Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

QUOTE(Maverick @ 2007 07 25, 05:32)
man ta pati raso gal jau koki menesi  g.gif .... jau praradau vilti i ten ieiti  doh.gif

Norint ieiti i nestumo kalendoriu, reikia spausti skaityti cia
dar idedu ir nuoroda smile.gif
http://supermama.lt/.../view/3735/108/
Atsakyti
QUOTE(inventorizacija @ 2007 07 15, 09:24)
Nieko nesuprantu. Norejau perziureti nestumo kalendoriu, o man raso: negalit ziureti, nes turit prisiregistruoti. As jau seniai registruota. Gal kas pagelbesit?

QUOTE(egle50 @ 2007 07 24, 19:52)
man ta pati raso....

QUOTE(Maverick @ 2007 07 25, 04:32)
man ta pati raso gal jau koki menesi  g.gif .... jau praradau vilti i ten ieiti  doh.gif

Lori viską teisingai parašė,

o jus per kokią nuorodą bandote eiti?
Iš forumo ar iš Favorites?
nes jei atidaryti supermama.lt ir tvarkingai eiti į nėštumo skyrelį, tai tikrai viską rodo ir leidžia skaityti ir rašyti.
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2007 07 25, 06:28)
Norint ieiti i nestumo kalendoriu, reikia spausti skaityti cia
dar idedu ir nuoroda smile.gif
http://supermama.lt/.../view/3735/108/

aciu 4u.gif

QUOTE(SuperMama @ 2007 07 26, 15:07)
Lori viską teisingai parašė,

o jus per kokią nuorodą bandote eiti?
Iš forumo ar iš Favorites?
nes jei atidaryti supermama.lt ir tvarkingai eiti į nėštumo skyrelį, tai tikrai viską rodo ir leidžia skaityti ir rašyti.

4u.gif viskas suveike, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 31 liepos 2007 - 03:28
Ačiū už šį nuostabų kūrinį, man jis labai patrinka. Kiekvieną savaitę pasiskaitau kas su mano spindulėliu daros dar ir savo mamai nusiunčiu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o kodel pirma savaite jau skaiciuojasi,nors dar nesi pastojusi?
ar jums sutampa savaiciu skaicius su gyditojo nustatyta,ir paciu apskaiciuota pagal sia nuoroda?
aciu visoms uz atsakymus nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spirgiux: 07 rugpjūčio 2007 - 01:15
Sveikutes,man tai tie kalendoriai super... labai idomu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites,

Man tris dienas veluoja mėnesines, pasidariau testuka – buvo neryski juostele, tai is karto nulekiau pas daktare, ji apziurejo mane su echoskopu (vaginaliniu ir ant pilvo), tai sake, kad gleivine stora, labai panasu i nestuma. Sake, kad dar vaisiukas neturi matytis. Sake- laukiam dar savaite, tada ziuresim. Ar is jusu kam nors taip buvo?
Beje, kaip su mylėjimusi siuo laikotarpiu? Ar geriau to nedaryti?
Atsakyti
QUOTE(ursulia @ 2007 08 10, 12:42)
Labas mergaites,

Man tris dienas veluoja mėnesines, pasidariau testuka – buvo neryski juostele, tai is karto nulekiau pas daktare, ji apziurejo mane su echoskopu (vaginaliniu ir ant pilvo), tai sake, kad gleivine stora, labai panasu i nestuma. Sake, kad dar vaisiukas neturi matytis. Sake- laukiam dar savaite, tada ziuresim. Ar is jusu kam nors taip buvo?
Beje, kaip su mylėjimusi siuo laikotarpiu? Ar geriau to nedaryti?

Dar labai anksti sakyt, nors man panasiai buvo ir jau dabar 30 savaiciu nescia smile.gif

pirmi trys menesiai rizikingi visais atzvilgiais, priklauso nuo to kaip leliukas prisitvirtins, 2 ir trecia trimestra mes su vyru mylimes, nes daktare leido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spirgiux @ 2007 08 07, 02:09)
o kodel pirma savaite jau skaiciuojasi,nors dar nesi pastojusi?
ar jums sutampa savaiciu skaicius su gyditojo nustatyta,ir paciu apskaiciuota pagal sia nuoroda?
aciu visoms uz atsakymus nestuke.gif

As taip pat skaiciuoju pagal si kalendoriu savaites - man gaunasi 10 savaite dabar. Taciau siandien buvau pas gine ir ji sako pagal visus pozymius tik 8 savaite. Ir sake, kad nuo menesiniu pirmos dienos nereikia skaiciuoti. Cia matyt kas kaip iprates ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė.K @ 2007 08 17, 13:24)
As taip pat skaiciuoju pagal si kalendoriu savaites - man gaunasi 10 savaite dabar. Taciau siandien buvau pas gine ir ji sako pagal visus pozymius tik 8 savaite. Ir sake, kad nuo menesiniu pirmos dienos nereikia skaiciuoti. Cia matyt kas kaip iprates  ax.gif

onuo kurios dienos skaičiuoja tavo gydytoja? aš tai apie kitokį skaičiavimą nė negirdėjusi
Atsakyti
labas vakaras , hm gal yra kur trumpa instrukcija kaip cia veikia viskas sad.gif ? gal netycia yra chatukas reliu laiku kur pasleptas?
kazkaip sudetinga cia viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smupsikas @ 2007 08 20, 17:49)
labas vakaras , hm gal yra kur trumpa instrukcija kaip cia veikia viskas sad.gif ? gal netycia yra chatukas reliu laiku kur pasleptas?
kazkaip sudetinga cia viskas  blush2.gif

kodėl sudėtinga,... paspausk čia įvesk datas ir viską rasi thumbup.gif
Atsakyti