Rykliuke, labai gražios mamos sanpaulijos

Labas, Rykliuke! Ar tikrai čia NAMUOSE tos sanpaulijos? Neįmanoma patikėti... Nu nieko sau grožybės vešlios...
Tai parkorėte iš ilgo kelio, viena iš Rygos, kita iš Vilniaus. O keliai tai bjaurūs. Rimulėėė irgi gera, purškia nuodais namuose, kai pati išvažiuoja, gudruolė.
Ir aš dabar taip darysiu, kaip tik penktadienį važiuosiu į Vilnių. Beje, gal pabūt kam už kurjerį? Bet gyvas sanpaulijas bijau per šaltį vežti, nebent džiovintas...
Tai parkorėte iš ilgo kelio, viena iš Rygos, kita iš Vilniaus. O keliai tai bjaurūs. Rimulėėė irgi gera, purškia nuodais namuose, kai pati išvažiuoja, gudruolė.

QUOTE(Liucerna @ 2008 01 07, 19:14)
Ir

Na keliai visai nieko, pabarstyti, slidu nebuvo, tik mašinų tai jau pilna, ypač "Fūrų", na bet sėdint šalia patyrusio vairuotojo, nebaisu niekas.

Jo linksnmai jūs čia
Reiks dažniau dingti
matyt į sveikatą
Man tai keliai aplink Panevėžį ir Šėtą nepatiko
Ryte sunkiai Ukmergę pasiekiau.Ne sunkiai o lėtai ,
na iš tikro vėžlio žingsniu
ale laimingai
Ačių dievui nieko nepabučiavau ir gerai

Gail tik darbo daug gavau .Reik ekstra chorui sijonų .Labai jau vaikai nestandartiniai [už mane storesni ]
tai dirbsiųu .
O jūs linksminkitės

Man tai keliai aplink Panevėžį ir Šėtą nepatiko

Ačių dievui nieko nepabučiavau ir gerai

Gail tik darbo daug gavau .Reik ekstra chorui sijonų .Labai jau vaikai nestandartiniai [už mane storesni ]

QUOTE(Liucerna @ 2008 01 07, 20:14)
Labas, Rykliuke! Ar tikrai čia NAMUOSE tos sanpaulijos? Neįmanoma patikėti... Nu nieko sau grožybės vešlios...
Ir aš dabar taip darysiu, kaip tik penktadienį važiuosiu į Vilnių. Beje, gal pabūt kam už kurjerį? Bet gyvas sanpaulijas bijau per šaltį vežti, nebent džiovintas... 

Taip ,taip cia mama pati jas namie augina ir lepina.Dabar dar turi balta pilnavidure.Ji jas laisto trasomis ir gelytes pas mama zydi istisus metus(apsikrovusios ziedais).Tarp kitko,pas mano mayte,visos geles igauna naujus gyvenimus

Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2008 01 07, 19:18)
Labai dekui visoms uz pagyrimus.Butinai perduosiu augintojai

QUOTE(Rykliuke @ 2008 01 07, 19:05)
Stai,cia mano mamos sanpaulijos.Dabar ji ju turi dar daugiau.Pas mama sios gelytes tiesiog ne auga,bet vesi

As begaliu tik istart: "O, Dieve......" Net akiu neinasi atplest nuo tokio grozio. Kas per veslumas!
P.S. Liucerna, tyliai tyliai snabzdu i ausi, kad tavo AZ dezute jau perpildyta

Kavą ar arbatą kaisti?

Be to čia kažkas "grasinasi" reinvyniu superiniu dalintis, dar kažkas gal net pyragą keps, ar prisidedi? Dar kažkas naujame darbe dirba, iš priemiesčio į centrą dirbti persikėlė, tad susirinkti mums lengviau patapo

Labai labai labai lauksim!!!

Oi ,Liucerna ,kelkis ,jau pyragus panos kepa
visas Vilnius tuoj pakvips
Smagu mergaitės su jumis kavą gerti į Rykliukės mamos sanpaulijas veizėti ....gražu .
Rena ,kaip ten Tauragė laikosi ,kaip sanpaulijų frontai
Aš tai vakar saviškes topazu nupurškiau nuo visų puvinių...dabar galvoju ,-turiu kelias įtartinas ,vis po vieną lapuką keipsta .,Gal jas Previkuru pralieti ...

Smagu mergaitės su jumis kavą gerti į Rykliukės mamos sanpaulijas veizėti ....gražu .
Rena ,kaip ten Tauragė laikosi ,kaip sanpaulijų frontai

Aš tai vakar saviškes topazu nupurškiau nuo visų puvinių...dabar galvoju ,-turiu kelias įtartinas ,vis po vieną lapuką keipsta .,Gal jas Previkuru pralieti ...

As tai kaip kokia nelaimele: kas diena -vis naujiena
Apziurejau savo vienintele suaugusia veislinuke -sviezi lapai su kazkokiom rudom itartinom demelem. Butu vasara-sakyciau, kad saules nudeginti, o dabar gal grybas koks puola?
Nzn, ar matysis. Vienoje foto geriau matosi ant didesnio, kitoje-ant mazesnio dar nepilnai issiskleidusio (raudoni pakrasciai) lapelio.

Nzn, ar matysis. Vienoje foto geriau matosi ant didesnio, kitoje-ant mazesnio dar nepilnai issiskleidusio (raudoni pakrasciai) lapelio.
QUOTE(Mamce @ 2008 01 08, 10:39)
As tai kaip kokia nelaimele: kas diena -vis naujiena
Apziurejau savo vienintele suaugusia veislinuke -sviezi lapai su kazkokiom rudom itartinom demelem. Butu vasara-sakyciau, kad saules nudeginti, o dabar gal grybas koks puola?

Varyk Topazu, tik jau labai skubiai.
Puvinys. Nusipirk to "Topas", atskiesk pagal nurodytas proporcijas ir gerai "išmaudyk", tik žiūrėk - burną kažkuo prisidenk, nes nuodingas.
Tu apie tuos purškimus geriau RS pasiskaityk, ten visai normaliai mūsų apšnekėta.
Kartoti teks procedūrą po 2 savaičių.
Mano buvo šitas bjauralas atsiradęs rudenį - padėjo, tuoj pat susitvarkė.
Kurios vidurys nyksta, va šitą gelbėk staigiai - kelis lapus skink iš antros eilės (ne apatinės) ir merk į vandenuką, rasi kokį rudo stiklo mažą buteliuką, nes jei žūtų visas augaliukas, bent palikuonių įsiveisi. Lapus irgi prieš merkdama apipurkšk ir palik apdžiūti kokiai pusvalandžiui - 40-čiai minučių ant popieriaus padėjusi, užsitrauks kotelio galiukas, ir puvinuko bakterijas tuo pačiu ant lapo pranaikinsi.
Mamce, gerai neįžiūrėjau, kas ten vyksta... O čia kartais ne iš manęs gauta?