kalnedorius turbut fainas ( nlb dar ziurejau), bet jeigu mano ciklas yra gan ilgas tai jis, kaip suprantu, nelabai man tinka?
[url=http://www.supermama.lt]
[/ur

As taip pat naujoke siame reikale.taciau suvedziau savo datas kuriu praso ir man parode kada turiu gimdyti na ir t.t.Nzn ar cia bus tiesa bet manau kad galima skaiciuoti nestuma siuo kalendoriu nes jis skaiciuojamas savaitemis nuo pirmos paskutiniu menesiniu dienos.manau menesiniu reguliarumas neturi tam skaiciavimui itakos.Nezinau, gal labiau patyre mamytes gali atsakyti
Esu naujoke siame forume. Planuojame vaikuti, todel turiu pastabele del nestumo kalendoriaus ir nestumo planavimo skaiciuokles. Paziurejus i skaiciuokle, suvedus savo paskutiniu mmm data, rodo viena gimdymo data, o nestumo kalendoriuje - jau kita. Ir skirtumas yra apie 10 dienu. Cia taip ir turi buti? Kuriuo tiket?

Sita ir as pastebejau, cia ga;l kokia klaidele isivelus

QUOTE(vanillee @ 2009 07 26, 01:14)
Esu naujoke siame forume. Planuojame vaikuti, todel turiu pastabele del nestumo kalendoriaus ir nestumo planavimo skaiciuokles. Paziurejus i skaiciuokle, suvedus savo paskutiniu mmm data, rodo viena gimdymo data, o nestumo kalendoriuje - jau kita. Ir skirtumas yra apie 10 dienu. Cia taip ir turi buti? Kuriuo tiket? 

Gimdymo datos paklaida gali būti iki 3 savaičių, tai jei tau rodo skirtingai cia nieko tokio

Man tai išvis su tais skaičiavimais tamsus, tamsus miškas...

QUOTE(marytyy @ 2009 07 29, 14:38)
Tai kad ten nieko sunkaus, pasiimi paskutinių mėnesinių pirmą dieną, paskaičiuoji tris mėnesius atgal ir pridedi septynias dienas