Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

Aciu uz nuostabu kalendoriu. 4u.gif mmm man veluoja 7dienas. pagalba sito kalendoriuko, apsiskaiciavau viska 4u.gif . antradieni einu pas gine ir paziuresim ar ji teisingai pasakys kelinta savaitele esu nestuke.gif , nes pagal kalendoriu 14d, bus lygiai 6savaiteles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkiukei @ 2009 02 04, 18:28)
Pabandyk per šią nuorodą:
http://supermama.lt/.../view/3735/108/

Man tai veikia  g.gif

Mergaites kazkokia mistika blink.gif Ivedziau i kalendoriu savo paskutiniu mmm data,tai ismete pastojimo data ir ji yra butent ta diena per kuria man buvo ovuliacija bigsmile.gif Ir planuojama ateinanciu menesiniu diena sutampa drinks_cheers.gif Kaip galia taip viska apskaiciuoti? Gi neivedziau nei ciklo trukmes,nieko schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2009 04 09, 09:33)
Mergaites kazkokia mistika blink.gif Ivedziau i kalendoriu savo paskutiniu mmm data,tai ismete pastojimo data ir ji yra butent ta diena per kuria man buvo ovuliacija bigsmile.gif  Ir planuojama ateinanciu menesiniu diena sutampa drinks_cheers.gif  Kaip galia taip viska apskaiciuoti? Gi neivedziau nei ciklo trukmes,nieko schmoll.gif  bigsmile.gif

As taippat ivedziau savo paskutiniu mmm data ir man viska tiksliai paskaiciavo mirksiukas.gif
antradieni einu pas gine, tai bus pagal kalendoriu jau 6 sav, kaip nestuke.gif wub.gif ,tai paziuresiu ka daktare pasakys. jei taippat, tai sitas kalendorius nuostabus dalykiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmm,mergytes nelabai as supratau to kalendoriaus man isejo,kad pastojimas ivyko pirmadieni kovo 23 d. o pirma savaite raso nuo kovo 16d o antra sav.jau raso,kad kovo 23 d. tai kaip cia gali buti,gal kas paaiskins? blush2.gif Nes pas gine varysiu tik antradieni taigi pagal kalendoriu man bus jau 5 savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(elingute1 @ 2009 04 08, 11:52)
kalendoriukas  thumbup.gif  dabar bus galima suzinoti kiekviena savaite kaska naujo. 4u.gif tai manau patiks visoms nestuke.gif .aciu uz nuostabu kalendoriuka clap.gif  clap_1.gif

user posted image
Atsakyti
na as kovo desimta pastojau wub.gif
Atsakyti
Labai smagu prisijungti prie jusu forumu. As cia kol kas naujoke, norejau pasakyti,kad tas kalendorius is tiesu labai ydomus, kai turesiu daugiau laiko butinai ji pasiskaitynesiu. smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif Na kalendoriukas tikrai thumbup.gif paskaiciavo taip kaip yra is tikruju bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
kazkaip man tas kalendorius visa savaite daugiau rodo g.gif rankiniu budu skaiciuoju - gaunu ta pati ka gine sake g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mamytes,
man kaip ir atitinka viskas, bet treciadieni echoskopija darys, tai tiksliai zinosiu ar iskas taip ir yra ax.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif as jūsų forume irgi naujokė, bet nubūčiau patikėjusi, kad taip greit galėsiu džiaugtis šia naujiena su jumis smile.gif vakar pasidariau testuka ir pasirodo, jog jis teigiamas ax.gif stengsiuos kuo greiciau pasirodti pas daktariukus, kad galėčiau patikrinti kalendoriuka smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif noriu paklausti ganėtinai gal kvailo klausimo bet.. jei nežinai/nepameni kada buvo paskutinės mėnesinės (netgi apytiksliai) doh.gif , kaip tuomet tiksliai nustatyti kuri dabar yra savaitė ir kada gimdyti? t.y. kaip tuomet pasinaudoti šiuo nuostabiu kalendoriumi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adryte: 22 balandžio 2009 - 10:26