Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

Na o man baisiausia buvo nezinau net kas praejo tik 4,5 men bet is tiesu nieko taip baisiai ir nepamenu
taciau geriau pamascius atsimenu tiek kad saremiai yra baisu o pats gimdymas man buvo tikrai nesunkus bent jau ne toks skausmingas kaip saremiai.
norejau gimdyti naturaliai bet visada sakiau jei bus skaudu darysiu epidura, deja pats organizmas sutvarke taip kad epiduro daryti negalejo nes visa para nesidare kaklelis, saremiai buvo kas minute o kaklelis atsidares 0 cm, atsimenu tik skausma ir kaip vyras sako skausmui baigiantis nutrukdavau,

baisiausia gimdyme buvo paziureti kaip galvute matosi (akusere atnese veidrodi ir liepe ziureti) po to vaikas po pirmo stumimo isejo manau specialiai taip dare kad jegu atsirastu stumimui ... isstumiau per 25 min. kurios praejo kaip kelios sekundes ...
atsimenu gerai kad tik pagimdzius vaikuti atsirado noras tureti antra...biggrin.gif
Atsakyti
siuvimas, nes net dvi vaistu dozes nesuveike beveik doh.gif bet ir tai nebuvo labai baisu ir skauda biggrin.gif
Atsakyti
Nu ne tai, kad baisiausia, tiesiog sunkiausia kai nori stumt, o gyd. liepia laukt. Nu ziauriai sunku uzlaikyt ax.gif . O skausmingiausia - siuvimas. Buvo daug plysimu, tai lope 2 val. Kaip as juokauju siuvo ilgiau nei gimdziau.
Atsakyti
O man baisiausias dalykas- tai tie diržai, kuriais apjuosia kai klauso vaikučio tonų ir seka saremius... Kai juos uždeda ant pilvo tada sarėmiai buna 10 kart skaudesni... Nežinau kodėl man taip, bet per abu gimdymus buvo tas pats ir dabar labiausiai bijau tų diržų biggrin.gif
Atsakyti
Man buvo baisiausia, kai jau prasidejo stumimo saremiai - toks jausmas, kad visos zarnos ir visas mano vidus lauk islis. Netgi kai jau liepe stumt, as bijojau ir bandziau sulaikyt... doh.gif Bet visa laime kad salia buvo vyras - tik kai jis keleta kartu pakartojo, kad stumciau, tik tada siek tiek ta baime sumazejo.
Atsakyti
na man buvo baisiausia,kai nepavyko stumti,o gydytoja vis ragino ir sake,kad vaikelis nekantrauja.o as rieciau nugara is skausmo,sunkiai lindo ta galvyte.bet viskas pasimirsta,lieka tik tai kas gera. smile.gif
Atsakyti
Kai dingo vaisiaus širdies tonai..
Atsakyti
Jatus, moteriškės, siaubo filmas temelė. ph34r.gif ph34r.gif Aš ne nėščia, bet tokias temas skaityt mėgstu. Savišvietai. Nors po to ir kraupstu, ir vaikų turėti po tokių šiurpinimusį nenoriu. Nors gal dar anksti man ir tiek. Bet jau kažkaip ateičiai apsisprendimas krypsta cezario pjūvio link. Kol kas priimtiniau man perpjautas pilvas, nei sukarpyta, susiuvinėta tarpvietė ir ištampyta putė doh.gif bei skausmai.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 10 27, 11:28)
Jatus, moteriškės, siaubo filmas temelė.  ph34r.gif  ph34r.gif Aš ne nėščia, bet tokias temas skaityt mėgstu. Savišvietai. Nors po to ir kraupstu, ir vaikų turėti po tokių šiurpinimusį nenoriu. Nors gal dar anksti man ir tiek. Bet jau kažkaip ateičiai apsisprendimas krypsta cezario pjūvio link. Kol kas priimtiniau man  perpjautas pilvas, nei sukarpyta, susiuvinėta tarpvietė ir ištampyta putė  doh.gif bei skausmai.

blink.gif gal visgi tau dar tikrai per anksti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vataipva: 27 spalio 2008 - 15:54
Baisiausias momentas-per saremius,kai daktare sake-kad kai uzeis toks jausmas kad noriu kakot-pasakyt jai.Na ir ka uzejo saremis su tuo noru,o daktare sako-stumk is visu jegu.Maniau apsis....nuo to nezmonisko skausmo.ir tuo momentu nubego vandenys,tada uzverte ant stalo ir liepe pradet stumt su kiekvienu saremiu..ir taip per 15min pagimdziau.
Atsakyti
Na man tai buvo baisiausias dalykas saremiai.
Atsakyti
Baisiausia buvo kai gydytoja sako nestumti, o as kitaip negaliu, savaime stumiasi ir nieko negali padaryti, taip pat baisu pasidare kai vienu momentu pradejo svaigti galva ir maniau kad tuoj atsijungsiu smile.gif
Atsakyti