Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

Viena karta tik pries 3 savaites pavyko ieiti i kal;endoriu, o dabar reikalauja registracijos g.gif Ir nerandu kur reikia prisiregistruoti doh.gif Gal kas gali padeti....
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2007 09 07, 19:07)
Viena karta tik pries 3 savaites pavyko ieiti i kal;endoriu, o dabar reikalauja registracijos  g.gif  Ir nerandu kur reikia prisiregistruoti  doh.gif  Gal kas gali padeti....

O man irgi is pradziu nejo ieiti...Pabandyk spaust ne ant "Nestumo kalndorius", o ant "Skaitykite cia" kur po paveiksliuku. Tada ieisi.
Papildyta:
O man tik 2 dienom nesutapo 4u.gif Pagal daktare-gruodzio 28d, o pagal sita kalendoriu-26d. Ateis lelius kada pats nores wub.gif
Atsakyti
super gerai paruostas kalendorius 4u.gif Man leido ji atversti be problemu
as tik siandien suzinojau,kad laukiuosi smile.gif tai mums neplanuotas stebuklelis biggrin.gif
Atsakyti
kalendoriu geras dalykas 4u.gif ,pagal ji turejau pagimdyti rugsejo 9,pagal echoskopija rugsejo 12,jau 13 laukiu nesulaukiu mano mazylio atejimo i si pasauli ax.gif
Atsakyti
Sweikos mamytes,as labai dziaugiuosi,kad yra toks nestumo kalendorius ir nepasinaudoti juo butu nelogiska,taigi 21 amzius!!!! nestuke.gif bigsmile.gif
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu super dalykas tas nėštumo kalendorius thumbup.gif
juk taip smagu sekti kiekvieną savo nėštumo nestuke.gif ir būsimo kūdikėlio vystymosi dienelę ir žinoti kaip kas yra 4u.gif
Atsakyti
smile.gif user posted image
Atsakyti
nu tas kalendorius tai simtakart thumbup.gif thumbup.gif tik kartais smalsumas nugali, prisiziuriu kelias sav. i prieki, ir pradedu maisyt, ka jau leliukas daro, ko dar nedaro... blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
nestuke.gif Užvakar sužinojau, kad laukiuosi nestuke.gif

neapsakomai džiaugiuosi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes, o man nerodo to nestumo kalendoriaus? Kodel? Ar kad zinuciu cia per maza skaiciu parasiau ar cia kitokios priezastys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Inga @ 2007 09 26, 13:45)

QUOTE(Ina Jaselskiene @ 2007 10 18, 13:40)

QUOTE(audrutelle @ 2007 10 21, 11:01)
nestuke.gif Užvakar sužinojau, kad laukiuosi  nestuke.gif

neapsakomai džiaugiuosi  4u.gif

user posted image

i 
Visą tai yra nėštumo liniuotės  :)
Nėštumo kalendorių rasite šiuo adresu www.supermama.lt ->Būsima mama ->Nėštumo kalendorius ( http://supermama.lt/portal/content/view/3735/108/ )

Atsakyti