,bet paklausiu blush2.gif manes greit laukia pirmas gimdymas ir turbut kaip kiekviena negimdziusi ziauriai bijau blink.gif o dar ir siaip esu labai didele baile unsure.gif noriu gimdyti kaune,bet man iki kauno 70km,tai noreciau paklausti jusu ar pirma karta gimdant yra galimybe nespeti? g.gif ir mazdaug po kiek laiko prasideda gimdymas nubegus vandenims? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 03 04, 13:13)
nezinau,ar sitoj temoj reiketu klausti,bet paklausiu blush2.gif manes greit laukia pirmas gimdymas ir turbut kaip kiekviena negimdziusi ziauriai bijau blink.gif o dar ir siaip esu labai didele baile unsure.gif noriu gimdyti kaune,bet man iki kauno 70km,tai noreciau paklausti jusu ar pirma karta gimdant yra galimybe nespeti? g.gif ir mazdaug po kiek laiko prasideda gimdymas nubegus vandenims? blush2.gif

jei greit susiruosi,didziausia tikimybe ,kad spesi wink.gif o su tais vandenimis ivairiai buna.Man pvz abu sykius teko praplesht vandenmaishi,nes pats vanduo nenubego.Bet sakoma,kad butina pagimdyt per 24h kai nubega vanduo.
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2008 03 03, 23:58)
As viena is tu dar negimdziusiu... Net neisivaizduoju,kas manes laukia, bet sprendziant is jusu ispudziu, tai ... blink.gif  blink.gif  blink.gif mega_shok.gif  scare.gif

Nors raminu save tuom,kad kiekvienai buna skirtingai. Viena  pagimdo lengviau, kita - sunkiau. Kaip jau bus, taip bus... Pasiruosusi bet kam!!! Bet vistiek truputeli baisu...  verysad.gif

zinok kiekvienai gimdymas praeina visiskai skirtingai, todel nesigasdink skaitydama, tau galbut bus vel visiskai kitaip ax.gif man skausmo kulminacija ir "perdegimas" buvo tarp stangu, kai reikejo laukt kitos stangos, maniau, pilvas pusiau perplys is vidaus, koks buvo skausmas... doh.gif taciau kitoms stumimas- vos ne malonumas, na, kiekvienai kitaip... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 03 04, 13:13)

pirmą kartą net greitoji gali važiuoti 40 min ar ilgiau, nes pirmas kartas ilgai tęsiasi. Nors.. visoms individualu. Aš pvz taip pat nusiteikus važiuoti į Kauna iš vln, nebijau, nes žinau, kad gimdau po dešimt valandų... cool.gif
Atsakyti
biggrin.gif man su antru gimdymu iki ligonines buvo 150km,spejau kaip ne kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 05 kovo 2008 - 09:10
labiausiai skaudėjo ir baisiausia buvo kai siuvo tarpvietę.
Atsakyti