Aš panašiai laikau vioeną šunį-paėmiau vieną patinuką (jam dabar 9 mėnesiai) dėl savęs į namus, bet namie visą laiką būti negali, nes drasko viską............nu žodžiu viską, aišku, kai nieko nėr namie, bandžiau su savimi vežiotis-atplėštos mašinos lubos su visais beja laidais, dėl ko ir mašina pradėjo trumpint, nes perdegė keli saugikliai ir iki pat metalinių detalių suėsta mašinos bagažinė ir truputį sėdynės-kiek per grotas pasiekė, taigi kol manęs nėra keliavo į voljerą. Taip žiemą baisoka, bet iki 10 laipsnių šalčio galima drąsiai taip palikinėti, o maniškis yra buvęs ir kai buvo šalčiau, vienam mano kambarinių šunų šiais metais labai šaltą savaitę yra tekę pabūti lauke, labai bijojau, bet viskas gerai. Jie budoje guli po 2-3 tai nešala, be to mano voljeras yra 6x4 m išklotas betoninėm trinkelėm (nes kai lyja jie buna toki purvini ant žemės.....o žolė ten ir pamiršo augti nes kasa be to tranšėjas po pusmetrį į gylį ir daugiau) ir vietoje kraštinės sienos stovi namelis taip 4x1,5m, aukštis apie 1,8 m trys sienos pilnos, o viena laisva-į voljerą, jos tik koks 1,5 m padaryta siena-ten kur tame name stovi labai apšildyta didelė būda. Taigi maniškiai šunys ir per stipriausią lietų guli ant medinių grindų, sausai, ir viską mato kaip lauke, nereikia būti būdoje, labaiu mėgsta būti ant jos, tai ir žiemą taip turi nemažai vietos ir lauke ir ant grindų, tai tikrai ir tas jaunas kambarinis nėra sušalęs, o tekę ir naktim jam patupėt, į svečius gi eidavom, o kur tokią graužatį palikti-voljere