Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(ASARe @ 2007 01 02, 11:08)
buvo viskas supuve g.gif as norejau pamekti, bet...

g.gif keista tada tikrai, tai gal kokia liga įsimetus buvo, jei jau visas nupuvo ir nedaug lasityta buvo. gaila gėlytės, bet dabar jau nieko nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 02, 12:15)
g.gif  keista tada tikrai, tai gal kokia liga įsimetus buvo, jei jau visas nupuvo ir nedaug lasityta buvo. gaila gėlytės, bet dabar jau nieko nepadarysi.

labai gaila, man ji tokia grazi buvo, as pries daug metu buvau ja gavus dovanu per vardadieni, tai dabar irgi ta proga uzsiprasiau jau kad padovanotu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar apie savo norėjau paklaust.. įkėliau dvi foto, viena kur ji visu ūgiu, o toj kitoj, kad iš arčiau matytųsi..
Buvo momentas, kada metė lapus taip iš viduriuko, ne nuo apačios unsure.gif ir dar tokie tarpai. ar iš čia dar yra tikimybė, kad ataugs lapai, ar jei jau nebeatauga, kai nukrenta?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 02, 12:18)
Aš dar apie savo norėjau paklaust.. įkėliau dvi foto, viena kur ji visu ūgiu, o toj kitoj, kad iš arčiau matytųsi..
Buvo momentas, kada metė lapus taip iš viduriuko, ne nuo apačios  unsure.gif  ir dar tokie tarpai. ar iš čia dar yra tikimybė, kad ataugs lapai, ar jei jau nebeatauga, kai nukrenta?

Manau labai pergyventi neverta, vistiek apatiniai lapai pamažu krenta, svarbu kad dagiau iš vidurio nekristų g.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2007 01 02, 11:41)
Manau labai pergyventi neverta, vistiek apatiniai lapai pamažu krenta, svarbu kad dagiau iš vidurio nekristų  g.gif

tai va, dėl to ir pergyvenu, jei nuo apačios jei kris iki to tarpo, tai iš vis liks tik viršūnė.. nesuprantu kas jai ten buvo užėję g.gif dabr jau lygtias nieko, jokie nekrenta lapai tpfu tpfu..
Atsakyti
dar norejau paklaust, kas kiek laiko jus mazdaug laistot Dracena? as laistydavau vasara viena karta i savaite, o ziema viena karta per dvi savaites ir vis tiek kazkodel supuvo, gal cia kokia liga buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 01 02, 11:45)
dar norejau paklaust, kas kiek laiko jus mazdaug laistot Dracena? as laistydavau vasara viena karta i savaite, o ziema viena karta per dvi savaites ir vis tiek kazkodel supuvo, gal cia kokia liga buvo g.gif

vasarą aš lasitau dažniau, du -3 kartus po truputį,na kai žemė išdžiūna, o žiemą vieną kartą per sav. ir apipurškiu dažnai.
tikrai nedaug tu lasitei, greičiausiai kad čia buvo kažkas kita, o ne nuo laistymo, gal kokių kirminiųkų įsimetė į šaknis, ar žemė netiko.. o didelė gėlė buvo?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 02, 12:48)
vasarą aš lasitau dažniau, du -3 kartus po truputį,na kai žemė išdžiūna, o žiemą vieną kartą per sav. ir apipurškiu dažnai.
tikrai nedaug tu lasitei, greičiausiai kad čia buvo kažkas kita, o ne nuo laistymo, gal kokių kirminiųkų įsimetė į šaknis, ar žemė netiko.. o didelė gėlė buvo?

as ja jau senokai turiu ja kokie 10 metu, kazkur metro aukscio, bet paskutinius metus jau matese, kad kazkas yra, nes vis lapus mete ir buvo beveik plika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 01 02, 11:57)
as ja jau senokai turiu ja kokie 10 metu, kazkur metro aukscio, bet paskutinius metus jau matese, kad kazkas yra, nes vis lapus mete ir buvo beveik plika unsure.gif

oho, tai jau didelė buvo.. unsure.gif
dabar belieka spėlioti kas buvo, kitą auginant žinosi, kad jei kas, iš kart persodinti reikia arba gydyti.
Atsakyti
sakykite gal zinote, kur kaune galima isigyti zemes skirtoms butent dracenoms?
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2007 01 06, 11:56)
sakykite gal zinote, kur kaune galima isigyti zemes skirtoms butent dracenoms?

visur kur jomis prekiaujama,vien tik dracenoms nemaciau,Dabar nepamenu,bet rašo stambialapėms ar tai lapinėms gėlėms,o gal žalialapėms,ai kažkas panašaus,bet kitoje pusėje būna išvardinta dracenoms ir t.t(tai kitoms panašioms gėlėms).O šiaip šiuo metu ,tai tikriausia senukuose bus didžiausias pasirinkimas,bet ir prekybos centruose būna.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 01 06, 12:16)
visur kur jomis prekiaujama,vien tik dracenoms nemaciau,Dabar nepamenu,bet rašo stambialapėms ar tai lapinėms gėlėms,o gal žalialapėms,ai kažkas panašaus,bet kitoje pusėje būna išvardinta dracenoms ir t.t(tai kitoms panašioms gėlėms).O šiaip šiuo metu ,tai tikriausia  senukuose bus didžiausias pasirinkimas,bet ir prekybos centruose būna.

kad nesenai megoj senukuose klausiau, tai neturejo nieko schmoll.gif
Atsakyti