Įkraunama...
Įkraunama...

Vakcinos

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 09 12, 14:59)
Kuo daugiau gyvenu, tuo labiau esu PRIEŠ vakcinaciją...

Radau sau įdomų tinklalapį. Jame ne tik apie skiepus, yra dar daug visokių kitokių įdomių pamąstymų. Noriu ir su jumis pasidalint smile.gif
http://www.laisveser...s-depopuliacija

O čia dar vienas bais patikęs straipsniukas http://www.laisveser...realiu-gyvenimu

svetaine uzdaryta unsure.gif
Atsakyti
Sios dienos internetiniame -"Lietuvos ryte",radau stai toki straipsni:
http://www.lrytas.lt...6...pgaulė.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte777: 03 lapkričio 2009 - 09:02
QUOTE(vilte777 @ 2009 11 03, 09:01)

Įdomus straipsnis bigsmile.gif Ne turiniu, o tuo, kokiomis aplinkybėmis ir kada jis pasirodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 11 03, 11:23)
Įdomus straipsnis  bigsmile.gif Ne turiniu, o tuo, kokiomis aplinkybėmis ir kada jis pasirodo  rolleyes.gif

Sprendziant is Jusu komentaro,persasi isvada,kad nuo vienokiu ar kitokiu aplinkybiu keiciasi pacios -TIESOS ,savoka smile.gif .Mano nuomone,jei jau taip yra,tai tu vartyk zmogau ,kaip nori ,-prie visokiu situaciju ,ir aplinkybiu ,taip ir liks smile.gif .Skaiciai ir faktai nesikeicia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2009 11 03, 09:52)
Sprendziant is Jusu komentaro,persasi isvada,kad nuo vienokiu ar kitokiu aplinkybiu keiciasi pacios -TIESOS ,savoka smile.gif .Mano nuomone,jei jau taip yra,tai tu vartyk zmogau ,kaip nori ,-prie visokiu situaciju ,ir aplinkybiu ,taip ir liks smile.gif .Skaiciai ir faktai nesikeicia... schmoll.gif

Skaičiai ir faktai nesikeičia, bet skaičiais ir faktais lengva žaisti, ypač kai kalbama apie info, skirtą "plačiajai visuomenei" mirksiukas.gif Beje tai taikytina ne tik sveikatos apsaugos sričiai.Todėl man įdomiau, ne kas rašoma, o kodėl?Ir tuomet kyla daugiau klausimų: ar atsitiktinumas tai, kad straipsnis Lietrytyje pasirodo po to, kai tampa aišku, kad pandeminio gripo vakcinos LT nėra ir greičiausiai nebus(arba bus pvz gegužės mėnesį, kas dar absurdiškiau).SAM'as teigia, kad LT kontroliuoja situaciją, tačiau be to, kad dėl pačiai ministerijai nesuprantamų priežasčių šiai dienai sergamumas tiek sezoniniu, tiek pandeminiu gripu išlieka nedidelis, apie jokius aiškesnius situacijos kontrolės būdus neužsimenama: vakcinos nėra,centralizuotai nupirktų priešvirusinių medikamentų užteks keliems procentams, apie numatytus žmogiškuosius ir materialinius resursus(medicinos personalas, reikalingas izoliuotų palatų skaičius ligoninėse) girdėti neteko. Belieka imti aiškinti visuomenei, kad gripas nebaisus, vakcina bevertė, o situacija kontroliuojama, šalia to dar pamėtėti mintį, kad tautiečiai baigia išgraibstyti paskutinius Tamiflu likučius vaistinėse(kad tie, kas nepasirūpino atsargomis- pasiskubintų biggrin.gif ) ir tikėtis, kad "praslysim".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 03 lapkričio 2009 - 10:16
QUOTE(dange @ 2009 11 03, 12:03)
Skaičiai ir faktai nesikeičia, bet skaičiais ir faktais lengva žaisti, ypač kai kalbama apie info, skirtą "plačiajai visuomenei"  mirksiukas.gif Beje tai taikytina ne tik sveikatos apsaugos sričiai.Todėl man įdomiau, ne kas rašoma, o kodėl?Ir tuomet kyla daugiau klausimų: ar atsitiktinumas tai, kad straipsnis Lietrytyje pasirodo po to, kai tampa aišku, kad pandeminio gripo vakcinos LT nėra ir greičiausiai nebus(arba bus pvz gegužės mėnesį, kas dar absurdiškiau).SAM'as teigia, kad LT kontroliuoja situaciją, tačiau be to, kad dėl pačiai ministerijai nesuprantamų priežasčių šiai dienai sergamumas tiek sezoniniu, tiek pandeminiu gripu išlieka nedidelis, apie jokius aiškesnius situacijos kontrolės būdus neužsimenama: vakcinos nėra,centralizuotai nupirktų priešvirusinių medikamentų užteks keliems procentams, apie numatytus žmogiškuosius ir materialinius resursus(medicinos personalas, reikalingas izoliuotų palatų skaičius ligoninėse) girdėti neteko. Belieka imti aiškinti visuomenei, kad gripas nebaisus, vakcina bevertė, o situacija kontroliuojama, šalia to dar pamėtėti mintį, kad tautiečiai baigia išgraibstyti paskutinius Tamiflu likučius vaistinėse(kad tie, kas nepasirūpino atsargomis- pasiskubintų  biggrin.gif ) ir tikėtis, kad "praslysim".

