jo... kateteri ir man state pries gimdyma, tikrai siaubas
o dar moteriske-sesele buvo tokia druta, vyrisku ranku, pagyvenusi ir labai grubi. net daktaras paskui sake, kad ji ne is svelniuju...
Teko ir man kateterio "paragaut". Dar, prisiminiau kaip gydytoja ištraukė tokias žikles sako, dabar kirpsim gleives, bet jums neskaudes... Nu bet mane vien nuo tų žirklių vaizdo kūnas pagaugais nuėjo.
man baisiausia buvo kai leliukui dinginejo tonai..
O siaip, baisu buvo kai saremiai kas 1.5 min 4h tesesi... bijojau - tai kaip toliau bus jei jau dabar taip blogai... Bet padare epidura ir daugiau jokiu baisumu nebuvo.. Pagimdziusi vyrui sakiau - galiu ir antra dabar pat gimdyt... (jegu antpludis nuo adrenalino, matyt, buvo)
O dabar labiausiai bijociau pogimdyvinio laikotarpio.. Labai blogai man buvo.. Vyras galvojo kai pamate, kad ant koju atsistot nesugebu pati, kad cia menesi reiks mane vedziot ir leliuku rupintis paciam... Bet uzteko keliu dienu ir vaiksciot pradejau.. taisiausi labai sparciai..
O siaip, baisu buvo kai saremiai kas 1.5 min 4h tesesi... bijojau - tai kaip toliau bus jei jau dabar taip blogai... Bet padare epidura ir daugiau jokiu baisumu nebuvo.. Pagimdziusi vyrui sakiau - galiu ir antra dabar pat gimdyt... (jegu antpludis nuo adrenalino, matyt, buvo)
O dabar labiausiai bijociau pogimdyvinio laikotarpio.. Labai blogai man buvo.. Vyras galvojo kai pamate, kad ant koju atsistot nesugebu pati, kad cia menesi reiks mane vedziot ir leliuku rupintis paciam... Bet uzteko keliu dienu ir vaiksciot pradejau.. taisiausi labai sparciai..
QUOTE(MONRO @ 2008 02 23, 20:24)
man atrodo jei visus situos ispudzius skaito dar negimdziusios, tai jom cia baisiausias momentas 
As viena is tu dar negimdziusiu... Net neisivaizduoju,kas manes laukia, bet sprendziant is jusu ispudziu, tai ...
Nors raminu save tuom,kad kiekvienai buna skirtingai. Viena pagimdo lengviau, kita - sunkiau. Kaip jau bus, taip bus... Pasiruosusi bet kam!!! Bet vistiek truputeli baisu...
ir kateteris buvo istatytas ir vandenis kirpo,ir slapima trauke su kokiu tai svirkstu,ziauriai skaudejo 
Papildyta:
Nepergyvenk
,taip ir yra kiekvienam skirtingai,as irgi ziauriai bijojau,o dabar jau apie antra galvojam
Papildyta:
QUOTE(Estrella @ 2008 03 03, 22:58)
As viena is tu dar negimdziusiu... Net neisivaizduoju,kas manes laukia, bet sprendziant is jusu ispudziu, tai ...
Nors raminu save tuom,kad kiekvienai buna skirtingai. Viena pagimdo lengviau, kita - sunkiau. Kaip jau bus, taip bus... Pasiruosusi bet kam!!! Bet vistiek truputeli baisu...
Nepergyvenk
Baisiausia buvo per nestuma,kai skaitydavau ivairias bjaurias knygas,ir tiesiog siauba vare zodziai,kad ten gali plysti arba kirpti,ir parasyta,kad siules reikes su fenu dziovintis,tai pamenu zliumbiau net pasikukciodama nuo tos minties
nezinau,ar sitoj temoj reiketu klausti,bet paklausiu
manes greit laukia pirmas gimdymas ir turbut kaip kiekviena negimdziusi ziauriai bijau
o dar ir siaip esu labai didele baile
noriu gimdyti kaune,bet man iki kauno 70km,tai noreciau paklausti jusu ar pirma karta gimdant yra galimybe nespeti?
ir mazdaug po kiek laiko prasideda gimdymas nubegus vandenims?
QUOTE(wenita @ 2008 03 04, 13:13)
manes greit laukia pirmas gimdymas ir turbut kaip kiekviena negimdziusi ziauriai bijau
noriu gimdyti kaune,bet man iki kauno 70km,tai noreciau paklausti jusu ar pirma karta gimdant yra galimybe nespeti?
jei greit susiruosi,didziausia tikimybe ,kad spesi
QUOTE(Estrella @ 2008 03 03, 23:58)
zinok kiekvienai gimdymas praeina visiskai skirtingai, todel nesigasdink skaitydama, tau galbut bus vel visiskai kitaip
QUOTE(wenita @ 2008 03 04, 13:13)
pirmą kartą net greitoji gali važiuoti 40 min ar ilgiau, nes pirmas kartas ilgai tęsiasi. Nors.. visoms individualu. Aš pvz taip pat nusiteikus važiuoti į Kauna iš vln, nebijau, nes žinau, kad gimdau po dešimt valandų...