Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

QUOTE(*Camelia* @ 2008 09 22, 10:13)
Sveikos, prieš porą dienų ir man testas parodė II  wub.gif  nestuke.gif  Laukiu nesulaukiu "pasimatymo" su ginekologe ketvirtadienį  tongue.gif  Bet dabar net nzn ką reikės sakyt kada man buvo paskutinės mmm... Šiaip teplioti pradėjo rugpjūčio 15, bet kraujuot stipriau tik 18 d. Tai tie tepliojimai kaži ar skaitosi kad jau mmm?  g.gif Nors gal tos kelios dienos didelės reikšmės nesudaro. Tik įdomu, ar man iškart darys echoskopą? Labai norėčiau  wub.gif  Mano paskaičiavimais turėtų būti apie 5 sav, tai jau pats laikas būtų pažiūrėti kaip laikosi pilvuko gyventojas...  ax.gif

Manau, kad tas tepliojimas visgi ieina i mmm smile.gif
O man echoskopa dare iskarto kai tik atejau, norejo pazireti ar vietoje pastojimas smile.gif , tas pirmasis echoskopas rode tik mazyti taskeli wub.gif nelabai dar idomu, bet be galo miela wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2008 09 22, 22:44)
Manau, kad tas tepliojimas visgi ieina i mmm smile.gif
O man echoskopa dare iskarto kai tik atejau, norejo pazireti ar vietoje pastojimas smile.gif ,  tas pirmasis echoskopas rode tik mazyti taskeli wub.gif nelabai dar idomu, bet be galo miela wub.gif  wub.gif

Ir aš labai labai norėčiau pamatyti bent mažiuką taškelį... wub.gif Bet bijau, kad ko blogo gine nepasakytų... Nors ir kaip stengėmės saugotis, bet streso vistiek buvo iki ašarų, vien pasiruošimas vestuvėms kainavo begalės nervų, tai jau pradėjau prisigalvoti, kad visą tai galėjo pakenkti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2008 09 23, 12:38)
Ir aš labai labai norėčiau pamatyti bent mažiuką taškelį...  wub.gif Bet bijau, kad ko blogo gine nepasakytų... Nors ir kaip stengėmės saugotis, bet streso vistiek buvo iki ašarų, vien pasiruošimas vestuvėms kainavo begalės nervų, tai jau pradėjau prisigalvoti, kad visą tai galėjo pakenkti...  unsure.gif

Viskas bus gerai console.gif pamatysi savo mazaji taskeli wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai geras kalendoriukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruze27 @ 2008 10 03, 09:46)
Labai geras kalendoriukas smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nepaprastai zavus jausmas augti kartu su savo mazyliu ir skaityti kiekviena savaitele, kas naujo pasikeite, kas naujo jau atsirado pas mazaji stebukleli. tuomet supranti, jog is tiesu auga mazas, bet toks ypatingas stebuklas ir tik dar karta stipriau pajunti, koks tai nepaprastas reiskinys ir nuostabus pojuciai auginti savyje maza gyvybe....
Atsakyti
as kas savaite ateinu pasiziureti kas naujo pas musu leliu, ir vyrui parodau ax.gif labai labai fainas dalykelis thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi skaito kalendoriu. Ir pilvelis kartu auga su ,,Nestumo kalendorium'' 4u.gif Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš kažkaip su pirmu vaikeliu labiau domėjaus, o dabar kažkaip entuziazmo tokio nėra blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rence99: 16 spalio 2008 - 20:53
labai geras ir detalus kalendorius smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man kazkaip supermamos kalendoriaus neaitidaro g.gif gal as ne ten ziuriu g.gif gal kuri galetu nuoroda idet? Aciu 4u.gif
Jau radau blush2.gif sorry
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzyte: 21 spalio 2008 - 09:58