Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai

QUOTE(tasha @ 2007 12 31, 21:55)
Tai, kad tokiu visokiu Dyja, mija, Tija, Pija pilna doh.gif

nu joo, beliko rast kur nors Bija, cyja, Čija, Fėja, Gėja, Haja, Jaja ir pasijusim kai Kinijoj biggrin.gif

Linkmų naujų, mamkos user posted image
Atsakyti
Aną savaitę aptikau: Vladzė, Fransas ir Alfreda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 29, 15:30)
o kaip jums toks tėvų pasirinkimas duoti vaikui vardą, sudarytą iš savų vardų, pvz.: Romvidag.gif

tokiu atveju būčiau Valda mirksiukas.gif arba berniukas - Vidas.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 31, 13:17)
čia kaip kokie vienuolių vardai iš viduramžių lotuliukas.gif dausprungas tai išvis ohoho doh.gif

Man tai geriausias - Anakletas: Ana - skylė, kletas - kaip kotletas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 12 31, 22:36)
nu joo, beliko rast kur nors Bija, cyja, Čija, Fėja, Gėja, Haja, Jaja ir pasijusim kai Kinijoj  biggrin.gif

Na Feja tai teko sutikti, jai dabar apie 35 metus rolleyes.gif

Bet visi kiti tai doh.gif DAbar serialiniai vardai populairus, visokie sudurtiniai isdurtiniai, susapnuoti-isfantazuoti ir pan. Tai po kokio desimtmecio pasidarys kinietiski vardai madoj, ka cia gali zinoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 31, 12:17)
čia kaip kokie vienuolių vardai iš viduramžių lotuliukas.gif dausprungas tai išvis ohoho doh.gif

tai jau taip, pilni vienuolynai Dausprungų doh.gif taigi lietuviškas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 31, 12:51)
Labai senas lietuviskas vardas  4u.gif

senas, bet nelietuviškas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tasha @ 2007 12 31, 12:59)
Tai, kad tokio vardo nera,niekur nera reiksmes g.gif  tiesiog tevu fantazija unsure.gif  g.gif

nesvarbu, kad nėra - yra lietuviški vardų sandai, šiuo atveju: rad ir min, o juos galima bet kaip dėlioti. tai tėveliai taip ir padarė. toks vardas, jei niekur neroso, dalėjo būti, tik galbūt nebuvo patekęs į rašytinius šaltinius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2007 12 31, 17:47)
o jūs tą vardą patys sugalvojot ar kažkur radot? Jis kokios nors šalies ar kaip?  g.gif

o, pažiūrrėjau - žodynas teikia, lietuviškas, kaip ir sakiau cool.gif
Atsakyti
O man patinka tokie vardai kaip Loana, negirdetas man ir toks : Ilmera g.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais, merginos user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana @ 2008 01 01, 19:21)
O man patinka tokie vardai kaip Loana, negirdetas man ir toks : Ilmera g.gif

ane? rolleyes.gif tai dar galiu daugiau į tau patinkančių kolekciją prigalvot - gi visai nesunku, tik pvz 1 priebalsė pakeiti, arba raides vietom sukeiti cool.gif . va tau ir naujų patinkančių vardukų kalnas: Roala, Loada, Boala, Goata nu ir t.t biggrin.gif . o su Ilmera irgi nesunku: Ilmena, Ivlera, Iksmena, Chimera nu ir t.t. pagal skonį ir supratimą, tsakant cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 01 01, 20:57)
ane?  rolleyes.gif  tai dar galiu daugiau į tau patinkančių kolekciją prigalvot - gi visai nesunku, tik pvz 1 priebalsė pakeiti, arba raides vietom sukeiti  cool.gif . va tau ir naujų patinkančių vardukų kalnas: Roala, Loada, Boala, Goata nu ir t.t  biggrin.gif . o su Ilmera irgi nesunku: Ilmena, Ivlera, Iksmena, Chimera nu ir t.t. pagal skonį ir supratimą, tsakant  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandienos radiniai - Akvilinas flirt.gif ir Mėta thumbup.gif
Atsakyti
mėta tai visai nieko. o akvilinas tai juokingai skamba tiesiog. kaip ir rūtenis, aistis, marijanas ir panašūs a la vyriški vardai padaryti iš moteriškų
Atsakyti