Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

Man sunkiausia- saremiai ir siuvimas. Pirma karta, kai jaui nebesitveriau ir paprasiau epiduro, pasake- per velu, antra karta kentejau, galvoju- velniop, padare epidura ir uz 10 min pagimdziau, nors prognozavo 4 val. kazkaip nepataikiau vis biggrin.gif Todel pirma karta jutau vaiko isejima- jega, o antra karta - nelabai, nes ir revizijos po epiduro nejauciau, kai kitoms net narkoze duoda. Tai vis gi i gera isejo 4u.gif
Atsakyti
O man pats gimdymas kaip per rūka, nieko dorai ir neprisimenu, tik tiek, kad viskas vyko labai greitai...atrodo ka tik pas draugus svečiuose buvau, o dabar jau ligoninėje su leliuku. Aišku keli nemalonūs momentai taip istrigo, kad iki šios dienos atsimenu.
Visų pirma šokas nuvažiavus į ligoninę, gydytoja pasakė, kad rytoj anksti keltis ir ji neatvažiuos, buvau tokia pasimetusi.
Antras nemolonumas tai siuvimas, aš žinojau, kad gydytoja turi dar karta suleisti i veną nuskausminančiu, bet man griežtai pasakė KENTĖK!!! kažkoks košmaras, jaučiau kiekviena dūrį ir sakaudėjo ne kai gimdžiau, o kai siuvo, net dabar prisiminus nupurto...
Atsakyti
Man tai nieko baisaus per gimdyma nebuvo. Tikrai. Na, gal kai namuose nubego vandenys, reikejo siek tiek laiko suprasti, kad jau viskas prasideda.Tada siek tiek buvo baisu. Manau, svarbiausia yra zinoti, kas vyksta, kas gali ivykti ir jei nera dideliu komplikaciju, baisu neturetu buti. Kai zinai, kad turi skaudeti ir kad be skausmo vaikutis negims, tai ir tas skausmas nera baisus.Tik didelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2004 01 24, 12:15)
Taip nebuna. Ypac, jei dar siuta. Jei is tikruju butu sukise tuos saukstus, siules saibom butu isejusios. man kazkaip sis epizodas skamba, kaip is mistinio siaubo filmo.

Būna būna blink.gif. Aš gimdžiau Tyzenhauzuose (Vilniaus gimdymo namuose) pas Kitovienę, mane šiek tiek prakirpo. Tai antrą dieną liepė lipti ant lėktuvo, šaukštų jokių nekišo, bet su pirštu gerai pamakalavo blink.gif. Tik po to draugė apšvietė, kad jai po tokios 'apžiūros' ant lėktuvo siūlės kelios trūko ir turėjo problemų, kol sugijo viskas.Žodžiu, reikia žinoti, kad taip neturi būti ir nesileisti 4u.gif
Atsakyti
Ai, man dar labai nepatiko, kad girdėjosi, kaip už sienos žviegia vargšės kaimynės, o viena taip gailiai šaukė "mama', kad ir dabar susigraudinu prisiminus. Tai žiauriai blaškė, gąsdino ir gadino ganėtinai šventišką nuotaiką. Pamenu, tada pasakiau vyrui, kad jau aš tai taip nežviegsiu ir žmonių negąsdinsiu lotuliukas.gif.
Ir labai tų žodžių pasigailėjau, nes baisiai norėjosi rėkti, o buvo kažkaip gėda blush2.gif

Dar buvo baisu, kai pagimdžiau ir vaikas nesuverkė. Aš iškart "KODĖL VAIKAS NERĖKIA???!!!", o akušerė tik pliaukšt jam per subiniuką, vaikas "beeeee" lotuliukas.gif
Atsakyti
Baisiausiai buvo per sarėmius doh.gif Galvojau mirsiu, o kai dar padarė epidurą (kuri man nevelnio nepadėjo) pradėjau nejausti kojų na tada galvoju "kapėc" doh.gif
Bet viskas baigėsi gerai biggrin.gif
Atsakyti
Gimdziau be epiduro- jo paprasciausiai nedare, nors prasiau, viskas greit vyko todel neskausmino. O baisiausia kai prasidejus gimdymui, po poros stumimu pasake,"nieko nepastumia,vaikas dusta" , ir pasiruose vaika traukt su replem. Pamacius reples-tooookias dideles kaip man tada pasirode, as is karto vaika isstumiau biggrin.gif . Gerai ,kad laiku atsimerkiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2005 12 22, 14:35)
Gimdziau be epiduro- jo paprasciausiai nedare, nors prasiau, viskas greit vyko todel neskausmino. O baisiausia kai prasidejus gimdymui, po poros stumimu pasake,"nieko nepastumia,vaikas dusta" , ir pasiruose vaika traukt su replem. Pamacius reples-tooookias dideles kaip man tada pasirode, as is karto vaika isstumiau biggrin.gif . Gerai ,kad laiku atsimerkiau tongue.gif

Vajeeeej o gerai kad reakcija teisinga linkme pakripo o jei butum supanikavus doh.gif as kuo toliau tuo labiau bijau gimdyt cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagmara @ 2005 12 22, 15:26)
Vajeeeej o gerai kad reakcija teisinga linkme pakripo o jei butum supanikavus doh.gif as kuo toliau tuo labiau bijau gimdyt cry.gif

aš net ne nestuke.gif
bet labai mėgstu skaistyti skyrius apie gimdymą ir po gimdymo blush2.gif
tai tikri siaubo filmai doh.gif
Atsakyti
labiausiai baisu buvo kai jau reikejo stumti ziuri i laikrodi (laikrodis kabojo ant sienos tieisiai pries mane)valanda beveik stumiu o niekaip sakau tai kiek dar ilgai doh.gif doh.gif tada kirpo mane ir jau mazylis buvo su mumis wub.gif paskui iskart sakau kodel jis neverkia labai issigandom su vyru o midwife sako tuoj klausi kada jis baigs rekt thumbup.gif ir subliove mazylis mano buvau be galo laiminga wub.gif wub.gif
Atsakyti
ojei kokia siurpi tema!!! unsure.gif reikia liautis skaityt o tai apie vaikus nustosiu svajot.. g.gif blush2.gif
Atsakyti
Saziningai ??? O gi nieko baisaus nebuvo. Kai pirma karta nezinau kas bus, tai nera ir ko bijoti ax.gif ax.gif ax.gif As irgi pries gimdyma prisiskaiciau visokiu staripsniu ir pan., bet kadangi vienodu gimdymu nebuna, tai reikia tiketi, kad viskas bus gerai, ir viskas bus gerai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti