QUOTE(žostautė @ 2011 09 20, 21:34)
Na taip, šiaip protingai parašyta. Iš kitos pusės, jei šuo gyvena name su kiemu ir yra cveršnauceris, gal gana vieno ilgo pasivaikščiojimo, o kitą laiką jis būtų su šeima namie, kieme ir tt.? (nors maniškė, net savaitgaliui apsilankius kur nors, kur visą dieną yra kieme, kakot norėtų už jo ribų...) Jei žmonės tikrai labai nori šuns, jei kūdikėlis nėra pirmagimis (t.y. tėvai žino, ko galima tikėtis
), šuo labai norimas ir, kaip panašu iš autorės parašymo, protingai apsvarstomos galimybės jį laikyti, gal nėra tokios didelės bėdos? Kol vaikas išaugs iki rėpliotojo ir akių lupinėtojo bei kakų ragautojo, šuo jau bus ūgtelėjęs ir susivokęs kas ir kaip
Bent namie tikrai nebedarys
Vaikas slinge, šuniukas už pavaduko ar laukuose kur palaidas - man visai realus pradinis vaizdinys...
Aišku, aš tai vaikų neturiu, gal dėl to taip paprasta viskas atrodo...

Aišku, aš tai vaikų neturiu, gal dėl to taip paprasta viskas atrodo...

nu cia del tu pasivaiksciojimu tai taip, reikia pagal suns aktyvuma ziureti. bet as kazkaip labiau linkus zmones atkalbeti nuo suns negu ikalbeti ji tureti... tai matyt patirstinu...
pas mane a la auksaspalvis, bet nelabai aktyvus. net treneris dresuroj sako "nepamirskit kad jus turite jaunus aktyvius sunis kuriem bent keleta valandu per diena reikia issikrauti, kad namu neniokotu. nu gal tik ne Torino