Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

manau tikrai turesim viska ka tik gali pasiulyti Bioderma drinks_cheers.gif
tik reikia siek tiek laiko wub.gif
man labai patinka AI - kai tik issoka koks nenaudelis spuogas - pasitepu ir jo kaip nebuta per kokia para biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bandet Sensibio DS Cream - jautriai pleiskanojanciai ir paraudusiai odai.
Ar tiktu sausai veido odai?

Kas naudojot Sebium Cream, po jo tepet dar koki krema? Ji galima naudoti pries iprastini kremuka ar tik ji viena?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 02, 09:34)
manau tikrai turesim viska ka tik gali pasiulyti Bioderma  drinks_cheers.gif
tik reikia siek tiek laiko  wub.gif
man labai patinka AI - kai tik issoka koks nenaudelis spuogas - pasitepu ir jo kaip nebuta per kokia para  biggrin.gif

o tas AI be rugsciu? kokios veikliosios medziagos 4u.gif ?
Atsakyti
[quote=AZURA,2009 03 02, 13:13]
Gal kas bandet Sensibio DS Cream - jautriai pleiskanojanciai ir paraudusiai odai.
Ar tiktu sausai veido odai?

Šiaip Sensibio DS kremas yra seborėjiniam dermatitui, kada pleiskanoja labiau antakių zona, nosies sparneliai ir panašiai. Jis turi priešgrybelinį veikimą mirksiukas.gif
Sausai odytei geriau galėtum pažiūrėti iš Atoderm linijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 02, 13:31)
o tas AI be rugsciu? kokios veikliosios medziagos 4u.gif  ?

su rugstimis, bet sudeties nepasakysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2009 03 01, 23:13)
Sensibio vandenukas jau yra mano planuose smile.gif, o tu kitu, jauciu, pas mus dar nera. Idomu, ar kada atves g.gif Noreciau isbandyti drekinancia kauke

Siuo metu turiu Sensibio AR ir Sensibio Rich cream
Dabar ant veido vietomis turiu issausejimus, papleiskanojimus, diena tepuosi AR, nakciai Rich. AR man tinka ir patinka ir gerai tepasi ant jo krempudra.
Nezinau, ar pades tas Rich nuo pleiskanojimosi, nesenai dar pradejau ji naudoti; mano oda i sausuma, dirgli, jautri..

o bigsmile.gif labai įdomu, kaip tas sensibio rich kremas? 4u.gif
mano oda šiuo metu irgi sausėja, pleiskanoja, užtepus krempudrą nušerpetoja doh.gif nebežinau ką naudot doh.gif dabar bandau aliejus... jeigu kas, galvoju tą rich kremą arba iš atoderm linijos bandyt unsure.gif

beje, Azura, o kokią krempudrą naudoji?
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 03 03, 22:11)
o bigsmile.gif  labai įdomu, kaip tas sensibio rich kremas? 4u.gif
mano oda šiuo metu irgi sausėja, pleiskanoja, užtepus krempudrą nušerpetoja doh.gif  nebežinau ką naudot doh.gif  dabar bandau aliejus... jeigu kas, galvoju tą rich kremą arba iš atoderm linijos bandyt unsure.gif

Niu, man tai fainas, gerai susigeria i mano oda, oda palieka minkstute, svelnute, padrekinta
Galvojau, kuri pirkti - Rich ar Light g.gif , vaistineje neturejo nei Rich, nei Light megineliu, tai surizikavau ir nusipirkau Rich, bijojau, kad nebutu riebalas, bet nera riebus, lengvas kremukas, gerai susigeria. Dar bandysiu kur rasti Light megineli, noriu ir ji pabandyti.
Jei tures Atoderm megineliu, tai noreciau isbandyti Atoderm PP ir Atoderm Nutrivite. Dar gal neblogas Atoderm Cream, bet jis su parabenais, PP be parabenu, o Nutrivite sudeties nerandu internete, reiks paziureti vaistineje.

Mano oda dabar irgi vietomis issausejusi, papleiskanoja, uztepus krempudra isryskeja pasausejimai, tai dabar ir galvoju, kuom cia-kokiu kremuku isspresti sia problema g.gif

kazkas rase, kad nuo serpetojimo, pleiskanojimo padejo Essex violetinis kremukas, gal ji pabandyti...
naudoju Guerlain Parure Extreme, pries ja tepuosi Bioderma AR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 03 kovo 2009 - 23:31
QUOTE(AZURA @ 2009 03 02, 13:13)

Kas naudojot Sebium Cream, po jo tepet dar koki krema? Ji galima naudoti pries iprastini kremuka ar tik ji viena?

Mano megstamiausias Sebium smile.gif As ji viena naudoju, nei pries nei po nieko netepu ax.gif
Atsakyti
Baisia isbere mane kai pradejau naudoti Sebium prausikli ir Sebium krema sad.gif nzn ka daryt ir ar nuo jo... bet staigiai tik pradejus naudot is karta isbere, skaudanciai dideliais spuogais, nieztinciais sad.gif panasia beda turejau kai Clinik naudojau :/ puse metu gidziausi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2009 03 04, 22:08)
Baisia isbere mane kai pradejau naudoti Sebium prausikli ir Sebium krema sad.gif nzn ka daryt ir ar nuo jo... bet staigiai tik pradejus naudot is karta isbere, skaudanciai dideliais spuogais, nieztinciais sad.gif panasia beda turejau kai Clinik naudojau :/ puse metu gidziausi sad.gif

gal nuo kremuko, nors labai idomu g.gif o po kiek laiko pradejo berti - tas iskart, tai po kiek laiko? 4u.gif
Atsakyti
super tikliai nepasakysiu, apytiksliai po kokių 2 - 3 dienų
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 02 23, 10:44)
smagu, kad biodermos vartotoju gretos dideja  thumbup.gif
as jau ilgai naudoju, esu rezultatais visiskai patenkinta - spuogeliai isoka tik pries mm, vienas kitas  drinks_cheers.gif
naudoju visa Sebium linija, tik vandenuka Sensibio ir tai tik akeliu makiazo valymui, labai patinka parsuiklis, skalsus, puikiai nuplauna makiaza, riebaliukus  wub.gif Sebium Cream naudoju labai retai ir tai tik pries kremine pudra, dazniau naudoju AKN  wub.gif
labai knieti isbandyti Sebium Mat  drinks_cheers.gif
jau bandziau lupu balzama - zinokit nerealus  thumbup.gif puikiai drekina lupytes, nes mano nusausejusios, nes daznai nulaizau  doh.gif labai skalsus, tai ta pakuote 15 ml, beja, labai patogi, bus laaabai ilgam  wub.gif
taip pat yra jau ir paakiu kremukas is Sensibio linijos  wub.gif

Tif, tu turbut daugiausia turi biodermos priemoniu biggrin.gif
kai isbandysi paakiu kremuka, parasyk atsiliepimus. nes manasis jau i pabaiga cool.gif
o ka tu ten toki naudoji nuo spuogeliu, kad greitai isnyksta? gal imestum nuorodele blush2.gif
ar yra biodermos pienelis makiazui nuvalyti? nes as dabar visa veiduka valau su sebium vandenuku.
o gal tik akis su juo valyti, o makiaza nusiplauti su putojanciu geliu-prausikliu g.gif
tokiu:
user posted image
bet jis skirtas misriai/riebiai, o man reikia normaliai/misriai doh.gif
o bioderma turi veido sveitikli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 05 kovo 2009 - 12:22