Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

Dekui, jau laukiu nesulaukiu savo angeliuko.....nors jei per sia savaite nepagimdysiu, ateinanti antadieni guldys i ligonine - skatins gimdyma.....
Atsakyti
kalendorius tikrai jega thumbup.gif man zaliai mamytei daug informacijos suteikia ir nuotrauku yra...zinau kad tetis slapta paskaito teciu skilti biggrin.gif
Atsakyti
As irgi kalendoriu skautau kaip bibblija. Aciu uz ji!
Atsakyti
Man ir labai patinka kalendorius thumbup.gif tevelis saziningai skaito kiekviena savaitele ir dziaugiasi zinodamas kaip vystosi jo vaikutis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes su teveliu ta kalendoriu kartu skaitom. Jam jis padeda suprasti kaip as jauciuosi, kaip jauciasi ir ka jaucia musu vaikutis. Kalendorius mums padeda susikalbeti biggrin.gif beje tetukas saunuolis, jis man labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
fainas kalendorius, as irgi saziningai kiekviena diena paskaitau, kad ko nepamirsti lotuliukas.gif fainai aplamai , kad kazkas rupinasi ir uzsiima tokiu dalyku. dekui
Atsakyti
taip tai tikrai geras tas kalendorius pritariu ir as pati paskaitineju kai netingiu o kai dabar laisvo laiko atsirado tai tuo labiau
Atsakyti
Superinis kaliendorius aciu visoms kurios prisidejo prie jo sukurimo thumbup.gif
Atsakyti
Ir as saziningai skaitau kiekviena savaite. Knygu jokiu apie nestuke.gif nepirkau - tai cia gaunu visa info
Atsakyti
mes taip pat kiekvieną savaitėlę perskaitom, kokie pokyčiai vyksta mažyliui ir man thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
na as irgi dziaugiuosi labai tuo kalendoriu nes viskas labai jau aiskiai parasyta ten saunu
Atsakyti
įmetu kelis vaizdelius 4u.gif
36 dienos
user posted image

6 savaitės
user posted image

9 savaitės
user posted image

12 savaičių
user posted image

16 savaičių user posted image

19 savaičių