Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

QUOTE(rena @ 2007 12 18, 15:23)
cia radau kaip lentynos padarytos smile.gif
o cia dar vienas
user posted image

Čia jau visas žiemos sodas smile.gif
Ačiū už atsakymus, o tą "flenciukas" man anyta pasakė ir užstrigo jis man. (pflanzen vok. - sodinti)

Rena - labai puikūs naktipiečiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 12 18, 18:49)
Merginos, ko jus anksciau nesaket, kad sita zaraza  virusas toks pavojingas?..  unsure.gif

sakem...sakem...
nono.gif ner cia ko dabar dejuot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 12 18, 12:59)

o as net neisivaizduoju kaip cia ta nama sutvarkyt doh.gif kol sutvarkau pirma auksta, jau antram siukslynas doh.gif ir taip viskas sukasi ratu unsure.gif
as 4u.gif

Sirdim jauciu, kad tu mane supranti del tvarkymosi... lotuliukas.gif
Beje, vakariene nuostabi wub.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2007 12 18, 17:03)
Liucerna, tavo eilėraštukas labai gražus, kaip ir visus kitus skubinau išsisaugoti, jog nenusimestu, man tai dydelė vertybė.  Ačiū žemai lenkiuosi Tau wub.gif

Gera ideja, Sigute thumbup.gif
Taip , Liucernai nejauciant, ir rinktine surinksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 12 18, 21:35)
Sirdim jauciu, kad tu mane supranti del tvarkymosi...  lotuliukas.gif

suprantu, sirdim ir smegenim... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 18 gruodžio 2007 - 21:51
Visą dieną dukters vaikinas tvarkė kompą, būtų „sudegusi“ mano praeitis ir ko gero ateitis. Nešnekėkit apie mane blogai, man jau dešinę ausį skauda lotuliukas.gif Ne, iš tiesų kažin kaip ne taip su visom sveikatom ir atsparumais. Bet! Rena mums naktipiečius ištaisė! Ojojoi, kaip gražu!
Kalbėjau apie išdalinimą pramoninių, kad atseit tada gal vietos atsirastų kilmingosioms. Bet negalėsiu... Man tikrai verta spirti į užpakalį, ačiū, Rena, kad sudrausminai.
Net keturi žmonės šiandien man užsiminė apie prieššventinę depresiją. Matyt, ne kas vakarą naktipiečius gauna, arba ir visai ne... smile.gif
Miela Mamce, atsikratom tarybinių vadovėlių, o jei Tau iki laimės (t.y. iki lentynų) trūksta sanpaulijų, šis trūkumas žaibiškai ištaisomas biggrin.gif
Kadangi negaliu duoti visoms bučkio, tai tenka pakštelt į monitorių. tongue.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 19, 01:32)
Kadangi negaliu duoti visoms bučkio, tai tenka pakštelt į monitorių. tongue.gif  oro_buckis.gif

lotuliukas.gif )))))))
O aš ir galvoju - ko man supermamas atsidarius, ant monitoriaus stiklo atsirado "bantelis" iš lūpdažio? Nenusivalo... Matomai iš kitos stiklo pusės užsifiksavo thumbup.gif

Liucerna, o aš prisiminiau anekdotą apie blondinę, kaip ji su korektoriumi klaidas ant monitoriaus ekrano taiso lotuliukas.gif ))))))) Sėdžiu, kvatoju visa gerkle (nes namuose be katės nėra ko išgązdinti, o ta - nebijo), ir džiaugiuosi, kad tiek linksmai "priplepėta.

O jūs....... Na kur ta epresija? Nematau jos, kai iš jūsų žinučių toks humoras ir grožis liejasi! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 18, 01:26)
Žvaigždė Sanpaulija

Devynis vakarus devynis rytus
devynis pragaro ratus – ties langu
budėsiu aš kol žiedą brangų
ar žvaigždę rasiu namuose nukritusią

ir jau tada žinosiu – nėr kur trauktis
ir to stebuklo – žiedo – verta laukti
net ir tamsoj kuri sudyla saulėje –
man vieną rytą įsišvies sanpaulija 

Ramios nakties ir dosnios rytdienos  4u.gif

Liucerna ,super. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sigita @ 2007 12 18, 22:31)
Čia jau visas žiemos sodas  smile.gif 
Ačiū už atsakymus, o tą "flenciukas" man anyta pasakė ir užstrigo jis man. (pflanzen vok. - sodinti)

Rena - labai puikūs naktipiečiai  thumbup.gif

Kažin kiek tokia kainuotų?Atrodo labai estetiškai. g.gif g.gif g.gif Aš kalbu apie tas lentynas su spintelėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 19 gruodžio 2007 - 09:56
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 19, 00:32)
Kadangi negaliu duoti visoms bučkio, tai tenka pakštelt į monitorių. tongue.gif  oro_buckis.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
valio valio 4u.gif bučkį gavau blush2.gif
Mano kaledine depresija puikiai gydoma tongue.gif Ale žinokit mano monitorius nuduso ....važiavau naujo užsakyt .kaip gi be kompo per šventes.....Tai kaip čia nedepresuosi .,jei monitorui mano vaikai susimete [ blush2.gif ]o aš misliju ,kada gi galėsiu gražint . g.gif
Šiaip tai faina ....šIandien varau į rimtą koncertą ....mokykloje. mirksiukas.gif
O depresija gydau paprastai-kadangi šveist labi nepatinka ,tai susirinkau dažų likučius ir tuoj permaliavosiu visas nuterliotas sienas bus pasaka...[sugalvojau vakar ,kai reikėjo vamždžius nuvalyt. lotuliukas.gif ]

Mama Danute o tu gatavų baldų parduotuvėse pasidairyk ...jyske būna nebrangiai ... mirksiukas.gif
Bet man tai patiko įdėja tarybines lentynas pritaikyt.....Kadangi pas mus tai daug senų baldų [aš dar perdažau ]ir naudoju.Svarbu tiktų konkrečiai vietai ..atitiktų gėlių reikalavimus ir būtų nebrangu..
Aš dar vis kartais galvoju ar nesibaigs mano noras auginti sanpaulijas... blush2.gif tai lentynos turėtų būti gana universalios ,tinkamos knygom ar dar kam ,ar tokios kur buvo skirtos išmesti -tai ir išmesčiau...
rolleyes.gif
Atsakyti
Visą dieną dukters vaikinas tvarkė kompą, būtų „sudegusi“ mano praeitis ir ko gero ateitis.

Liucerna, jei iskyla dideliu problemu su kompu ir DAR nepasitikite "busimu zentu", galiu pasiulyti JAU "isbandyta" savo vyra. Jis dirba sitoj srity ir , svarbiausia, labai netoli jusu, Gruodzio g. Graziai paprasius gal ir sutiktu. ...o atsilyginti galetumete... sanpaulijom lotuliukas.gif

Miela Mamce, atsikratom tarybinių vadovėlių, o jei Tau iki laimės (t.y. iki lentynų) trūksta sanpaulijų, šis trūkumas žaibiškai ištaisomas      biggrin.gif

O sita gal reik suprasti kaip kvietima apskabyti jusu kolekcija?.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 12 19, 12:21)
Liucerna, jei iskyla dideliu problemu  su kompu ir DAR nepasitikite "busimu zentu", galiu pasiulyti JAU "isbandyta" savo vyra. Jis dirba sitoj srity ir , svarbiausia, labai netoli jusu, Gruodzio g. Graziai paprasius gal ir sutiktu. ...o atsilyginti galetumete... sanpaulijom  lotuliukas.gif

tai pasirodo musu vyrai toj pacioj srity dirba rolleyes.gif
Atsakyti
Ojojoi, Mamce, labai ačiū! Kol kas viskas klostosi neblogai, baigia suinstaliuoti, bet žinodama, kad tavo vyras šalia, Gruodžio gatvėje, tikrai prireikus nuolankiai prašysiuosi pagalbos.
Ne "apskabyt", o mielai pasidalinsiu, kuo turiu. Gal atmestum į AZ savo sąrašą, ką turi, arba bent parašytum, ko norėtumei?
Viliuosi, Rimuleees monitorius nusprogo ne nuo mano naktinio bučkio? g.gif
Visoms ačiū už gražius žodžius, Kalėdoms pažadu pasaką. drinks_cheers.gif
Atsakyti