QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 08, 14:59)
Labas, aš išsisėmus visom prasmėm.
Jaučiu kad persidirbau, pastarąsias kelias savaites viskas vyksta be sustojimo, parėjus negaliu nurimt ir miegot eit tai dar naktinėju
Neturiu net ką į SM parašyt
Darbo iš tiesų daug, bet pagalvojau kad biškį aš pasislėpus už to darbo, slepiuos nuo gyvenimo. Man mieliau vakare sėdėt darbe nei namo eit
Kitavertus tai pastagos nenuėjo veltui - ir viršininkas įvertino, sakė kad man šauniai sekasi. Nors aš taip nesijaučiu - dar toli man iki šaunumo, galėčiau geriau. Bet gerai kad įvertino, nes jau šūkavau kad mane tuoj iš darbo išmes
Jaučiuos pavargus, eisiu į dušą nes dar yra reikalų - visiems bus geriau jeigu viešumoj padoriai atrodysiu
Kaip tu laikais, Saulele?
Ar jau paleido tave visi liūdnumai?
P.S. Šiandien man taip saulė į akis spigina visą rytą. Pažiūrėjau į kalendorių - ogi gruodžio vidurys tuoj!
Pagalvojau, kad dar prieš porą metų taip liūdėdavau kai per kalėdas sniego nebūdavo, o dabra net nepastebėjau. Pripratau matyt 
Kaip tu laikais, Saulele?
P.S. Šiandien man taip saulė į akis spigina visą rytą. Pažiūrėjau į kalendorių - ogi gruodžio vidurys tuoj!
Tu tikra šaunuolė..
ką numačius savaitgaliui?
aš..oi, daug darbo dabar, tai nelabai spėju liūdėt, tik kartais tas beviltiškumo jausmas užpuola, kad nieko normaliai nepadarau ir nespėju..
bet kaip nors
saulė yr gerai, čia aš karts nuo karto pasirūpinu