Vilte777, norėčiau pasitikslinti, kas yra konkretus mūsų ginčo objektas

Mano siulimas (atmetus juodaji jumora,kuri kaip matau priimate pazodziui),butu informuoti ,atejusi skiepytis zmogu,ar atvedusi skiepams savo vaika, apie vakcinu sudedamuju daliu ,galima salutini poveiki organizmui-kuris neapsiriboja kojeles patinimu(vaikui),ar sanariu pamaudimu(po gripo vakcinos) suaugusiam.Nes kai atsitinka bedele,pvz. vaikas apkursta(aciu Dievui dazniausiai tai atsistato),ir viskas nesibaigia taip laimingai ,kaip zadejo sesute ar gyditojas,va tada, persigandusios mamos lenda i forumus ,ir dazniausiai is tokiu pat nukentejusiu mamu ,suzino ,kad ,tai tik "gelytes ",ir kad galejo baigtis dar blogiau,daug blogiau...
Pati skaiciau mamu istorijas palaidojusiu vaikus po vieno ar kito skiepo

Manau labai grazu butu(kas liecia vaiku vakcinacija)kad seimos gyditojas esanciom nestukem,sudarytu galimybe susipazinti su tokia informacija.Ir busima mamyte, turedama laiko iki gimdymo,ramiai, pasverus visus " uz" ir "pries" pati priimtu vienoki ar kitoki sprendima.
Siai dienai ,gymdymo namuose ,tik pagimdziusiai mamytei ,pakisamas pasirasyti popieriukas ,kad sutinka su skiepu ,apie kuri zino tik tiek ,kad tai apsoliutus geris ,ir kad(pasak popieriu pakisusio gyditojo) visi taip daro

Bet siandien ,tokie dalykai ,tik grazi svajone....
Jei kalbeciau konkreciai apie save,tai turedama tokia informacija, kokia turiu dabar,(po 12

O kas liecia musu ginca,-tai jo nera,del mano anksciau paminetu priezasciu

Is mano puses, dabar jau tikrai viskas

iki