Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

Per gimdyma anei karto nesurekiau..
Labiausiai nervino tie sauksmai.. Cia bandau pati save susiimti i rankas ir nepanikuoti, o cia rekia is peties.. Nors suprantu, kad kiekviena i skausma skirtingai reaguoja.
Juk susikoncentruoti reikia ir matyti skausma kaip laikina, bet neisvengiama busena gimdymo metu.
O pats nemaloniausias momentas buvo stumimo. Stumi stumi stumi, o daktarui vis dar negana smile.gif Jau galvojau, kad nebeistumsiu.
Sutrukinejo veido kapiliarai ir oda ant kaklo nuo stumimo. Kita ryta buvau raudona kaip pomidoras. Tiek pastangu ideta smile.gif
Atsakyti
Bijot pradėjau tada kai lelius užstrigo pakeliui .Kaklelis neatsidarė,vaikas pats stūmėsi.Apie skausmą patyliu doh.gif ,atodė,kad suplyšiu skersai išilgai.O kai pradėjo daktarų brigada lakstyt kaip skruzdėlės tada išvis supanikavau verysad.gif .Vienas kiša kažką pasirašyt,kitas aiškiną ką man darys.Nieko nesupratau,nieko negirdėjau.Tarp baltų chalatų mačiau MB labai išsigandųsį ,ir labai įstrigo vienos daktarės akys.
Ačiū Dievui viskas baigėsi gerai wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparkling: 08 vasario 2008 - 13:02
baisiausia, gal greiciau skausmingiausia buvo gimdos kaklelio apziura, jam pradejus atsidarinet doh.gif schmoll.gif. isvis dar laukiantis, kai tekdavo lankytis pas gydytoja, gimdos kaklelio apziura - man budavo siaubas baubas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
skausmingiausia buvo tada, kai vaikas ejo per maksti ir sukosi sraigtu, nu jau visai pries pat gala. stumimas tai juokingas dalykas , sakyciau, palaima, istumiau per 2 stangas, niekas ten nesutrukinejo, jokie veido kapilairai, nu kakodama ir panasiai stiprumas buna, stumiant. bet istikruju, pakartot jau NIEKADA nenoreciau naturalaus gimdymo..... per daug skausmingas procesas....
Atsakyti
pirmojo gimdymo metu baisiausia buvo gydytojo fraze - rekomeduoju cezari, labai rekomenduoju. ir pamatyt issigandusi Mb, nors siaip jis pats medicina baiges ir tikrai nepanikuotojas.
o antrojo gimdymo metu su didziausia baime laukiau vandenu nuleidimo. nes butent po to su dickiu skubiai operavo. bet si karta viskas buvo gerai. nei saremiai nei stumimas nebuvo nei labai baisu, nei kai dabar retrospektyviai galvoju, labai jau skausminga.
Atsakyti
man sunku buvo kai jau saremei isibegejo-tada nieko negali padaryti,turi tik kenteti,o po to viskas paprasta-stumi ir viska jau gali kontroliuoti pati
Atsakyti
kai kaklelis atsidarineja zinoma skauda, kai stumti taip pat, bet man asmeniskai buvo baisu, kai jau sumiau,o mazylio tonuda vos vos girdejom, bijojau, kad neteksiu maziuko,bet viskas baigesi gerai.
Atsakyti
man skausmingiausia buvo saremiai unsure.gif ir stumimo pradzia, o kai galvyte islindo tai vienas juokas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 02 08, 12:47)
Per gimdyma anei karto nesurekiau..
Labiausiai nervino tie sauksmai.. Cia bandau pati save susiimti i rankas ir nepanikuoti, o cia rekia is peties.. Nors suprantu, kad kiekviena i skausma skirtingai reaguoja.
Juk susikoncentruoti reikia ir matyti skausma kaip laikina, bet neisvengiama busena gimdymo metu.
O pats nemaloniausias momentas buvo stumimo. Stumi stumi stumi, o daktarui vis dar negana smile.gif Jau galvojau, kad nebeistumsiu.
Sutrukinejo veido kapiliarai ir oda ant kaklo nuo stumimo. Kita ryta buvau raudona kaip pomidoras. Tiek pastangu ideta smile.gif

Šaunuolė, kaip moki su skausmu tarkytis thumbup.gif . Žaviuosi, reta dabar tokių.
Veido kapiliarai ir oda sutrūkinėjo greičiausiai dėl to, kad ne į tą vietą stūmei, ko gero. Geriausia stūmti į pilvą, tačiau kartais netyčia "pasistumia" į veidą arba į kojas. biggrin.gif Bet to reikia pasimokyt prieš gimdymą, iš kur čia žmogus nedaręs žinosi kaip stumdyti bigsmile.gif
Atsakyti
Man baisiausia buvo, ne gimdymas ir ne stumimas, o garsas-vaiko sirdeles. Kai tik prasidedavo saremis jo sirdele taip smarkiai ir greitai pradedavo plakt, kad atrode tuoj sprogs, labai bijojau.... scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2008 02 21, 16:38)
Man baisiausia buvo, ne gimdymas ir ne stumimas, o garsas-vaiko sirdeles. Kai tik prasidedavo saremis jo sirdele taip smarkiai ir greitai pradedavo plakt, kad atrode tuoj sprogs, labai bijojau....  scare.gif
Įsivaizduoju, jei mus kas nors tokiu siauru keliu taip smarkiai stumtų, jaučiu, dar ne taip širdis kalatotųsi blink.gif . Viskas normalu...
Atsakyti
[COLOR=blue]Aš skausmo nebijau, laaabai kantri esu, bet gimdymas buvo, kaip iš siaubiako gun_bandana.gif Vaistai nuskausminamieji neveikė, kaklelis sunkiai darėsi, sąmonę nuolat prarasdavau, kirpo, siuvo ojjj fear.gif fear.gif fear.gif lelių su pompa traukė, kojų nejutau, nes po trijų akupunktūrų į nugarą jas ir nutirpino verysad.gif , o skausmas-nedingo schmoll.gif kažkokia egzekucija essen.gif Geriau buvo pirmą kartą, nes nežinojau, o dabar ant dienų vėl laukia nestuke.gif 2.gif , tai bijau kaip triušis fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti