Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

Labutis visoms, kalendoriukas tikrai nuostabus 4u.gif . Tik vat skaitau ir stebiuosi, mano nestumo simptomai tik jautri krutine, truputi didesnis apetitas ir dingusios menesines, taip pat pastovi 36.8 temperatura . Tai tikiuosi viskas man gerai, nes jokio nuovargio ar pykinimo, ar mieguistumo. Ar gali taip but? maniau, kad mano stebuklui dar maziau savaiciu blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 05 22, 19:52)
Labutis visoms, kalendoriukas tikrai nuostabus  4u.gif . Tik vat skaitau ir stebiuosi, mano nestumo simptomai tik jautri krutine, truputi didesnis apetitas ir dingusios menesines, taip pat pastovi 36.8 temperatura . Tai tikiuosi viskas man gerai, nes jokio nuovargio ar pykinimo, ar mieguistumo. Ar gali taip but? maniau, kad mano stebuklui dar maziau savaiciu  blush2.gif .

pykinimas dar gali atsirasti, nuovargis irgi. Mane pykinti pradėjo nuo 5 sav., o nuovargis pradėjo atsirast dar kažkur po savaitės ar dviejų
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 05 22, 20:52)
Labutis visoms, kalendoriukas tikrai nuostabus  4u.gif . Tik vat skaitau ir stebiuosi, mano nestumo simptomai tik jautri krutine, truputi didesnis apetitas ir dingusios menesines, taip pat pastovi 36.8 temperatura . Tai tikiuosi viskas man gerai, nes jokio nuovargio ar pykinimo, ar mieguistumo. Ar gali taip but? maniau, kad mano stebuklui dar maziau savaiciu  blush2.gif .

o gal galėtum įdėti BT grafikiuką (jei tokį turėjot 4u.gif ), būtų labai įdomu pažiūrėt. Nes man pačiai tokie patys simtomai, tik BT šokinėja 36,9-37,1. Tai nežinau ar galiu ko nors tikėtis. Šiandien pasidariau pirmą NT, tai buvo neigiamas verysad.gif O jau 14 DPO. Beje kelinta savaitė jums eina???
Atsakyti
Na, man atrodo, kad 8 savaite nestuke.gif . Kaip ziurejau kalendoriuka taip rode. O pagal skaiciuokle apsiskaiciavau apytiksle gimdymo data. Man temperatura stabiliai 36.8, o grafikiuka as pati buvau susikurusi.Is interneto neisejo parsisiust.
Man nepavyksta ikelti grafikiuko, bet bangisiu rast iseiti. Pas gine dar nebuvau, man atrodo, kad esiu birzelio pradzioje blush2.gif . Tai as nezinau ar gerai kaip man nera tokiu baisumu kaip vemimas g.gif ?
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Labai smagu skaitytu ta nestuke.gif kalendoriu,Aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omni: 25 gegužės 2009 - 11:13
smile.gif smile.gif sveiki, rasau diplomini darba,apie AVENT jei butu nesunku gal galetumet atsakyti i kelis klusimus, kurie patalpinti
http://######/answer....php?form=19654
Aciu is anksto
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 05 24, 17:35)
Na, man atrodo, kad 8 savaite  nestuke.gif . Kaip ziurejau kalendoriuka taip rode. O pagal skaiciuokle apsiskaiciavau apytiksle gimdymo data. Man temperatura stabiliai 36.8, o grafikiuka as pati buvau susikurusi.Is interneto neisejo parsisiust.
Man nepavyksta ikelti grafikiuko, bet bangisiu rast iseiti. Pas gine dar nebuvau, man atrodo, kad esiu birzelio pradzioje  blush2.gif . Tai as nezinau ar gerai kaip man nera tokiu baisumu kaip vemimas  g.gif ?

Tik džiaukis... thumbup.gif Manęs irgi nepykino, nei su pirmu nėštumu, nei dabar. Tik kartumas burnoje kartais atsirasdavo 5-7 sav., bet labai padėdavo čiulpiniai saldainiukai ax.gif Užjaučiu, kai matau vieną savo pažįstamą, kuri 4 mėn nuo klozeto ilgesniam laikui atsitraukti negalėjo. Išsikankino, vargšelė...
Atsakyti
As ir taip manau, kad dziaugtis man reik, kad nors kol kas viskas gerai thumbup.gif . Vat ir as turiu 2 drauges, tik joms truputi daugiau savaiciu. Tai jos kaip susitarusios klozeta apsikabinusios ir niekur nei krust. Issekusios nieko nenori. O as einu kaip tankas. O kokia BT turi buti? Pas mane pastoviai 36.8.
Atsakyti
su tais pykinimais tai kiekvienai skirtingai, net ir kiekvienas nestumas skirtingas. Manes per pirma siaip nepykino, tik nepernesiau maisto kvapo, tai pamenu kelias savaites tik virtas bulves valgiau, nes visa kita smirdejo. O antro stebukliuko labai sunkiai laukem, tai pykino nuo duphastono. O dabar isvis nesuprantu, nepykina tik kai kramtau, tai va vis ka nors kramtau, kramtau, jau +3kg pisikramciau per savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeima @ 2009 05 29, 18:41)
su tais pykinimais tai kiekvienai skirtingai, net ir kiekvienas nestumas skirtingas. Manes per pirma siaip nepykino, tik nepernesiau maisto kvapo, tai pamenu kelias savaites tik virtas bulves valgiau, nes visa kita smirdejo. O antro stebukliuko labai sunkiai laukem, tai pykino nuo duphastono. O dabar isvis nesuprantu, nepykina tik kai kramtau, tai va vis ka nors kramtau, kramtau, jau +3kg pisikramciau per savaite  doh.gif

As irgi geriu Duphastona,tai mane kartais gal irgi nuo jo patampo doh.gif Bet nei karto nevemiau tfu tfu tfu mirksiukas.gif tikiuosi ir neteks doh.gif o del maisto tai kazkodel negaliu i kiausiniene net paziureti doh.gif nors anksciau kapodavau ja kaip turi buti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyyle: 03 birželio 2009 - 08:54
Vat as tai i juodaja arbata nei paziuret negaliu. Siaip tai su maistu pas mane viskas normaliai, tik apetitas didejes . Pas mane vis ne kaip pas visas, mane pradeda sleikstulys imt kaip esu alkana. tada imetu koki kasneli ir viksas gerai tongue.gif essen.gif
Atsakyti