Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

http://s126.photobuc...nt=IMG_4053.jpg
Dulkes jau nuvaliau smile.gif idedu nauja nuotrauka, nes , kaip supratau savo senos zinutes redaguoti negalima, ar bent as neradau kaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalioncė: 09 lapkričio 2006 - 12:51
QUOTE(dalioncė @ 2006 11 09, 11:50)
http://s126.photobuc...nt=IMG_4053.jpg
Dulkes jau nuvaliau smile.gif  idedu nauja nuotrauka, nes , kaip supratau savo senos zinutes redaguoti negalima, ar bent as neradau kaip  blush2.gif

thumbup.gif dabar jau pamaciau !
fantastika ne gelyte, labai grazi..!

blush2.gif paziurejau ir kitas.. nutyso seile lotuliukas.gif
nr 5 ir as turiu, bet mano dar amziukas, o tavo woowww!labai grazus, ir as lausksiu kada mano toks uzaugs.
o jau 8 nr blink.gif nebeerzink.. kaaaaip tooki uzauginai! thumbup.gif laaabi fainas. as ir tokio noriu blush2.gif sakyk kur gyveni, ateisiu vaikuciu nuvogti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyvenu Kaune, pavasari gal geriau sodinti?Pasidalinsim smile.gif O to didelio jau nebeturiu ( dabar dedu kitas nuotraukas , tai nezinau ar apie ta kalbam , idejau pavadinimus, bus aiskiau)- ten 2005m. nuotrauka- buvo man labai grazi, tai laikiau ja archyve, dabar sukeliau visas. kaktusas buvo labai senas, zydejo, zydejo ir...a.a. Visos kitos geles auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalioncė @ 2006 11 09, 12:44)
Gyvenu Kaune, pavasari gal geriau sodinti?Pasidalinsim smile.gif O to didelio jau nebeturiu ( dabar dedu kitas nuotraukas , tai nezinau ar apie ta kalbam , idejau pavadinimus, bus aiskiau)- ten 2005m. nuotrauka- buvo man labai grazi, tai laikiau ja archyve, dabar sukeliau visas. kaktusas buvo labai senas, zydejo, zydejo ir...a.a. Visos kitos geles auga smile.gif

nu va, kaune, as ne ten..
Na bet as cia tik juokavau 4u.gif

jo, apie ta pati turejau omeny. o jis dar ir zydejo blink.gif nu is vis thumbup.gif

4u.gif tesiam tema apie dracenas, nes gausim bana unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 09 lapkričio 2006 - 14:36
QUOTE(lauri:) @ 2006 07 13, 21:48)
Sveikos dracenų turėtojos ir mylėtojos, norėčiau kad patvirtintumėt mano įsitikinimus, kad nuotraukoje- dracena. Gėlę gavau dovanų, bet nei dovanotoja žinojo, nei gėlių parduotuvėje kol kas nemačiau tikslaus pavadinimo.
Dracenos kol kas mano paklusniausios gėlytės, gražiai auga, veši, tad norėčiau kad ir šita nebūtų prastesnė, tik nelabai žinau kaip prižiūrėt. Praėjo tik savaitėlė, o kai kurie lapų galiukai jau parudavę. verysad.gif
Tad jai nesunku patarkite. 4u.gif

user posted image

cia tikrai chlorofitas! smile.gif
Atsakyti
;laba diena

norėjau pasikonsultuoti su žinovėmis. Pas mane abidvi dracenos pradėjo mesti lapus. Ar turi taip būti? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2006 12 02, 12:21)
;laba diena

norėjau pasikonsultuoti su žinovėmis. Pas mane abidvi dracenos pradėjo mesti lapus. Ar turi taip būti? Ačiū

Jei kelis lapus numes prieš žiema,tai dar nieko,bet jei daugiau vadinasi kažkas ne taip gėlytem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2006 12 02, 12:21)
laba diena

mano dracena prieš žiemą visda numeta kokius 5-6 lapus kartais ir daugiau, o po to nebemeta ir vasarą retkarčiais..
gal vandens trūksta arba perliejai jei po daug meta, arba tieisog tiek reikia.
Atsakyti
Sveikos, noreciau patarimo! ax.gif
Jau kelis metus auginam dracena, kazkas padovanojo... Taip nesam geliu augintojai, bet juk nemesi grazios gelytes! Dabar prasidejo su ja problemos! Turbut reikejo anksciau kreiptis pagalbos, bet kad nezinojau, kaip ta gele vadinas, tycia ejau i "senukus" ziureti smile.gif blush2.gif
Problema tame, kad ji labai auksta, ant palanges nebetelpa, remiasi i siena jau! Ir vis tiek auga ir auga tolyn! Prasau, patarkit, kaip priversti ja pradeti leisti uglius i sona, nes kitaip teks su ja atsisveikint! Be to, kai ji tokia auksta ir grozio jau nebera! sad.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2006 12 03, 10:42)
Sveikos, noreciau patarimo! ax.gif
Jau kelis metus auginam dracena, kazkas padovanojo... Taip nesam geliu augintojai, bet juk nemesi grazios gelytes! Dabar prasidejo su ja problemos! Turbut reikejo anksciau kreiptis pagalbos, bet kad nezinojau, kaip ta gele vadinas, tycia ejau i "senukus" ziureti smile.gif  blush2.gif
Problema tame, kad ji labai auksta, ant palanges nebetelpa, remiasi i siena jau! Ir vis tiek auga ir auga tolyn! Prasau, patarkit, kaip priversti ja pradeti leisti uglius i sona, nes kitaip teks su ja atsisveikint! Be to, kai ji tokia auksta ir grozio jau nebera! sad.gif  blush2.gif  blush2.gif

ūglių į šoną neleis, kol jos nenupjausi. pjauk mažesnę viršunę pavasarį, užlašink vaško, ir lauk, kol leis ataugėles, nes kitaip ji stybs į viršų kiek galės..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 12 03, 12:00)
ūglių į šoną neleis, kol jos nenupjausi. pjauk mažesnę viršunę pavasarį, užlašink vaško, ir lauk, kol leis ataugėles, nes kitaip ji stybs į viršų kiek galės..

Pas ja vienas stiebas ir viena grazi virsune. Labai auksta pas mane, virs metro tai tikrai. O galima ja nupjauti dabar, nes netelpa, bijau kad nukris nuo palanges? Zemai galima pjaut, nenumirs ji man?
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2006 12 03, 17:04)
Pas ja vienas stiebas ir viena grazi virsune. Labai auksta pas mane, virs metro tai tikrai. O galima ja nupjauti dabar, nes netelpa, bijau kad nukris nuo palanges? Zemai galima pjaut, nenumirs ji man?

neturi foto?
Yra tik vienas stiebas ?? ta prasme kotas ir ta palminė viršūnė??
na dabr nerekomenduojama pjauti, juk žiema jai, ir gali po to neišleist visai, tai kaip tada bus? bus iš vis gaila.
O negali ant žemės padėti?
Atsakyti