Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

[quote=Dacor,2008 01 09, 21:45] Bet ir galutinai tapo aisku,kad liga rimta ohmy.gif

Dakor turiu kuklų kalusimėlį

hi.gif tai kam čia ta liga tokia rimta ...ką hihihi.gif
Atsakyti
[quote=rimulėėė,2008 01 09, 21:28]
[quote=Dacor,2008 01 09, 21:45] Bet ir galutinai tapo aisku,kad liga rimta ohmy.gif

Dakor turiu kuklų kalusimėlį

hi.gif tai kam čia ta liga tokia rimta ...ką hihihi.gif
[/quote]

hihihi.gif man man hihihi.gif o kai dar kompanijos randi,tai visai smagu sirgti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 01 09, 20:45)
Kazkur esu skaiciusi,kad sanpaulijos nemegsta demesio.Pas teta lapukai ir vaikuciai dvigubai greiciau uzauga,nes ji juos pasodina ir tik i savaite karta ateina palaistyti . O cia kas vakara nosi kisi ir tikrini ar dar neislindo..

Tikrai, kiek turėjau lapukų (na dar ne daug dar turėjau) tai beveik visi vaikus išleido, kai buvau išvažiavus.... ax.gif
Atsakyti
clap_1.gif kad prisipažinai ,gal tau daktarą pakviesti doctor.gif Manau ir mums tuo klausimu varšteliai laisvi umn.gif
Manau gydisimės bendrai gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 01 09, 20:45)
Kazkur esu skaiciusi,kad sanpaulijos nemegsta demesio.Pas teta lapukai ir vaikuciai dvigubai greiciau uzauga,nes ji juos pasodina ir tik i savaite karta ateina palaistyti . O cia kas vakara nosi kisi ir tikrini ar dar neislindo..

Kas tik kas vakara, o kas ir kokius penkis kartus per diena pasiziuri blush2.gif Kadangi visa mano "kolekcija" telpa ant vienos palanges, o ta palange yra salia kompiuterio, tai kiekvienasyk ir prasuku virs savo sanpauliju, kaip Darius su Girenu virs Atlanto.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 09, 22:24)
clap_1.gif kad prisipažinai ,gal tau daktarą pakviesti  doctor.gif Manau ir mums tuo klausimu varšteliai laisvi  umn.gif
Manau gydisimės bendrai  gossip.gif

Kvieskit kvieskit biggrin.gif svarbu ,kad tas daktaras vaistu atveztu: nauju graziu sanpauliju hihihi.gif o jei dar jos su ziedais butu...
uzsisvajojau cia pries miega biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Mamce,2008 01 09, 23:20]
Kas tik kas vakara, o kas ir kokius penkis kartus per diena pasiziuri blush2.gif Kadangi visa mano "kolekcija" telpa ant vienos palanges,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ko čia juokinga bigsmile.gif gal čia tik ligos pradžia tongue.gif ogal juopkiatės ,nes jau limitą priplepėt baigiam blush2.gif uždarys doh.gif
Atsakyti
Mamce, Tu laimingas žmogus, – "ant vienos palangės..." Ateis pavasaris, dukra krapštys mane nuo palangės, nes reikės langus atidarinėti „per apačią". Kas priims gyventi? Mamce, o Tu name gyveni? mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo Liucernai jau matau blogai g.gif kooperatyvą steigia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gaila Žinoma ,kad teritorija mažėja blink.gif
Aš va irgi susimasčiau -palangės užimtos ,tai kaip agurkų daigus užsiauginti g.gifrolleyes.gif O dar ir pomidorų reikia .... blush2.gif doh.gif Pernai turginės bobutės apgavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 10, 10:08)
palangės užimtos ,tai kaip agurkų daigus užsiauginti  g.gif Ką  rolleyes.gif O dar ir pomidorų reikia .... blush2.gif  doh.gif 

Oi Rimuleee, diagnosė rimta! Ir kas įrodys, kad sanpaulija - ne salota? lotuliukas.gif )))

Na kas anksčiau būtų sumąstęs Kėdainiuose (!!!!!!!) vietoje agurkų kvietkus ant palangės sustatyti? bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti