Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas šeimos narys

QUOTE(žostautė @ 2011 09 20, 21:34)
Na taip, šiaip protingai parašyta. Iš kitos pusės, jei šuo gyvena name su kiemu ir yra cveršnauceris, gal gana vieno ilgo pasivaikščiojimo, o kitą laiką jis būtų su šeima namie, kieme ir tt.? (nors maniškė, net savaitgaliui apsilankius kur nors, kur visą dieną yra kieme, kakot norėtų už jo ribų...) Jei žmonės tikrai labai nori šuns, jei kūdikėlis nėra pirmagimis (t.y. tėvai žino, ko galima tikėtis biggrin.gif), šuo labai norimas ir, kaip panašu iš autorės parašymo, protingai apsvarstomos galimybės jį laikyti, gal nėra tokios didelės bėdos? Kol vaikas išaugs iki rėpliotojo ir akių lupinėtojo bei kakų ragautojo, šuo jau bus ūgtelėjęs ir susivokęs kas ir kaip  g.gif  Bent namie tikrai nebedarys  g.gif  Vaikas slinge, šuniukas už pavaduko ar laukuose kur palaidas - man visai realus pradinis vaizdinys...
Aišku, aš tai vaikų neturiu, gal dėl to taip paprasta viskas atrodo... biggrin.gif

nu cia del tu pasivaiksciojimu tai taip, reikia pagal suns aktyvuma ziureti. bet as kazkaip labiau linkus zmones atkalbeti nuo suns negu ikalbeti ji tureti... tai matyt patirstinu...
pas mane a la auksaspalvis, bet nelabai aktyvus. net treneris dresuroj sako "nepamirskit kad jus turite jaunus aktyvius sunis kuriem bent keleta valandu per diena reikia issikrauti, kad namu neniokotu. nu gal tik ne Torino biggrin.gif " buna kad ir as suchalturinu... sekmadieni ryte pastoviu prie duru kol suva lauke pasysins... ir vel abu i liova...
Atsakyti
Gal kas žino kokia šio šuniuko veislė?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2011 09 21, 13:05)
Gal kas žino kokia šio šuniuko veislė?
user posted image

Nu man labiausiai į vokiečių dogą panašus blush2.gif

http://theforeigner....-to-leash-laws/
googlas visagalis taip cia vokiečių dogas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 21 rugsėjo 2011 - 11:19
QUOTE(sagyte @ 2011 09 21, 12:15)

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limar @ 2011 09 20, 19:37)

Tikrai esu labai pasimetusi - taip atidėliojant (jau 7 metus), ir senatvė ateis  doh.gif

Tai labai geras laikas bigsmile.gif Puikūs šeimininkai, kai turi daug laiko šuniui ir su kitais turi kada apie jį pašnekėti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Limar @ 2011 09 20, 19:45)
Taigi - norisi ir atsakingai apgalvotai pasielgti, bet ir nuvažiavus į parodas ar šiaip matant žmones su vaikais ir šunimis vaikštinėjant liūdna sad.gif

O man liūdna, kai eina mama su mažu vaiku, kuris vos tipena arba su vežimu stūmiasi ir eina šalia šuo, toks vangus, liūdnas, nes jam liūdna, jam laiko likę labai mažai, pasivaikščiojimai ant trumpo pavadėlio, lėti...
Atsakyti
Mano šuo atvirkščiai, dabar daug dažniau eina į lauką nei kad nebuvo leliaus, jei einam į lauką su lelium imam ir jį biggrin.gif Ir jis tikrai liūdnai netipena šalia 4u.gif

čia taip sureagavo į naujajį šeimos narį 4u.gif

user posted image

O čia po metų jau pereme išvedžiotojos statusą 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=CR-4u5kaXK0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 21 rugsėjo 2011 - 12:19
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 09 21, 11:55)
O man liūdna, kai eina mama su mažu vaiku, kuris vos tipena arba su vežimu stūmiasi ir eina šalia šuo, toks vangus, liūdnas, nes jam liūdna, jam laiko likę labai mažai, pasivaikščiojimai ant trumpo pavadėlio, lėti...

Na, be vos tipenančio vaiko mes turime beveik septynmetį ir trimetį, kurie puikiai laksto smile.gif

QUOTE(sagyte @ 2011 09 21, 12:17)
Mano šuo atvirkščiai, dabar daug dažniau eina į lauką nei kad nebuvo leliaus, jei einam į lauką su lelium imam ir jį  biggrin.gif  Ir jis tikrai liūdnai netipena šalia 4u.gif 

čia taip sureagavo į naujajį šeimos narį 4u.gif

user posted image
O čia po metų jau pereme išvedžiotojos statusą 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=CR-4u5kaXK0

Bet jūsų dukrytė gimė, kai jau turėjote šunį?
Aš tikrai noriu diskutuoti, nes tikrai noriu priimti geriausią sprendimą.
Pensijos laukti nenoriu verysad.gif
Vėl - jeigu laukti, kol vaikai paaugs, patys dirbsime, per dieną tikrai šuniukas pridarys visus namus (arba visą narvą).
Dabar jį išvesti ir pratinti galimybių daugiau, kadangi namie esu kiaurą parą.
Net jei vaikas verktų, o šuo pridarytų, išvalyčiau ir išneščiau šunį gerokai anksčiau negu apie 18 h grįžusi po darbo.
Gal kas nors turi pažįstamų ir iš praktiškos patirties gali pasidalinti apie situaciją, kaip pirko mažą šuniuką namie esant kūdikiui?
Nes teoriškai ir pati svarstau, bet įdomu būtų iš praktinės patirties išgirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limar @ 2011 09 21, 13:43)
Aš tikrai noriu diskutuoti, nes tikrai noriu priimti geriausią sprendimą.

O kokius pavojus pati matot?
Atsakyti
Pala, tai kūdikis jau yra ar dar tik nėščia esate? Aš sakyčiau, kad tai priklauso, nes jei dar kūdikis negimęs ir neaišku kaip ten kas bus, na maža ką... Bent jau manyčiau protinga sulaukti kokių 3 -5 mėn., kai bus kūdikiui, žiūrėti ar sveikas ir visa kita, kiek to laisvo laiko lieka ir matysis
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 09 21, 12:45)
O kokius pavojus pati matot?

Perkant dabar - ar sugebėsiu padalinti dėmesį ir kūdikiui, ir šuniukui.
Perkant pavasariop - kūdikis jau šliaužios, ar neįšliauš nuolat į geltonus laiškus ir rudus siuntinukus (čia aliuzija į Chošnau dainą biggrin.gif)
Perkant po kelių metų - darbo dienomis mūsų iš viso nebus namie, šuniukui dėmesio liks visai mažai g.gif
Pagalvojus- užsienyje standartinė šeima 3 vaikai, 2 šunys ir 3 katės unsure.gif
Gal per daug galvoju ir per sudėtingai...
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 09 21, 12:51)
Pala, tai kūdikis jau yra ar dar tik nėščia esate? Aš sakyčiau, kad tai priklauso, nes jei dar kūdikis negimęs ir neaišku kaip ten kas bus, na maža ką... Bent jau manyčiau protinga sulaukti kokių 3 -5 mėn., kai bus kūdikiui, žiūrėti ar sveikas ir visa kita, kiek to laisvo laiko lieka ir matysis

Gimęs, beveik 4 mėnesiai.
Laiko kaip ir lieka g.gif
Bet, be abejo, būna kad ir kūdikis verkia, ir dar kas nors vienu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limar: 21 rugsėjo 2011 - 12:53
QUOTE(Limar @ 2011 09 21, 13:54)
Perkant pavasariop - kūdikis jau šliaužios, ar neįšliauš nuolat į geltonus laiškus ir rudus siuntinukus (čia aliuzija į Chošnau dainą biggrin.gif)
Perkant po kelių metų - darbo dienomis mūsų iš viso nebus namie, šuniukui dėmesio liks visai mažai g.gif
Pagalvojus- užsienyje standartinė šeima 3 vaikai, 2 šunys ir 3 katės  unsure.gif

Na tai pabandykit savaitėlę įsivaizduok, kad tas šuo JAU namie biggrin.gif Bet šiaip... nežinau, man atrodo, trečias vaikas, tai jau juk pati matot kaip su laiku... ax.gif O kai ropos įšliauš tikrai. Po kelių metų perkant... na, galima pradžiai atostogas pasiimt, kol šuo visai mažas, o ir vaikai jau didesni, po mokyklos vyresnėlis ir pavedžiot galės, ir t.t., tik klausimas, kiek vaikai to nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limar @ 2011 09 21, 13:51)
Pagalvojus- užsienyje standartinė šeima 3 vaikai, 2 šunys ir 3 katės  unsure.gif

Pas mane šiuo metu du šunys ir du katinai namie,kai vaikui buvo pusė metų,dar užturėjau kačiukų vadą...tai žinokit visko buvo ir kaku paragavo ir kraiko,ir šuns bliude su vandeniu išsimaudė,maistą aišku pradegustavo,kai vaikas auga su gyvūnais neįmanoma nuo visko izoliuot,nebent gal kai name gyveni,pas mus butas...nes dar ir iki šiol patikrina kačių tualetą,panai du metai..bet va kažkaip liūdna pasidarė,tai susiruošėm įsigyt dar vieną šuniuką bigsmile.gif tai vėl visko bus doh.gif lotuliukas.gif dėmesio pakanka visiems,reikalingas tik labai didelis noras ir nusiteikimas,o vaikai pas jus pakankamai dideli jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutao: 21 rugsėjo 2011 - 13:09