Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

Veikia thumbup.gif Pasirodo, reikia ne ant Kalendoriau spausti, o "Skaityti cia". tongue.gif
Kaip gerai:) galima bus dabar stebeti save ir auganti zirniuka wub.gif
Atsakyti
Gal žadate atnaujinti nėštumo kalendorių?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gal galit man patart,nes esu nestuke.gif pirma kart smile.gif pagal gydytoja mum siandien sueina 5savaites,o pagal duota cia kalendoriu tai ryt butu 7savaites g.gif tai kaip cia suprast ir kaip zinot kuo tiket? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutelytia @ 2009 02 17, 16:20)
Sveikutes smile.gif gal galit man patart,nes esu  nestuke.gif  pirma kart smile.gif pagal gydytoja mum siandien sueina 5savaites,o pagal duota cia kalendoriu tai ryt butu 7savaites g.gif  tai kaip cia suprast ir kaip zinot kuo tiket? g.gif

Vaisiui - 5sav., bet tavo nėštumas - 7sav.
Taip yra todėl, kad dažniausia pastojama ciklo viduryje (tikslią dieną numatyti sunku), todėl nėštumas skaičiuojamas nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos.
Pvz., jei paskutinės mėnesinės prasidėjo 01.11 , o pastojai kažkur 01.25 (ciklo vidury), tai tavo nėštumas bus skaičiuojamas nuo 01.11.
Tikiuosi aišku 4u.gif
Atsakyti
Kalendorius Liuks! smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi neveikė iš pagrindinio puslapio, jei eini. Tiesą pasakius, pirmąkart va dabar ir pamačiau, kaip jis veikia.
Bet aš jau mama.lt turiu kalendorių - tai man užtenka: kas savaitę gaunu priminimus smile.gif ten kažkaip paprasčiau viską nusistačiau.

Bet jau Baby Ticker koks fainas! Kiek suprantu, jį kažkaip galima ir į forumą ar savo saitą įsikelti? Būtų įdomu... reikės panagrinėti smile.gif
Atsakyti
as ir jau paskaiciavau su kalendoriaus pagalba mano antram leliui 6sav nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2009 02 18, 20:09)
Vaisiui  - 5sav., bet tavo nėštumas - 7sav.
Taip yra todėl, kad dažniausia pastojama ciklo viduryje (tikslią dieną numatyti sunku), todėl nėštumas skaičiuojamas nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos.
Pvz., jei paskutinės mėnesinės prasidėjo 01.11 , o pastojai kažkur 01.25 (ciklo vidury), tai tavo nėštumas bus skaičiuojamas nuo 01.11.
Tikiuosi aišku  4u.gif

Didelis aciu tau smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif kalendorius, skaitome kartu su vyru wub.gif
Atsakyti
Kalendorius tikrai labai fainas, aciu sudarinetojoms.
Mes kiekviena savaitgali pasiskaitome apie savo mazylio pokycius, kaip jam ten sekasi augti smile.gif
Atsakyti
Ačiū už kalendorių wub.gif
Atsakyti
Labai jau sunku susilaikyt ir neskaityt 10 savaiciu i prieki smile.gif Labai idomus kalendorius thumbup.gif
Atsakyti