Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2008 01 07, 11:56)
Noriu Jūsų pagalbos. Na jaučiuosi tamsuole  . Šiandien žiūrinėjau nėštumo kalendorių ir liniuotę, Pagal visas datas išeina 5 savaitė, bet pagal mano turimus duomenis  pastojau 22-23 diena, tai iseitu, kad yra tik pora savaičių, tai kaip man dabar čia susiorentuoti, kokio dydžio tas mano stabukliukas, juk trys savaitės tai daug tokiam angeliukui.

Akuserijoje nestumas skaiciuojamas nuo pirmos paskutiniu menstruaciju dienos, o ne nuo ovuliacijos datos, nes tiksliai kada ovuliavai tik vienas dievas tezino. Taigi, gaunasi kad pirmos dvi savaites kaip ir tuscios...
Atsakyti
as visai naujoke smile.gif prisijungiau visa pirma karta..o priezastis - vakar suzinojau, kad laukiuosi smile.gif labai gera naujiena..tik va dabar klausimas - gydytoja sake, kad laukiuosi apie 4-5 savaites, nenurode jokios galbut galimos dienos..o pagal supermama.lt kalendoriu as tureciau buti 7sav. tai kaip cia yra? gal gali man zaliai kas nors paaiskinti?
aciu:)
Atsakyti
labai saunus kalendorius,taciau pas mane kai kuriu savaiciu aprasymy neatidaro...
Atsakyti
labai jau man tinka tas kalendorius.stai jau 19 savaite,o viskas dar atitiko. jei raso kad sia savaite nosis uzgususi gali buti,tai taip ir yra,jei raso , kad viduriai gali buti uzketeje tai taip ir atsitiko, na viskas taip .tik va judesius pajutau anksciau 4u.gif
Atsakyti
idomus dalykas, paskaiciuokim, tarkim mano paskutines menesines buvo lapkricio 22d, truko apie 5 dienas, vadinasi kazkur gruodzio 15 turejo susiformuoti ir apsivaisinti kitas mano kiausinelis, tai siai dienai nestumas butu apie 5 savaites, pagal kalendoriu 7 savaites... paaiskinkite anomalija, kodel visi skaiciuoja nuo paskutiniu menesiniu, juk tai ne apvaisinimo data.
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2008 01 14, 18:27)
idomus dalykas, paskaiciuokim, tarkim mano paskutines menesines buvo lapkricio 22d, truko apie 5 dienas, vadinasi kazkur gruodzio 15 turejo susiformuoti ir apsivaisinti kitas mano kiausinelis, tai siai dienai nestumas butu apie 5 savaites, pagal kalendoriu 7 savaites... paaiskinkite anomalija, kodel visi skaiciuoja nuo paskutiniu menesiniu, juk tai ne apvaisinimo data.

na nes turbūt nuo senų senų laikų visi daktarai žino, jog gimdymas paprastai įvyksta po 9 mėn, skaičiuojant būtent nuo pirmos CIKLO, o ne nuo apvaisinimo dienos. Nes tas apvaisinimas bala žino kada įvyksta doh.gif
Atsakyti
unsure.gif Man kalendorius veikia, tik vat buvau pas daktare ir man ji pasake kad 12 savaiciu ir 2 dienos, o pagal mano apskaiciavimus pagal menesines turetu buti 13 savaiciu jau. Netgi pagal kalendoriu saite supermama.lt viskas idealiai sutampa. Kalendorium susidomejau gruodzio menesi pradzioj kazkur ir kai ziuredavau kiekviena savaite ( savo apskaiciavimais pagal paskutiniu menesiniu data ) viskas sutampa. Tik vat daktare teigia kitaip. Kaip cia suprast? Kodel taip skiriasi rezultatai? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaunuojiMamyte: 22 sausio 2008 - 11:25
klausykit kas per nesamone...arba as kazko nesuprantu...isijungi supermama. lt eini i foruma ir prisijungi tada vel einu i pagr supermama psl. ir noriu isijungti nestumo kalendoriu....ir man raso kad as neprisijungus..nzn....kazkoks uzburtas ratas gaunasi...padekti please gal as kazka ne taip darau
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunuojiMamyte @ 2008 01 22, 13:21)
unsure.gif Man kalendorius veikia, tik vat buvau pas daktare ir man ji pasake kad 12 savaiciu ir 2 dienos, o pagal mano apskaiciavimus pagal menesines turetu buti 13 savaiciu jau. Netgi pagal kalendoriu saite supermama.lt viskas idealiai sutampa. Kalendorium susidomejau gruodzio menesi pradzioj kazkur ir kai ziuredavau kiekviena savaite  ( savo apskaiciavimais pagal paskutiniu menesiniu data ) viskas sutampa. Tik vat daktare teigia kitaip. Kaip cia suprast? Kodel taip skiriasi rezultatai? g.gif  schmoll.gif

Nu nzn ar 5 dienos yra labai didelis skirtumas, kai kitoms dvi savaites skiriasi smile.gif ir reiketu pirma paskaityti, ka kitos raso, o raso, kad tai normalu! smile.gif
Atsakyti
man antra diena neatsidaro kalendorius verysad.gif idomu ar sistemoje kazkas negerai, ar pas mane kompiuteryje?
Atsakyti
QUOTE(Sypsausi @ 2008 01 09, 21:46)
as visai naujoke smile.gif prisijungiau visa pirma karta..o priezastis - vakar suzinojau, kad laukiuosi smile.gif labai gera naujiena..tik va dabar klausimas - gydytoja sake, kad laukiuosi apie 4-5 savaites, nenurode jokios galbut galimos dienos..o pagal supermama.lt kalendoriu as tureciau buti 7sav. tai kaip cia yra? gal gali man zaliai kas nors paaiskinti?
aciu:)

drinks_cheers.gif Pas mane lygiai tokia pati situacija ir nebezinau g.gif Gydytoja paziurejo echoskopu ir sako, kad zirniukas dar tik 5mm kaip 4-5sav, nors jau turetu 7sav buti. Sako, kad veliau pastojau unsure.gif
Man kalendoriau neatidaro, kai spaudziu ant Nestumo kalendorius, o kai paspaudziu po tuo tekstu ant Spauskite cia tada atsidaro biggrin.gif
Atsakyti
man irgi neatidaro g.gif o to "spauskite cia" niekur nematau. prasidejo 9 savaite,labai noreciau suzinoti kas vyksta,bet negaliu paziureti doh.gif
Atsakyti