Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

QUOTE(Agniska @ 2007 12 09, 13:51)
Sachar,labai moteriškas buvo?Kiek žinau,tai jie tokie švelnūs,nu tikrai moteriški,bet gal savo ribose? bigsmile.gif

O Tavo manymu,tiksliau kokio Tu norėtum,su kokiu zodiaku?Ar turi mylimą ženklą? ax.gif

Na normos rtibose tas svelnumas, kai reikia mokejo buti vyrisku wub.gif tvirtu ir tt blush2.gif

Na as db veziuko noriu blush2.gif sako kad su manim turetu gerai sutarti biggrin.gif

QUOTE(rr @ 2007 12 09, 15:18)
Tai sakot, kalbat apie zodiakus, aš mergelė blush2.gif , ar kas nori su manim draugauti blush2.gif

Na pries mergeles nieko blogo neturiu biggrin.gif is tikro man patinka sis zenklas, drauge turiu, tai fainas zmogus biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, ačiū clap.gif , kaip smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 09, 15:40)
Ačiū, ačiū clap.gif , kaip smagu 4u.gif

Tai ner uz ka, tiesa pasakius as tik su dvyniais sunkokai sutariu ax.gif bet siaip taikus zmogus esu biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,ar pamenat dar mane biggrin.gif dukrytė buvo kompą užlaužus,tai tik šendien malonėjo atvažiuot tas sutverimas vyriškos gyminės ir pataisyti kompą smile.gif
Atsakyti
Sachar, mano sūnus yra dvynys ax.gif
Tamsi, mes tavęs tikrai nepamiršom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2007 12 09, 15:51)
Sveikos,ar pamenat dar mane biggrin.gif  dukrytė buvo kompą užlaužus,tai tik šendien malonėjo atvažiuot tas sutverimas vyriškos gyminės ir pataisyti kompą smile.gif

As kadangi visai neseniai cia atsiradau, tai kazkaip lyg ir nemacius unsure.gif Bet malonu susipazinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rr @ 2007 12 09, 15:56)
Sachar, mano sūnus yra dvynys ax.gif

jauciu kad tuoj prisikalbesiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gerai,kad nepamiršot,aš irgi nepamiršau biggrin.gif
O man taip užburta,nu negaliu diena viskas gerai,o jau vakarais ypač prieš užmiegant žliumbacija užsiiminėju doh.gif
Nors va apie skirybas tai jau realiai galvoju,nėr man čia ko ilgai tempti.
Atsakyti
Ką aš tau sakiau, tamsi g.gif , nes ir tau negerai ir būsimąjam vaikeliui, kad taip nervuojies. Na, mano vargai, ar kaip čia pavadinti, greit baigsis verysad.gif .
Sachar, tu manęs klausie, kiek man metų, na lyg ir kristaus g.gif
Papildyta:
O mano sūniukas labai fainas, o kaip bus ateityje schmoll.gif
Atsakyti
Tai aš va žurnale skaičiau,kad čia ne aš paradui vadovauju,o leliukas,tai gal jis paverkti truputuka nori lotuliukas.gif O jei rimtai,tai labai sunku išvis tas emocijas valdyti,oi koks pyktis paima,kad pagalvoju,kad tas parazitacija dabar laimingas sau guli,o aš neturiu prie ko prisiglausti ph34r.gif
Ale gal neilgai vienišausiu,jau antra susirašynėjimų draugą turiu lotuliukas.gif

Klausykit,o kaip ten yra su tom skirybom,jei mano tas svolačius nesutiks,tai ką negalėsiu išsiskirti blink.gif nesuprantu. Nes jis man sakė,dar du metus nenori skirtis doh.gif tai ką aš sedėsiu nei prisrišta nei paleista? oi nesamonė kokia doh.gif
Atsakyti
Nesąmonė, jei jis nesutiks skirtis gražiuoju, tu advokatės padedama surašysit ieškinį, bet jam tikrai bus nemalonu, nes tave palieka besilaukiančią ir plius dar turi kitą. Gali būti rami, jei jis su tavo norais nesutiks, tai jam bus ne pyragai schmoll.gif
Atsakyti
Jis man tipo sako,kad jei aš skirsiuos,tai reiks turta dalinti(pas mus tokio dalyko nėra),tai jis tipo atneš visu daiktų garantijas nu ir ten visur jo pavardė,kad tipo jis pirko,tai tipo viskas jam atiteks.Nu žodžiu durnių laivas doh.gif
Ai ,o geriausias bairis,gaunasi taip,kad aš turiu jo prašyt,kad su vaiku bent 10min pabutu blink.gif ,nes mažytė naktim tetes šaukėsi.O tas asilas tik žada ir daugiau nieko,blexa,jei manęs nebemyli,tai ką ir vaiko nemyli,ar jo tos meilės- seilės vaikai svarbiau už savo.Nu nesuprantu ir matyt iki žylos senatvės nesuprasiu tokių poelgiu .
Atsakyti
Jis gali būti pirkęs ir vilą savo vardu, santuokoj įgytas turtas dalinamas pusiau ir tegu jis tavęs negąsdina, mandročius, susinervinau doh.gif . Atleisk, bet norėčiau išmalti jam marmūzę.
Atsakyti