Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

Dėkui blush2.gif
nestuke.gif Be galo laukiu
Atsakyti
url=http://www.supermama.lt]user posted image[/url]

as irgi nescia thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2008 08 26, 19:49)
Tada gydytoja sprendzia pagal echoskopa, vaisiaus judesius ir pan. smile.gif

aha, laukiu pirmo ultragarso, sake pasakys tikslesne data, laukiu nesulaukiu 4u.gif
Atsakyti
...................
Atsakyti
QUOTE(anastasssija @ 2008 08 27, 19:04)
url=http://www.supermama.lt]user posted image[/url]

as irgi nescia thumbup.gif  wub.gif

Patys nuoširdžiausi sveikinimai tapus nestuke.gif
Atsakyti
visas sveikinu sulaukus tokio stebuklo nestuke.gif thumbup.gif ir aciu uz nuostabu nestumo kalendoriu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
as irgi laukiuos : smile.gif wub:
Atsakyti
sveikinu visas besilaukiancias mamytes 4u.gif sekmes jums auginant pilvukus
Atsakyti
QUOTE(Merkinga @ 2008 08 21, 21:21)
nu va, kaip kas nori, taip ir skaiciuoja biggrin.gif  na man daktarai paskaiciavo nuo paskutines mmm dienos ir kiek jau skaiciau, tai teisingai ir paskaiciavo 4u.gif

mano daktare irgi skaiciavo nuo paskutines menesiuniu dienos g.gif
Atsakyti
Sveikos, prieš porą dienų ir man testas parodė II wub.gif nestuke.gif Laukiu nesulaukiu "pasimatymo" su ginekologe ketvirtadienį tongue.gif Bet dabar net nzn ką reikės sakyt kada man buvo paskutinės mmm... Šiaip teplioti pradėjo rugpjūčio 15, bet kraujuot stipriau tik 18 d. Tai tie tepliojimai kaži ar skaitosi kad jau mmm? g.gif Nors gal tos kelios dienos didelės reikšmės nesudaro. Tik įdomu, ar man iškart darys echoskopą? Labai norėčiau wub.gif Mano paskaičiavimais turėtų būti apie 5 sav, tai jau pats laikas būtų pažiūrėti kaip laikosi pilvuko gyventojas... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif

nors dar nebuvau pas ginekologe (ji man patare neskubeti ir pas ja apsilankyti tik 7-8 savaite) as jau daug naujo apie savo nestuma suzinojau is supermamu psl smile.gif
Ir tikrai buvau maloniai nustebinta atradus ta stebukla - nestukiu kalendoriu! Nerealus dalykas... Taip smagu skaityti ir zinoti kiek jau laiko, kokio dydzio ir kas naujo atsitiko tavo mazajam zirniukui... wub.gif
Noreciau ir as tokio kelendoriaus prie savo nicko. Kaip kad Jus beveik visos turit smile.gif

Tik neismanau kaip ji toki pasidaryti g.gif Gal galitie man padeti? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
user posted image

4u.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti