Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 04, 21:30)
Advoco,panasu kad neuzilgo turesi diagnoze SM bigsmile.gif

ma rodos aš jau ją turiu ax.gif blush2.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 05, 15:05)
advoco, o kaip tau su kraustytoju? užrišai jau viską?  ax.gif

vakar pas mane nakvojo doh.gif šiandien pasakiau, kad būsiu labai užsiėmus.... nežinau kada grįšiu.... žodžiu, suprato, kad reiks nakvoti namie... lotuliukas.gif

kol kas noriu laisvės cool.gif smoke.gif dirol.gif

Šiandien vakare einu pasiimti paskutinių daiktų iš ex'o buto... unsure.gif jo nebus, bus tik jo sesuo.... unsure.gif sakė: "atvažiuok su mašina, nes nepaneši, nes yra sudėtos trys didelės tašės" blink.gif aš tiek dar palikau?... g.gif
ir dar dviratį reikės parsitysti doh.gif gerai, kad sniego nėra, tai parvažiuosiu hihihi.gif
Atsakyti
Drugeli, einasau!! wub.gif thumbup.gif wub.gif
Kaip Mildutei sekasi su juo bendrauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 05, 13:39)
Kaip Mildutei sekasi su juo bendrauti? smile.gif

Net nežinau. Normaliai. Kaip su mamos draugu. Oficialiai šiek tiek. Gal susidraugaus nuo dūšios eigoj, labai tikiuosi...
Atsakyti
Dominyyka gryzo!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kaip tu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2007 12 05, 13:35)
As siandien lygiai taip pat pasikukciodama darbe zliumbiu. Tenka skirtis su savo MB. Ir kiek nori gali sau kalti i galva kad taip tik geriau ne tik man bus, bet asaros neklauso  verysad.gif . Siaubas. Tuoj bendradarbiai gris. Po stalu turbut reiks sleptis

Užuojauta console.gif
Ale bliamba vis bandau atgaminti.. Tu lyg ir buvai užsidėjusi liniuotę kiek Jūs kartu.. ar aš maišau? Ir tokia laiminga būdavai pastaraisiais mėnesiais unsure.gif Gal čia dar tik laikina..

Bet kokiu atveju, pirmos dienos žinok sunkiausios.. Tai ką patiri per skyrybas, vėliau tikrai nebeatsikartoja.. Vėliau viskas tik lengviau.. Todėl blogiau žinok kad tikrai jau nebus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 05, 13:37)
Vienišystė kad ir užkniso, bet ji sava ir pažįstama. O dabar kiek visko reiks išmokti - viskuo dalintis, gaminti, ojei, išvis kitą žmogų vienoj erdvėj pakęsti  unsure.gif

Drugeli, nevaryk Dievo į medį. Juk Meilės laukėm, vyro laukėm, atėjo gi! smile.gif
Jei būtum norėjusi būti visą laiką viena nebūtum čia sėdėjusi biggrin.gif O dabar mokinkis gaminti bent jau rytinį omletą ir džiaukis kad pagaliau bus su kuo viskuo dalintis wub.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 05, 13:39)

kol kas noriu laisvės  cool.gif  smoke.gif  dirol.gif

Ir labai gerai! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 05, 14:50)
Užuojauta console.gif
Ale bliamba vis bandau atgaminti.. Tu lyg ir buvai užsidėjusi liniuotę kiek Jūs kartu.. ar aš maišau? Ir tokia laiminga būdavai pastaraisiais mėnesiais  unsure.gif Gal čia dar tik laikina..

Bet kokiu atveju, pirmos dienos žinok sunkiausios.. Tai ką patiri per skyrybas, vėliau tikrai nebeatsikartoja.. Vėliau viskas tik lengviau.. Todėl blogiau žinok kad tikrai jau nebus  4u.gif

Taip taip. Liniuote buvo mano verysad.gif . Blem niekaip negaliu patiketi kad visa laime pati viena isivaizdavau. Tiksliau ta laime ant manes vienos laikesi. Tik tik as pavargau, nuleidau rankas ir viskas sugriuvo.

Tik ta vienintele mintis, kad viskas kas galejo nutikti blogiausia jau nutiko, mane ir palaiko. Zinau kad viskas bus dar ir kaip geriau, tik dar labai negreit sad.gif.
Atsakyti
Prisirėkavau vadinasi tongue.gif

Tik nuėjau su bendradarbiu torto valgyt ir kad pasipylė naujienų... smile.gif
Drugeli, būk vyras ir kraustykis į tuos fucking Lazdynėlius.. Nepabandžius nesužinosi tongue.gif Tėtis sakai.. Milda juk turi tikrą tėtį- oficialų gamintoją. Kam jai kito? Kitas bus mamos draugas, artimas žmogus, bet ne tėtis. Sveikinu smile.gif

Abžoryte, planai dar nesudaryti, bet jaučiu nieko- savaitgalis eilinis namie. Raportas trumpas.

p.s. Labas naujai prisijungusioms smile.gif
Atsakyti
Labukis ir jums visoms. Kartais paskaitinedavau jusu pokalbius ir galiu pasakyti kad zaviuosi jumis. Kokios jus zavios, linksmos, nepakartojamos asmenybes. Lenkiu galva ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 05, 14:08)
Drugeli, būk vyras ir kraustykis į tuos fucking Lazdynėlius..

Hm. Niu jo, kas kitas, jei ne GV. Dėkoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2007 12 05, 15:16)
Kokios jus zavios, linksmos, nepakartojamos asmenybes. Lenkiu galva  ax.gif .

Aga. Tikriausiai matei kokios mes būnam piktos, bliaunančios, apsiPMSinusios ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 05, 15:19)
Hm. Niu jo, kas kitas, jei ne GV. Dėkoju  cool.gif

Visada į sveikatą mirksiukas.gif
Atsakyti
O kam nepasitaiko biggrin.gif . Aj pamatytumet mane dabar biggrin.gif pats baisiausias PMS koki tik galit isivaizduoti x 15 kartu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2007 12 05, 13:58)
Tiksliau ta laime ant manes vienos laikesi. Tik tik as pavargau, nuleidau rankas ir viskas sugriuvo.

Ech... Esi nuostabi moteris.. O jei jau jis nesugebėjo tavęs palaikyti kai tu pavargai, tai kas būtų buvę dar sunkesniais gyvenimo momentais? Tu verta tikrai geresnio, jei jis nesugebėjo perimti jūsų santykių vairo į rankas, tuomet kai tavosios pavargo.. Man vien užteko susidaryti apie tave įspūdį Muzikos temelėje, esi puiki 4u.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 05, 14:08)

Abžoryte, planai dar nesudaryti, bet jaučiu nieko- savaitgalis eilinis namie. Raportas trumpas.

Ech, aš net obuolių pyragą prie kompo atsitempiau, kad patogiai įsitaisiusi galėčiau skaityti ilguosius tavo planus biggrin.gif O tai nesinori patriukšmauti? Norisi ramybės pačiai? Gal prablaškytų koks nors vakarelis pas metalistus, jei jau senuko meilę stumi į šoną? ax.gif
Atsakyti