Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

QUOTE(ruutka @ 2007 12 07, 17:19)
aga, aš esu tikrų tikriausias vėžys  bigsmile.gif

Myliu veziukus wub.gif lotuliukas.gif Jie tokie fantastiski thumbup.gif

O as tai superine diena atturejau biggrin.gif Is Suomijos mano darge grizo, tai visa diena parbuvom ant vakaro likeriuko padarem wub.gif blush2.gif ech, gera tai pagut moteriskam kolektyve biggrin.gif

O kas pas jus gero? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 06, 17:09)
Bet,kodėl jie nepagalvoja,kad ir mes galime nuo jų pavargti? gun_rifle.gif Bet,kaip aš sakau,tegul ilsisi ramybėje hihihi.gif

cia grynai mano zodziai blink.gif biggrin.gif

priimkit, merginos, ir mane. skiriuos jau antra karta doh.gif bet sikart skiriuos su siena jauciu blink.gif kaip isvijau pries sesiais savaites, tai turbut bebuvo kelios sms, dabar jau dvi savaites tylos izadai unsure.gif nezinau nei kur gyvena, nei ka veikia, nei kas skyrybas tvarkys unsure.gif jeigu tvarkys g.gif vienzo situacija doh.gif zinant kokis melagis patentuotas, tai velniai zino katroj pasaulio dali ano ieskot, o man ko tais tas ziedas verzt pradejo cool.gif

bet siaip dvasiskai kazi kaip tai daug geriau, niekas snukio nerauko, kompo neuzima, niekieno laukt is darbo parsivelkant nereik, vienzo viskas tik i gera cool.gif

prisistaciau tsakant biggrin.gif prijamat g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš dar svečiuose tongue.gif , kaip faina buvo pailsėti, pabūti tarp savų.
O čia vėl turim naujokų g.gif
Varau, iki vakaro. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 09, 01:07)
Myliu veziukus  wub.gif  lotuliukas.gif Jie tokie fantastiski  thumbup.gif

patys fantastiškiausi tongue.gif cool.gif .
sveikinam naujokes 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Čia naujokei 4u.gif aš irgi čia neseniai tik iškepta hihihi.gif
Apie zodiakus kalbat?Aš tai liūtukė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 12 09, 01:42)
prisistaciau tsakant biggrin.gif prijamat g.gif

Sveika atvykus 4u.gif

QUOTE(ruutka @ 2007 12 09, 10:11)
patys fantastiškiausi  tongue.gif  cool.gif .

Bet ne tokie fantastiski kaip as - SKORPIONAS bigsmile.gif

QUOTE(Agniska @ 2007 12 09, 10:57)
Apie zodiakus kalbat?Aš tai liūtukė ax.gif

Kaip bebutu liutikus taip pat begalo myliu wub.gif

Labas rytas biggrin.gif

As tai siandien priverciau save pamiegoti net iki puses 12 thumbup.gif
Atsakyti
Sachar,abi su tokiais sakyčiau gerais charakteriukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 09, 09:26)
Sveika atvykus  4u.gif
Bet ne tokie fantastiski kaip as - SKORPIONAS  bigsmile.gif
Kaip bebutu liutikus taip pat begalo myliu  wub.gif

Labas rytas  biggrin.gif

As tai siandien priverciau save pamiegoti net iki puses 12  thumbup.gif

mano pirmas vyras skorpionas, antras vezys cool.gif nei viename nei kitame nieko gero schmoll.gif as dabar noreciau kokio oziaragio ar jautuko, su tokiais nors zinociau kaip bendraut cool.gif
as jautis ax.gif
Atsakyti
Mano visos draugės jautukės,super thumbup.gif
O aš nelinkėčiau niekada dvynio vyro,nu veidmainis kak nada lotuliukas.gif Mergeles vyrus kiek žinau labai švelnūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 09, 11:43)
Sachar,abi su tokiais sakyčiau gerais charakteriukais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na as tai savo charakteriu patenkinta net labai lotuliukas.gif nors vakar man pasake kad as per daug giliai mastau doh.gif lotuliukas.gif o as nei nepastebejau blush2.gif

QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 12 09, 13:33)
mano pirmas vyras skorpionas, antras vezys cool.gif nei viename nei kitame nieko gero schmoll.gif as dabar noreciau kokio oziaragio ar jautuko, su tokiais nors zinociau kaip bendraut cool.gif
as jautis ax.gif

Na as tai su veziukais kiek bendravau, tai daug bendrumu radau biggrin.gif Na cia kiekvienam is savo boksto ziurint kitaip biggrin.gif

QUOTE(Agniska @ 2007 12 09, 13:40)
O aš nelinkėčiau niekada dvynio vyro,nu veidmainis kak nada lotuliukas.gif Mergeles vyrus kiek žinau labai švelnūs wub.gif

Dvyniu nemegstu ir as, man nepatinka dviveidziai schmoll.gif O BMB mergele buvo, tai kartais pamastai ar tikrai jame vyriskumo yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 09, 15:49)
Na as tai savo charakteriu patenkinta net labai  lotuliukas.gif nors vakar man pasake kad as per daug giliai mastau  doh.gif  lotuliukas.gif o as nei nepastebejau  blush2.gif
Na as tai su veziukais kiek bendravau, tai daug bendrumu radau  biggrin.gif Na cia kiekvienam is savo boksto ziurint kitaip  biggrin.gif
Dvyniu nemegstu ir as, man nepatinka dviveidziai  schmoll.gif O BMB mergele buvo, tai kartais pamastai ar tikrai jame vyriskumo yra  doh.gif

Na,o aš daug esu girdėjus,savo adresu,kad mano charakteris sunkus doh.gif doh.gif ir pati tai pripažįstu,stengiuosi,kai kur lipt per save,žinoma,jei verta dėl kažko tai daryt lotuliukas.gif
Sachar,labai moteriškas buvo?Kiek žinau,tai jie tokie švelnūs,nu tikrai moteriški,bet gal savo ribose? bigsmile.gif
O Tavo manymu,tiksliau kokio Tu norėtum,su kokiu zodiaku?Ar turi mylimą ženklą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 09 gruodžio 2007 - 13:52
Tai sakot, kalbat apie zodiakus, aš mergelė blush2.gif , ar kas nori su manim draugauti blush2.gif
Papildyta:
Aš gyvenau su žuvimi g.gif
Atsakyti