QUOTE(geguzevasaris @ 2007 03 18, 14:41)
.Dėl cypimo naktį-mūsiškė taip kankino 3 nakteles, taigi nepergyvenk, ne amžinai tas cypimas.

Beje, gali jos guolį perkelt šalia savo lovios, dar geriau, kad tas guolis būtų kokioje , pvz., kartoninėje , dėžėje(šilčiau) ir tiesiog nuleisk į tą dėžę savo ranką-man padėjo.
Aš su savo kokere taip tris naktis prasikankinau- dar prieš parsinešant šunytę namo įsgijau minkštą guolį,kad šuniukui minkščiau ir šilčiau būtų - tai vat dieną atrodo viskas būdavo gerai, o naktį cypia nors tu ką , tai kol nuleidus ranką ir padėtą ant jos laikydavau,miegodao ir ji, o kai nutirpus bandydavau pakeisti padėtį ir ranką patraukdavau , iš karto prasidėdavo gailios dūdos .... taip buvo pirmą naktį,antrą , o trečią vyras neiškentęs įmetė Smilgą į lovą , na ten aišku ja buvo šilta,minkšta ir saugu, koncertai baigėsi.
BET........ dabar kartais gailiuosi,kad kantrybė neišlaikė ir įsileidome šunį į lovą , aišku čia ,šitame forume bus ir smerkiančių ir palaikančių šiuo klausimu, bet iš kitos pusės amerikiečių kokeris dabar sveria apie 10 kgm,ir tai jaučiasi ,kai užšoka ir pataiko nat tavęs, arba ryte atslenka,prigula ant krūtinės ir įbedus savo nosį į mano ar vyro bando prikelti,nes laikas rytiniam pasivaikščiojimui , o labradoras sveria žymiai daugiau ir pats iš ūgio didesnis, taip kad linkiu kantrybės ir ryžtingumo atsilaikyti pirmomis dienomis, o paskui bus taip,kaip išsiauklėsit .
Beje, kaip Kenya sakė, šuo visada bandys palipti hierarchijos laiptais šeimoje aukštyn , tad visada taip atsitikus ir pabandžius, reikia parodyti,kas čia vadas ir kuri vieta yra šuns ( t.y. tik paskutinė šeimoje - pats žemiausias laiptelis )
O iš tikro mažas šuniukas yra džiaugsmas, ir jis auga deja ne dienomis o valandomis, tad džiaukitės dabar ,stebėkite kaip vyksta pasaulio pažinimas .Sėkmės auginant ir kantrybės iškęsti visokias išdaigas ir "dovanėles"( ypač naktį pvz. staiga užsimiegojus įlipus į š... ar šaltą balutę

)