Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

QUOTE (SuperMama @ 2004 06 15, 18:16)
Dabar prie kiekvienos savaiteles galite irasyti atsiliepima - kaip jauciates sia savaite. Manau ir kitoms busimoms mamytems bus idomu palyginti smile.gif

o kaip tai padaryti? man tai neleidzia niekur nieko rasyti, arba as nerandu langelio kur reik irasyti... unsure.gif tiesa sakant, jokiu pakitimu pas mane nesimato...
Atsakyti
atsiimu savo nuogastavimus. Tik pasirodo is forumo einant - sena versija. Reikia eiti is pagrindinio puslapio.
O ar negalima kazkaip uzsiseivinti pirmos paskutiniu menesiniu datos, kad kaskart atsidarius - nereiketu ivedinet is naujo?
Atsakyti
sveikutes:) buvo visi nestumo pozymiai, pries savaite driausi testa ir jis buvo teigiamas (dvi juosteles), bet sestadieni pradejau kraujuoti, ai dar kelis kartus pries tai skaudeno desini pilvo sona arba pilvo apacia.
Taigi buvau isistikinusi kad esu nescia, o dabar nesuprantu kas nutiko:( siaubingai stresuoju nes galvoju kad cia persileidimas ir tt. ar taip gali buti ir ar tai labai blogai? labai norime vaikucio, todel man tai didele trauma
Atsakyti
QUOTE (Jurga @ 2004 06 16, 11:52)
atsiimu savo nuogastavimus. Tik pasirodo is forumo einant - sena versija. Reikia eiti is pagrindinio puslapio.
O ar negalima kazkaip uzsiseivinti pirmos paskutiniu menesiniu datos, kad kaskart atsidarius - nereiketu ivedinet is naujo?

pakeičiau nuorodą į naujesnę smile.gif

ateityje planuoju padaryti taip, kad galėtumėte išsaugoti datas ir kaskart užėjus, matytumėte kiek savaičių jau esate neščios. Bet kol padarysiu, bijau, Jurga, tu jau ir pagimdysi wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Roneta78 @ 2004 06 28, 02:43)
sveikutes:) buvo visi nestumo pozymiai, pries savaite driausi testa ir jis buvo teigiamas (dvi juosteles), bet sestadieni pradejau kraujuoti, ai dar kelis kartus pries tai skaudeno desini pilvo sona arba pilvo apacia.
Taigi buvau isistikinusi kad esu nescia, o dabar nesuprantu kas nutiko:( siaubingai stresuoju nes galvoju kad cia persileidimas ir tt. ar taip gali buti ir ar tai labai blogai?  labai norime vaikucio, todel man tai didele trauma

labas, bėk iškart pas gydytoą, tik ji pasakys, ar čia jau persileidimas, ar tik pavojus kokio negimdinio nėštumo ar gresiančio persileidimo, su tokia tema susijusiais klausimais reiktų šiame forume rašyti arba į gydytojos-ginekologės skyrelį arba į "Aš nėščia" wink.gif , sėkmės tau wink.gif
Atsakyti
Tas kalendorius tai gerai. O kas skaito rusiskai - tai www.mama.ru ten irgi yra. Nu man viskas graziai sutampa smile.gif
Atsakyti
Ačiū už šaunų kalendirių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jis labai išsamus, randu sau daug naudingos informacijos, neverta pirk jokių knygų smile.gif
Atsakyti
kalendoriu labai geras! Tik negi jis tiksliai nustato gimdymo data? Man ivedus paskutines mm ismeta gimdymo data spalio 4d. Ultragarso kompas nustate 12 spalio. Na idomu... tongue.gif
lialius
user posted image
Atsakyti
Man jis irgi labai patiko thumbup.gif ..ir draugės atbėgusios pasižiūrinėja nestuke.gif
Atsakyti
Super kalendorius!
Atsakyti
aciu labai supermamai nors as nei vyro nei vaiko neturiu bet man jo zinoma kad prireiks! angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2004 05 13, 06:53)
man visiskai sutapo ir ka pati suskaiciavau, ir ka sis kalendorius apskaiciavo ir ka gydytoja apskaiciavo  biggrin.gif
Kaip supratau, sitas kalendorius rodo kiek pilnu savaiciu jau yra sueje. Jei taip, tai

gal butu aiskiau, jei butu parasyta pvz, ne "12 savaitė", o "12 savaiciu". Bet cia aisku, smulkmena, tik as kelis kartus buvau susipainiojosi ar tik eina ta savaite ar jau tiek yra sueje...  rolleyes.gif

As uzsukau irgi cia to paties paklausti ax.gif vadinasi, jei parasyta pvz 2005 07 09 - 6 savaite, tai man cia ji prasideda ar jau ta diena baigesi 6 savaite... blush2.gif nu tikrai geda klaust, na bet kiekviena karta taip sakant susimilinu nors tu ka blush2.gif blush2.gif pasakykit man tiesiai sviesiai... doh.gif

Tiesa, kalendorius nuostabus!!!! thumbup.gif
Atsakyti