O man labiau idomu ,-kas PAGALIAU rasoma viesumoj apie skiepus ,o kodel, -nueina i antra plana.Ir info apie gripa(Jusu taip uzakcentuota)manes taip nesujaudino, kaip teisininko, ir sveikatos apsaugos administratoriaus išsilavinimą turincio gydytojo ,pasiskymai apie -BENDRAI, skiepu daroma zala zmonijai....O liudniausia, del vaiku ,kurie farmaciniu interesu fone ,paverciami AUTISTAIS verysad.gif .
Atsakyti
O daktaras Eisenstein'as tikrai gana įdomi ir įvairiapusė asmenybė cool.gif Intersų sritis: nuo vakcinų iki autizmo bei gimdymų namuose.
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2009 11 03, 09:01)

Sitokia info, kaip lietuvos ryte jau senai pateikiama vokietijoj viesumoj ir placiai svarstoma ir neturi nieko bendro su vieta ir laiku. Sakyciau netgi paveluotai ateina kritine nuomone i lietuva. Pas mus kolkas atsirado mazai norinciu pasiskiepyti, tai vakar per zinias buvo visuomene pasiurpinta, manau,kad atsiras daugiau norinciu.
Is svedijos plaukia zinios, kad jau 4 zmones po vakcinos mire.
Pas mus juokingiausia buvo tai, kai paskelbe, kad valdzia gavo geresne vakcina, nei likusieji gaus, be stipriu adjuvantu. Sios svelnios vakcinos mazai uzpirko tai uzteks tik valdziai.
Man teko puse metu praleisti su sunum ligoninej , aisku mums buvo labai pagelbeta, bet teko ir daug prisiziureti neteisybes."Todel ne viskas auksas, kas auksu ziba,,

QUOTE(dange @ 2009 11 03, 09:23)
Įdomus straipsnis  bigsmile.gif Ne turiniu, o tuo, kokiomis aplinkybėmis ir kada jis pasirodo  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(meinherz @ 2009 11 03, 11:31)
Sitokia info, kaip lietuvos ryte jau senai pateikiama  vokietijoj viesumoj ir placiai svarstoma ir neturi nieko bendro su vieta ir laiku. Sakyciau netgi paveluotai ateina kritine nuomone i lietuva. Pas mus kolkas atsirado  mazai norinciu pasiskiepyti, tai vakar per zinias buvo visuomene pasiurpinta, manau,kad atsiras daugiau norinciu.
Is svedijos plaukia zinios, kad jau 4 zmones po vakcinos mire.
Pas mus juokingiausia buvo tai, kai paskelbe, kad valdzia gavo geresne vakcina, nei likusieji gaus, be stipriu adjuvantu. Sios svelnios vakcinos mazai uzpirko tai uzteks tik valdziai.
Man teko  puse metu praleisti su sunum ligoninej , aisku mums buvo labai pagelbeta, bet teko ir daug prisiziureti neteisybes."Todel ne viskas auksas, kas auksu ziba,,

Meinherz, yra "mažytis" niuansas tarp Lietuvos ir Vokietijos, tačiau jis duoda ryškų foną tokioms diskusijoms visuomenėje(beje diskusijos reikalingos, o ir apie galimus pandeminio gripo vakcinos trūkumus jau kalbėjomės, ir tie trūkumai tikrai yra).Tas niuansas- galimybė rinktis. Taip, prisimenu, jog rašėte, kad Vokietijoje esate spaudžiami vakcinuotis, tačiau galų gale renkatės jūs: pasinaudoti valstybės siūloma vakcina ar jos atsisakyti, taip pat galite diskutuoti apie tai, kuri vakcina "geresnė"- ta, kuri "liaudžiai" ar ta, kuri "valdžiai" bigsmile.gif Už gyvenančius Lietuvoje pasirinko sveikatos apsaugos politikai. Ir tai, apie ką kalbama šiandienos Lietryčio straipsnyje, nėra ūmus proto nušvitimas vakcinavimo klausimu, tiesiog, prisimenant vieną žinomą pasakėčią, šios "vynuogės mums per žalios" bigsmile.gif
Atsakyti

As niekaip nesuprantu doh.gif ,is kur toks nenoras ,i straipsni pazvelgti placiau.Jei nepastebejote,jame rasoma ne vien apie "zalias vynuoges",bet ir apie skiepu sudedamuju daliu daroma zala, zmogaus organizmui.
Sita nuoroda, patalpinau ne temoje,-skiepitis nuo gripo ar ne,o -vakcinos "uz" ir "pries".
Jau vien tai,kad toki straipsni randame 'Lietuvos ryto"dienrastyje,o ne slaptai dalinamoje brosiuroje,ir skaitome ,kaip vaikai verciami" autistukais,"o pagyvene zmones" Alzhaimerikais",skaitau dideliu pasiekimu ant "Marijos zemes".
Ir visumoj,dange,kiek esu skaicius Jusu postus,susidariau tokia nuomone,kad,su Jumis diskutuoti apie skiepu daroma zala,tai tas pats,kas su daltoniku(priimkite tai ne kaip izeidima,o kaip diagnoze 4u.gif )diskutuoti apie tikraja spalva.Net jei FAKTAI byloja ,kad ,spalva raudona,daltonikui ,ji vis tiek bus zalia... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte777: 03 lapkričio 2009 - 21:16
QUOTE(vilte777 @ 2009 11 03, 21:16)
As niekaip nesuprantu doh.gif ,is kur toks nenoras ,i straipsni pazvelgti placiau.Jei nepastebejote,jame rasoma ne vien apie "zalias vynuoges",bet ir apie skiepu sudedamuju daliu daroma zala, zmogaus organizmui.
Sita nuoroda, patalpinau ne temoje,-skiepitis nuo gripo ar ne,o -vakcinos "uz" ir "pries".
Jau vien tai,kad toki straipsni randame 'Lietuvos ryto"dienrastyje,o ne slaptai dalinamoje brosiuroje,ir skaitome ,kaip vaikai verciami" autistukais,"o pagyvene zmones" Alzhaimerikais",skaitau dideliu pasiekimu ant "Marijos zemes".
Ir visumoj,dange,kiek esu skaicius Jusu postus,susidariau tokia nuomone,kad,su Jumis diskutuoti apie skiepu daroma zala,tai tas pats,kas su daltoniku(priimkite tai ne kaip izeidima,o kaip diagnoze 4u.gif )diskutuoti apie tikraja spalva.Net jei FAKTAI byloja ,kad ,spalva raudona,daltonikui ,ji vis tiek bus zalia... cool.gif

Vilte777, jei skaitėte temas, tai turėjoje aptikti straipsnių ar nuorodų į juos, kuriuose duomenys apie galimą skiepų žalą iš tiesų yra vertesni rimtesnio nagrinėjimo, nei jūsų minimas. Tačiau rinktis informacijos šaltinius- jūsų teisė.
Dėl palyginimo- neįsižeisiu bigsmile.gif , tačiau ir "diagnozės" nepriimsiu- tai, kad mūsų nuomonės nesutampa, manyčiau, nėra pakankama priežastis "diagnozuoti" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2009 11 03, 20:16)
Ir visumoj,dange,kiek esu skaicius Jusu postus,susidariau tokia nuomone,kad,su Jumis diskutuoti apie skiepu daroma zala,tai tas pats,kas su daltoniku(priimkite tai ne kaip izeidima,o kaip diagnoze 4u.gif )diskutuoti apie tikraja spalva.

nunu g.gif kiek esu skaichius danges postu,-retai pasitaiko toks blaivaus proto, logishkai mastantis zmogus, sugebantis isiklausyti i oponento nuomone ir argumentuoti savaja ax.gif
man visada malonu su ja diskutuoti, malonu ishgirsti jos argumentus drinks_cheers.gif
o shi paskutinioji izhvalga,- nu tiesiai i deshimtuka thumbup.gif
Atsakyti