Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 08, 14:59)
Labas, aš išsisėmus visom prasmėm.  blink.gif  Jaučiu kad persidirbau, pastarąsias kelias savaites viskas vyksta be sustojimo, parėjus negaliu nurimt ir miegot eit tai dar naktinėju  doh.gif Neturiu net ką į SM parašyt  unsure.gif Darbo iš tiesų daug, bet pagalvojau kad biškį aš pasislėpus už to darbo, slepiuos nuo gyvenimo. Man mieliau vakare sėdėt darbe nei namo eit  doh.gif Kitavertus tai pastagos nenuėjo veltui - ir viršininkas įvertino, sakė kad man šauniai sekasi. Nors aš taip nesijaučiu - dar toli man iki šaunumo, galėčiau geriau. Bet gerai kad įvertino, nes jau šūkavau kad mane tuoj iš darbo išmes  biggrin.gif Jaučiuos pavargus, eisiu į dušą nes dar yra reikalų - visiems bus geriau jeigu viešumoj padoriai atrodysiu  biggrin.gif

Kaip tu laikais, Saulele?  mirksiukas.gif Ar jau paleido tave visi liūdnumai?  unsure.gif

P.S. Šiandien man taip saulė į akis spigina visą rytą. Pažiūrėjau į kalendorių - ogi gruodžio vidurys tuoj! blink.gif Pagalvojau, kad dar prieš porą metų taip liūdėdavau kai per kalėdas sniego nebūdavo, o dabra net nepastebėjau. Pripratau matyt  smile.gif

Tu tikra šaunuolė.. 4u.gif tik pagailėk savęs, nepervark schmoll.gif
ką numačius savaitgaliui? smile.gif

aš..oi, daug darbo dabar, tai nelabai spėju liūdėt, tik kartais tas beviltiškumo jausmas užpuola, kad nieko normaliai nepadarau ir nespėju.. doh.gif
bet kaip nors bigsmile.gif jau rašiau, kad kambariuką persitvarkiau, tai vis šiokios tokios permainos ir mano kieme thumbup.gif

saulė yr gerai, čia aš karts nuo karto pasirūpinu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif tiek skaičiau tiek skaičiau.... ale jau reikia kilti iš lovytės ir eiti apsitvarkyti... mana statybininkas vakare turetų atvažiuoti... blush2.gif
Atsakyti
Vis dar negaliu išlipt iš lovos..

Vakare, Kaune saulė???? blink.gif Vilniuje jos nėra cry.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 08, 15:33)
mana statybininkas vakare turetų atvažiuoti...  blush2.gif

Padori moteris vakarais vyrų į namus nesikviečia tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 08 gruodžio 2007 - 15:09
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 15:07)
Vis dar negaliu išlipt iš lovos..

Vakare, Kaune saulė???? blink.gif

Joo, šviečia nuo pat ryto - monitorių vos įžiūriu g.gif
---
ghr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 08 gruodžio 2007 - 15:22
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 17:07)
Padori moteris vakarais vyrų į namus nesikviečia tongue.gif

blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 08, 16:17)
Joo, šviečia nuo pat ryto - monitorių vos įžiūriu  g.gif

Atsiųsk spindulių pora į Vilnių. Būk gera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 15:37)
Atsiųsk spindulių pora į Vilnių. Būk gera ax.gif

Gerai, keičiu saulę į sniegą. Laikinai, pavasarį vėl norėsiu saulės tongue.gif O gal dar ir žiemą biškį, - susitarsim smile.gif
Atsakyti
Sveikos grazuoles 4u.gif
Suleteje cia tempai ziuriu-negi visos ziemos miegu uzmigot? blink.gif As vat tik is paskaitu parlekiau-Vilniuj buvau mirksiukas.gif Oj jus apie mokslus vis pasiskundziat..as jau bijau ir prasiziot apie juos, bijau net galvot kas bus per sesija nes totaliai nieko nesimokiau doh.gif Va pasiguodziau jum ax.gif
Dar siandien tureciau i pasimatyma eit..bet jau kaip tingiu-negaliu doh.gif Tik va jau 5 kartus atsisakiau tai 6 reikia nueit gal nes jau nepatogu kazkaip rolleyes.gif
Kaip gi jus laikotes? Pasiilgau jusu blush2.gif Vis pagaunu save apie SM mergaites galvojancia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 08, 18:30)
Suleteje cia tempai ziuriu-negi visos ziemos miegu uzmigot? blink.gif  Vis pagaunu save apie SM mergaites galvojancia lotuliukas.gif

Labas Powerpuff biggrin.gif

Kas per pasimatymas? Gal vyriškis nieko vertas jei atidėlioji? Jei tingi neik. Kam save kankint..? Bernus fėjos susirado, todėl jų čia ir nėra... tongue.gif Bjuti suknią perka, kur Abžorytė mes žinom, CrazySun su Vakare daugaž čia.. o kitos diedinėja laugh.gif

p.s. reikia naujų namų.
Atsakyti
Ai vel is interneto diedas kazkoks..Nu bet jau kad teisybe tai tesybe..kai ner bernu tai nei vieno-kai jau apsireiskia tai visi lotuliukas.gif Dabar jau mano ex kviecia i kina-nu ne sitas del kurio svaigstu, bet ankstesnis kuris svaigsta del manes doh.gif Nebezinau nei kur eit blink.gif Ka tu veiki siandien?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti