Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

misiki, laikykis labai stipriai apkabinu

man baisiausia buvo saremiai su skatinamaisiais... kaklelis neatsivere ir kelias valandas gulejau skausmuose, kai nebegalejau zodzio istart, kai net seiliu ryt nebegalejau, tik dauziau kumsciu i siena, o vaiko tevas vis reke ant manes ko as cia psichuoju doh.gif (geriau jo ten isvis nebutu buve!). Ir dar labai baisu buvo kai siuvo, o vaikelio ant krutines nebuvo, nes neisnesiotas ir isnestas i inkubatoriu iskart...
Atsakyti
baisiausia ir sunkiausia visdelto, kai kankiniesi kelias valandas su 10cm kaklelio atsidarymu verysad.gif taip buna kai vaikuciui galvyte nesistato jis nenori uzgimti, ir kai negali iskviesti gimdymo veiklos net skatinamieji unsure.gif tada cezario pjuvis, bet iki to tikrai sunku man taip buvo doh.gif
Atsakyti
bent jau as, gimdyma atsimenu su dziaugsmu biggrin.gif gime greitai, be skausmu dideliu... saremiai truko 45 minutes. kokie 3-4 skausmingi saremiai tebuvo (kuriu metu jau lingavau nevalingai) o tai man ir pasirode skaudziausia
Atsakyti
man sunkiausia pabaiga buvo,kai jau jautesi kad galvyte lenda o stumti negalima kad nesuplysciau,galvojau kad numirsiu blink.gif ir stumti buvo sunku,bet pagimdziau smile.gif
Atsakyti
Man sunkiausia tada, kai sarėmiai gerai išsibėgėję ir tu pajunti, kad vėl ateina naujas, tada kažkokia neviltis apima, nes vis tiek nieko negali padaryti
Atsakyti
baisiausia buvo kai akušerė daužė mane per koją aiškindama,kad stumčiau,o aš stengiausi susilaikyti nevožus jai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 01 22, 14:08)
Ar tai stangos, sąrėmių ištvėrimas, ar kai kaklelis atsidarinėjo, ar kai siuvo, ar kai galvutė ėjo ir pan.  wink.gif ?

didziausias diskomfortas buvo, kad neapsikakociau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agno @ 2008 04 12, 18:02)
baisiausia buvo kai akušerė daužė mane per koją aiškindama,kad stumčiau,o aš stengiausi susilaikyti nevožus jai  doh.gif  lotuliukas.gif

o man tai nuo akuseres ir kt gydytoju ant ranku melyniu kruva liko, tuo tarpu kai jie man padejo stumti smile.gif dar vyras ciut galvos belenkdamas nenulauze
Atsakyti
Baisiausia buvo paskutinieji sarėmiai, kai nuskausminamieji nebeveike ir kai nuleido vandenis, kai siuvo tarpviete tai ne nepajutau is tos laimes bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(perlixike @ 2008 04 13, 16:54)
Baisiausia buvo paskutinieji sarėmiai, kai nuskausminamieji nebeveike ir kai nuleido vandenis, kai siuvo tarpviete tai ne nepajutau is tos laimes bigsmile.gif

svarbu rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
Na ir tėmelę nagrinėjate. Paskaičiau ir tik dabar sužinojau, dėl ko taip skaudėjo. Skatinančių vaistų leido, o nuo skausmo ne, net nežinojau, kad tie vaistai man taip viską sugadino g.gif po šiai dienai sąrėmius prisiminti bloga. Nespėja skausmas po vieno atslūgti, o jau kitas prasideda. Vyras nugarą masažavo tai net jam ranka paskaudo. Ligoninę išsirinkau iš anksto, nors gyvenu Panevėžyje, bet važiavau gimdyti į Pasvalį tai personalu ir gimdymu tikrai negalėčiau skųstis jei ne tie prakeikti sąrėmiai kelias valandas. o antra dukrytė be skatinančių vaistų gimė tai ir skausmas ne toks siaubingas buvo. jei tokie gimdymai visi būtų tai ir bijoti nebūtų ko. Kirpimas siuvimas tikrai nieko baisaus. Jei šią temą skaito dar besilaukiančios mamytės nebijokit.
Atsakyti
Man baisiausia saremiai su skatinamaisiais, o siaip visa kita tai juokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2008 04 12, 17:02)
baisiausia buvo kai akušerė daužė mane per koją aiškindama,kad stumčiau,o aš stengiausi susilaikyti nevožus jai  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kad visas baisumas būtų tik tame bigsmile.gif

Aš tai savo akušerei pagrumojau, kai ji bandė man TEN dezinfekuoti po visko... Aišku neblaivia galva man ten gavosi. Tai dabar prisiminus labai juokas ima lotuliukas.gif
Atsakyti