QUOTE(Liucerna @ 2008 01 07, 15:33)
Rena, kaip tu kepi žuvį, a? Na, gal kokių džiovintų sanpaulijų barstai, pavyzdžiui, ar kitokių prieskonių...
as tai kai tie papai pajuoduoja, tai juk jau ir padziuve buna, tai vat prieskoniams ir tinka

kai tik vyras papikdo, tai taip jam ir pabarstau ant zuvytes
o as siandien su abiem namie sedziu, kariauju

smegeneles tai pas juos vienodos

tai ir duoda vienas kitam i kaulus, o poto bliauna abu

jau nors mazius greiciau suaugtu
as vakar cepiaku kai pridariau, tai dar ir uzsisaldziau, tai tik is kameros dabar istraukiu, isverdu ir valgykit brangieji
tai ka paisdykaujam

va kaip as moku
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 01 07, 17:03)
Tuoj atmesiu i AZ

o tai viena "rimtuole" jau grizo, bijau gaut i skududrus uz temos tersima...
davai viesink recepta
siaip as daug ka gaminu is Sonatinos receptu, darbo mazai, o skanumelis
Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi.