Man gimdymo data pagal kalendorių beveik atitiko
Buvo spalio 31 d., o pagimdžiau - lapkričio 3 d. Taigi, tik kelių dienų skirtumas
QUOTE(RamuneR @ 2006 11 24, 15:05)
Man gimdymo data pagal kalendorių beveik atitiko
Buvo spalio 31 d., o pagimdžiau - lapkričio 3 d. Taigi, tik kelių dienų skirtumas 
tai tau pasiseke, nes tik 5 proc. nesciuju gimdo nustatytu laiku (savo termine), o likusios arba peranksti pagimdo arba pernesioja...
man labiausiai patinka kad kiekviena savaite mano vyras gali susipazinti su tuo kas man darosi, kokie procesai vyksta, del ko as vienokia ar kitokia
o ypac svarbu, kad zinojo kaip vystosi leliukas ir drauge su juo augo..
viskas glaustai, koncentruotai, tad jam tikrai neprailgo laikas beskaitant..
saunu
o ypac svarbu, kad zinojo kaip vystosi leliukas ir drauge su juo augo..
viskas glaustai, koncentruotai, tad jam tikrai neprailgo laikas beskaitant..
saunu
man patinka tas kalendorius
skaiciau ji su pirmu nestumu ir skaitau dabar
Mums irgi labai patiko sis kalendorius, o svarbiausia kad ir teciui yra informacijos. MB skaito kiekviena savaite
Kalendorius tiesiog
ačiū
Man irgi labai patiko kalendorius.Daktare man nustate gimdymo data kovo 8.Paziurejau i kalendoriu ir jis ta pati parode.Na ziuresim kaip bus toliau.
Kalendoriu super, bet pagal data turejau pagimdyti sausio 1 d. bet nepasitvirtino..... aisku visur buna isimciu, matyt as tarp ju, nes mano vaikeliui matyt pilvelyje labai gerai
QUOTE(jurgita:) @ 2007 01 03, 13:29)
Kalendoriu super, bet pagal data turejau pagimdyti sausio 1 d. bet nepasitvirtino..... aisku visur buna isimciu, matyt as tarp ju, nes mano vaikeliui matyt pilvelyje labai gerai 
Numatytą gimdymo datą pagimdo tik apie 5 procentus gimdyvių
O gimdymas gali prasidėt +-2 savaitės nuo numatytos datos.
Sėkmės tau belaukiant