Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

Taigi cia ir negali 100 procentų sutapti, nes ima vidurki (t.y. kad pas ovuliacija įvyko viduryje ciklo), o realiai gali būti pasislinkusi tiek į vieną tiek į kitą pusę.
Atsakyti
Mano vaikelis irgi yra visa savaite mazesnis, negu skaiciuojant pagal menesines. Tai mes su gydytoja gimdymo data skaiciuojam pagal echo parodymus 4u.gif
Atsakyti
O mano lelius ir pagal mmm ir pagal echo atitinka diena dienon smile.gif
nors mano ciklas buvo ilgesnis nei 28 dienos..
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif O man suplanuoti pagal sita kalendoriu 100 % pavyko nestuke.gif
O pries tai jau maniau, kad kazkas negerai, nes nepavykdavo. O dabar jau dziaugiuosiu, nes testas teigiamas - belieka po svenciu pas daktariuke begti pasitikslinti.
Atsakyti
mano lelyte 2.gif pagal mmm ir pagal echo skiriasi tik apie 4dienas, taip kad manau kad viskas ir atitinka, bet kai genetikos centre dare echo kai man buvo 15sav. ir kelios dienos tai mano lelka svere 123g, o pagal kalendoriu tokio amziaus leliukas turetu sverti apie 50g, tai kaip cia dabar g.gif
Atsakyti
smagu,kad yra kalendoriu.ačiū.tik mano leliaus svoris neatininka.
Atsakyti
Tikrai šaunus kalendorius thumbup.gif
Skaitau jį pastoviai.
Atsakyti
nestumo kalendorius SUPER thumbup.gif
Man jau prasidejo 12 savaite, tai visada savaites pradzioje perskaitau man skirta savaite.
Aciu uz toki saunu kalendoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif Super kalendorius!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Kalendorius tai labai fainas, bet akį raižo gramatinės bei skyrybos klaidos. Rekomenduočiau jį suredaguoti. Vis tik strapsnis, o ne šiaip pasiplepėjimai kokie ax.gif
Atsakyti
Aciu labai uz toki gera kalendoriu thumbup.gif Kiekviena savaite parnesu vyrui paskaityti.Labai domimes thumbup.gif Aciu jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zavinga*: 07 kovo 2006 - 15:52
Nestumo kalendorius liuks!!! thumbup.gif
Dalykelis fainas! Aciu visoms, kurios prie jo padirbejo! Jis tikrai naudingas 4u.gif
Atsakyti