Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai

QUOTE(birure @ 2007 12 31, 10:54)
Mano mazylio vardas Radminas, na nzn as niekur negirdejus tokio, o kas suzinojo is giminiu ispradziu uzsirase kad neoamirstu lotuliukas.gif mes su vyru nenorejom dazno vardo schmoll.gif norejom reto bet grazaus, kad grazei skambetu kai maziukas ir kai bus suauges vyras. na mums sis vardas pasirode retas, grazus ir svarbiausia tinkamas musu vyrukui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai, kad tokio vardo nera,niekur nera reiksmes g.gif tiesiog tevu fantazija unsure.gif g.gif
Atsakyti
Aldevinas man visai nieko-kirčiuojant ant e.
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2007 12 31, 13:32)

Aldevinas - alus degtinė vynas rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 31 gruodžio 2007 - 14:35
QUOTE(ingalp @ 2007 12 31, 14:34)
Aldevinas - alus degtinė vynas rolleyes.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Šventinis vardas toks laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 12 31, 13:34)

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Naujametis, gimtadienisnis ir siaip isgertuvinis vardas lotuliukas.gif Su tokiu varduku progos isgerimui nereiktu ieskoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o radmino mamytės nick'as geras lotuliukas.gif
Atsakyti
sm radau - Dyja ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(birure @ 2007 12 31, 11:54)
Mano mazylio vardas Radminas, na nzn as niekur negirdejus tokio, o kas suzinojo is giminiu ispradziu uzsirase kad neoamirstu lotuliukas.gif mes su vyru nenorejom dazno vardo schmoll.gif norejom reto bet grazaus, kad grazei skambetu kai maziukas ir kai bus suauges vyras. na mums sis vardas pasirode retas, grazus ir svarbiausia tinkamas musu vyrukui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o jūs tą vardą patys sugalvojot ar kažkur radot? Jis kokios nors šalies ar kaip? g.gif

QUOTE(Sommer @ 2007 12 31, 13:32)

nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 29, 16:30)
o kaip jums toks tėvų pasirinkimas duoti vaikui vardą, sudarytą iš savų vardų, pvz.: Romvidag.gif

Nu labai originalu. Visi gi siekia išskirtinumo. Pvz.: į mane galėtumėt kreiptis Irentarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 12 31, 15:34)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mirsiu iš juoko,Naujų nesulaukus...Mano exanyta mano exvyrui šitą vardą duot norėjo,bet apsistojo ant Armando.

Papildyta:
Būčiau aš Ramicenta,arba Vincramutė... clap.gif
Atsakyti
aš būčiau nagrena arba irglė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 12 31, 14:16)
sm radau - Dyja  ohmy.gif

Tai, kad tokiu visokiu Dyja, mija, Tija, Pija pilna doh.gif
Atsakyti