Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

Net nežinau ką galėčiau išskirti. Viskas buvo labai baisu, nes buvo pirmas kartas. Manau antram kartui bus ramiau ir nebe taip baisu smile.gif
Atsakyti
Mums pats baisumas buvo kai gydytoja po kelių valandų pastangų pasakė jog nieko nebus - reikės cezario verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedas: 12 lapkričio 2008 - 23:22
Pats baisiausias momentas buvo kai kaklelis jau atsidarė 10 cm, o stumti noras taip ir neatsirado, o gydytojai vis laukė ir laukė, tie paskutiniai sąrėmiai buvo žiaurūs, maldavau, kad darytų cezarį greičiau, beje cezarį ir padarė, bet galvojau išprotėsiu kol gydytojai operacijai ruošėsi. Gal kam bus ir keista klausyti, bet tikrai neprisimenu ar man skatino, lyg ir statė kažkokias lašelines, iš viso nelabai ką prisimenu ir paskutinių valandų, nes kažkur pusiau atsijungusi nuo šio pasaulio buvau iš skausmo, kaip vyras sakė, net iš mano akių buvp sunku suprasti ar aš dar nors kiek orientuojuosi doh.gif
Atsakyti
Stumimas... gal net ne baisiausia, o skausmingiausia smile.gif
Atsakyti
Baisiausia, kai jau ant stalo atsiguliau - supratau, kad dabar, tai jau tikrai niekur nedingsiu smile.gif , toks nervinis virpulys užėjo, bet tai užtruko tik porą minučių... O skausmingiausia buvo tuomet, kai siuvo, bet tikrai pakenčiama.
Atsakyti
skausmui baimes nebuvo istveriau.. kai jau ant stalo, tai nei kirpimo metu, nei stumimo metu skausmo nejutau, tik kai siuvo jautesi kaip bado smile.gif tik kai pagimdziau ir iskart padejo mazyle ant pilvo, mano pirmi zodziai buvo: - ar jis gyvas? pajutau baime nes jis neverke, tada man gyd, paaiskino ir nuramino smile.gif
Atsakyti
Skaudžiausia man buvo paskutiniai sąrėmiai prieš pat jau gulimąsi ant stalo, okai jau reikėjo stumti tai man nebeskaudėjo, arba jau nesupratau kas vyksta lotuliukas.gif , šiaip geri prisiminimai apie gymdyma ir taip jau baisu, visas skausmas dingo tik pagimdžius net keista g.gif , taip lengva ir gera pasidaro....kai siuvo visai neskaudėjo thumbup.gif
Atsakyti
Gal Ne tiek baisiausia o kiek skausmingiausia buvo paskutiniai saremiai....na gal per ziauriai pasakisiu bet kaip sakoma saremiai pragaro kancia,o gimdymas malonumas smile.gif smile.gif
Atsakyti
baisaus - nieko, tik laukiau ir stengiausi, kad viskas greičiau baigtųsi biggrin.gif
Atsakyti
stumimas buvo baisiausias, nes jau neturejau jegu pakankamai, ir norejau miegoti, nejauciau tiksliai kada stumti...ir dukrytes galvyte strigusi buvo.
Atsakyti
Saremiai ir stumimas doh.gif
nes visi tris buvo dickiai,
tai isstumt reikejo daug pastangu blink.gif .
Atsakyti
Paskutini karta baisiausia ir skausmingiausia buvo pats stumimo procesas, kazkodel...
Gydytoja liepia stumti, o atrodo, kad net kvepuoti nera kuom doh.gif
Atsakyti