aciu, mergaites:) akiu ezeru savininke dekoja ir mirksi akim ezerais:))aha- sitie zaisliukai labai smagus- bent jau mano vaikams tai labai patinka. tik gaila saviems tik viena ir esu nuvelus- tai Gustas su juo miega.. O ziurke keliaus pas ligoniukus ieskoti draugo. O sablonas- mandras:))) 3d:)) Ta prasme- ziurke profiliu(sonu) plius papildoma ausis

Na norejosi, kad ji abi ausis turetu..

)) Nezinau ar suprantamai as cia- jei ka galesiu nufotkinti, tik kad laiko laisvo visai nera, tai greitai nepazadesiu..
Papildyta:
QUOTE(silke:) @ 2007 12 14, 10:33)
Sveikutės. Jau gražumai Jūsų darbelių....net pagirti žodžių trūksta...
Turiu klausimą: kaip protingiau apvelti užrašų knygelę?Man į galvą ateina tik pagal knygelės dydį šablono darymas,ant jo velti, o knygelės viršeliams įmautes padaryti užlenkus vilnos galus. O gal geriau dvipusį tūrinį veltinį nusivelti ir per vidurį prakirpti...?
as tai veliu kilimelius ir paskui karpau/klijuoju pagal albuma(tiksliau vyras klijuoja ir karpo) Taip man rodos lygiau ir graziau gaunasi
Papildyta:
JUlieTA- del muilo- tai tas kur zalias su pelenais- tai milteliai- vargu ar pavelsi su tokiu:) Tik be priedu tas muilo konsistencijos:) Beje, pele gavosi didele dar ir del to, kad ji is idomesnes vilnos, kurio, kaip pasirode traukiasi maziau:) Gotland Lamm ir ziurke tokia biski plaukuotu kailiuku- man rodos kaip tik ziurkei ir tinkamu:)