Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

lotuliukas.gif geriausia vieta tai kur tėveliams tos puikiosios idėjos parašytos thumbup.gif clap.gif clap_1.gif ...as savajam vis kiekvienos naujos savaitės pradžioj paskaitau, kaip MB turėtų elgtis ax.gif cool.gif ...ir tai labai puikiai veikia thumbup.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Nes- @ 2007 12 01, 19:00)
Nerealus dalykas good.gif

Ačiū SuperMamai ir kitoms notworthy.gif

drinks_cheers.gif man irgi jis laaaaaaaaaaabaii patiko thumbup.gif
Atsakyti
O aš noriu paklausti (gal ir labai durnas klausimas) jei man šiandien sueina 13 sav. tai man kalendoriuje skaityti dar 13 ar jau 14 savaitę??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ceke @ 2007 12 27, 23:08)
O aš noriu paklausti (gal ir labai durnas klausimas) jei man šiandien sueina 13 sav. tai man kalendoriuje skaityti dar 13 ar jau 14 savaitę??? g.gif

Nieko cia kvailo! biggrin.gif Manau jau 13praejot- tai dabar skaitot 14ta 4u.gif
Atsakyti
pasikartosiu bet info naudinga net turincioms kalendoriu popierinej versijoj wink.gif

dar nesilaukiau kaip paskaiciau sita temuke ir isigijau Nestumo kalendoriu interneto aukcione uz 10 lt. Dabar mielai juo naudojuosi jau ketvirtas menuo bet..
nusipirkau Mazylio zurnala ir netycia akys uzkliuvo uz pampers.lt reklamos. Mielos merginos nebereikes jums vargti - visa info yra cia:

http://www.pampers.lt/kalendorius/
Atsakyti
Man irgi labai patiko tas kalendorius thumbup.gif Su nostalgija prisimenu kaip rupestingai skaitydavau kiekviena nauja savaitele... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(7aistukas7 @ 2007 12 30, 14:26)
Nieko cia kvailo!  biggrin.gif  Manau jau 13praejot- tai dabar skaitot 14ta 4u.gif

dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
kiekviena savaite tik sita kalendoriu ir skaitau, ir vyrui atspauzdinu paskaityt thumbup.gif
Atsakyti
kalendorius thumbup.gif tik man kazko viena diena atsilieka ir pastojimo data, ir gimdymo terminas... bet cia niekis rolleyes.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif labai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Noriu Jūsų pagalbos. Na jaučiuosi tamsuole . Šiandien žiūrinėjau nėštumo kalendorių ir liniuotę, Pagal visas datas išeina 5 savaitė, bet pagal mano turimus duomenis pastojau 22-23 diena, tai iseitu, kad yra tik pora savaičių, tai kaip man dabar čia susiorentuoti, kokio dydžio tas mano stabukliukas, juk trys savaitės tai daug tokiam angeliukui.
Atsakyti
aciu SUPERMAMAI 4u.gif
Atsakyti