Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

QUOTE(trudeme @ 2008 04 27, 07:12)
Grateful, Kristegri,

ačiū, kad mokat nuraminti  blush2.gif  Prieš važiuodama gimdyti, tikiuosi grįžti į šitą puslapį ir dar kartą pasiskaityti, kad viskas gali būti ne taip baisu.. bet bijau vis tiek  blush2.gif

kaip pagimdysi, tai tik dziaugsies ir lelium ir tuom, kad viskas baiges, sekmes tau yahoo.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės,
na ir aš baimės jausma turėjau doh.gif ,nesvarbu kad jau 3 neštumas nestuke.gif , bet kažkodėl buvo momentas kad bijojau gimdymo blush2.gif , bet praėjo ir dabar laukiu kad greičiau viskas įvyktu ir ant ranku laikyčiau savo džiaugsma, vilti ir paguoda biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 04 27, 07:12)
Grateful, Kristegri,
ačiū, kad mokat nuraminti  blush2.gif  Prieš važiuodama gimdyti, tikiuosi grįžti į šitą puslapį ir dar kartą pasiskaityti, kad viskas gali būti ne taip baisu.. bet bijau vis tiek  blush2.gif

Neskaityk kitų gimdymo istorijų, nes kiekvienai vis kitaip. Gali būti, kad gimdymas Tau bus vienas juokas mirksiukas.gif, to ir linkiu smile.gif Nusiteik geriausiam!
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 04 26, 23:09)
Labas vakaras.

kad deramai elgčiausi ir gydytojo su akušere neįžeisčiau..

O tu nebijok elgtis nederamai.Elkis taip,kaip tau atrodys,kad reikia.Jie prie visko priprate.Jiem vienodai.O tau ka nors ispludus gal lengviau pasidarys per skausmus. Linkiu lengvo dziaugsmo sulaukimo. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ugne23 @ 2008 04 20, 17:26)
kai pamaciau kad akusere jau maunasi pirstines, chalatuka , kepure ta  doh.gif  tada jau supratau, kad viskas niekur nedingsiu jau, gimdysiu tuoj  4u.gif  biggrin.gif

Ir man taip buvo.Tik viska greit daktare su akusere pasiruose,(pirstines,kepure ir t.)gimdymo stalo sonus uzkele...Liepe rankom isikibt ir stumt. Man tada karstis ismuse... dar nepradejus stumt:)
Atsakyti
Na o man baisiausia buvo ne pats gimdymas (saremiai,stumimas,kirpimas ir tt),o po visko jau.Kai savaite negalejau be skausmo atsisest,is lovos islipt,i tualeta nueit.Kai kirpo man nepasake,tai as nieko ir nepajauciau.Kai jau gime lelyte daktare sako tuoj truputi susiusim.As klausiu,tai plysau.Ji sako nea,biskuti kirpom.Vat kai buvo.Na o saremiu tokiu linksmesniu buvo gal 4-5.Tai skustis negaliu.Vaikutis gime gal is trecio stumimo.Irgi nebaisu.Ai,dar vienas baisus dalykas buvo.Gimdymo metu man leido vaikscioti ir i tualeta nueiti.Tai ten ir atsitiko baisiausia.Atsirado noras tustintis,na gimdziusios tai zino,nors kaklelis dar nebuvo atsiveres.Jau galvojau,kad pagimdysiu ten.Teko ir surikti.Greit atleke akusere.Isvede su visom lasalinem mane is ten.Aciu dievui viskas gerai baigesi.Patariu nestukem.Neseskit ant klozeto,gali baigtis blogai. schmoll.gif Jei jau reikalas prispiria,kaip nors atsistoje tai padarykit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naktele @ 2008 04 10, 14:53)
Man sunkiausia tada, kai sarėmiai gerai išsibėgėję ir tu pajunti, kad vėl ateina naujas, tada kažkokia neviltis apima, nes vis tiek nieko negali padaryti

pazistamas jausmas..
Atsakyti
QUOTE(grateful @ 2008 04 27, 12:35)
Neskaityk kitų gimdymo istorijų, nes kiekvienai vis kitaip. Gali būti, kad gimdymas Tau bus vienas juokas  mirksiukas.gif, to ir linkiu  smile.gif Nusiteik geriausiam!
drinks_cheers.gif Svarbiausia nusiteikimas mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi man buvo pirmasis gimdymas ir viska zinojau tik teorisaki atrode viskas baisu, pergyvenau del mergyviu kad viskas pavyktu sekmingai. bet baisiausia buvo tada kai mano viena maziuke nenorejo lyst, tai gydytojams teko pilva stumt, pasukt, buvo baisu ir skaudejo, bet visa laime baiges sekmingai wub.gif
Atsakyti
o man , atvirai sakant, baisiausiai buvo uz sienos klykianti kita gimdyve doh.gif Nu tas klykimas muse mane is veziu blink.gif
Atsakyti
Man tai baisiausia buvo saremiai su pirma dukra...Prisiminus net siurpuliukai kunu ima begioti... ax.gif Bet kiekvienai gimdanciajai savaip.Tad sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
baisiausia stumimas man buvo,kai stumi, o niekas nejuda nei per centimetra, tai pult i nevilti galima,taip 40 minuciu blink.gif
Atsakyti
Man tikriausiai baisiausia buvo kai po 1val 30min beveik jokio pajudejimo pirmyn, kai pamaciau jog atveze vakuma,va dabar galvoju bus linksma, bet labai pasistengiau ir jo neprireike thumbup.gif
Atsakyti