Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

sveikos cia ziuriu svarstykliu tai nera lyg smile.gif as tai gyvenu vis dar bute su vyru nu kalbames normaliai tik jis vakare dingsta kai gryzta vel snekam tik i lova nepriima doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kas gero, kas naujo g.gif . Sėdžiu darbe, bet kaip tingiu dirbti doh.gif , dar trupučiuką pailsėsiu, o po to eisiu pas savo kūdikius tongue.gif
Kas dėl mano senatvės g.gif , tai kas ten žino, dar neieškojau jokio kandidato ar draugo, norėčiau pailsėti, po tokio maratono (skyrybų). Jaučiuos išsunkta, manau ir kitam žmogui dabar būčiau ne tokia įdomi unsure.gif
Papildyta:
Alio, nors trumpam pašnekam lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif labukas visom , nekenciu pirmadieniu , sunki dienele.
as saulys jei ka , o pvz mano vyrelis jautis - bet jau charachteris doh.gif , toks banguojantis reik taikyt oi ja joi, o simpatukas dvinys , tai visai fainas toksai , nusileidzia ir pan .
Vakar skambijo uosvene, tai sake per kaledas atvaziuos , o vyrelis kiek supratau tai net vaiko nesiruosia per kaledas pasveikint , nes sake jis liks pas tevus namie , o jie tegu vaziuoja, sake darbo nesiiesko geria kiekviena vakareli
Atsakyti
Edituka, laikykis 4u.gif
Papildyta:
Susitiksim vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 10, 09:11)
Alio, nors trumpam pašnekam lotuliukas.gif

Ech...o man vel pirma issiskirimo stadija, vel zemes pardavus vaikstau unsure.gif Barsites, oi barsites...Buvau vakar taip paluzus, kad vidury nakties nulekiau i BMB glebi unsure.gif Tiesiog, kad paguostu, apkabintu, na nuramintu, nes nezinojau daugiau pas ka kreiptis, jegu sedeti viena kambary nebeturejau... Snekejomes puse nakties, tiesiog snekejoomes, jis tiesiog apkabino ir laike savo gleby... unsure.gif Sake, kad jei snd jausiuos blogai, galiu atvaziuoti... Nezinau kaip bus... unsure.gif
Atsakyti
Oi merginos,jei maniškis vienas gyventu ,tai muset ir aš pas jį lakstyčiau,bet kai žinau,kad kitos glėby guli patenkintas,tai ką be kalbėti.
Man tai labiausiai patinka,kai vyras apie kažkokius jausmus man šnekėt ima,kad myli mane vaikus,bet jaučia,kad aš su juo nelaiminga ir pan ir pan ir pan doh.gif Pačioj pradžioj žliumbdavau iki ryto,kai išvažiuodavo,o dabar matyt jau ipratau,ar paprasčiausia užtildau,nu nafig man reik sau širdy draskyt.Lai suokia jis tai su kuria geriau cool.gif Bet va per širdį labai pereina,kai kanors pasakoja apie ta kikimara ir naudoja tokius žodžius, kaip ,MES,MŪSŲ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2007 12 10, 11:31)

Noretusi pasakyti, kad tavo situacija sudetingesne, tau reikia paciai tvarkytis su savo jausmais, tvardytis ir tt unsure.gif bet biskiuka tau pavydziu, nes pas mane sirdy nera uztikrintumo, tarsi viskas ant klaustuko...Jis sako, kad del jausmu netikras, nezino ko pats nori, budamas su manim jauciasi smagiai, bet sirdyge tarsi kazkas uzsalo...Bet buciuoja i kakta, kartais i lupas, apkabina, nuramina, nusluosto asaras...Na svajoniu vyras...tik mano ir nemano vienu metu unsure.gif kartais pagalvoju, kad geriau jau guletu kitos gleby, nors is tikro melociau sau, nes visai to nenoriu... unsure.gif

Laikykis 4u.gif o jei tikslaiu, laikykimes visos kartu 4u.gif
Atsakyti
Tai ir mane galėdavo,glostydavo.O kai sužinojo,kad sunų turės,tai visa pilvą išbučiavo,bet tolko iš to maža.Čia tik toks gailėstis,kaip kokiam šuniukui paglosto,paburba koks geras ir pan.Man bent ataip atrodo.Beto jaučiu,kad maniškiškis kalba tik tai ką aš girdėti norių,nes taigi gyvena su kita.gal dar dėl to,kad jei su ja susipyktu,ar jinai jį išvarytu,kad turėtu kur sugryžti.
Aš žinau tik viena,kad geriausias kerštas kurio nesitiki niekas,o aš taip ir padarysiu.
Neatleisiu niekada iskaudinsiu šimteriopai ,verks ir jis.
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2007 12 10, 12:10)
1. Tai ir mane galėdavo,glostydavo.O kai sužinojo,kad sunų turės,tai visa pilvą išbučiavo,bet tolko iš to maža.Čia tik toks gailėstis,kaip kokiam šuniukui paglosto,paburba koks geras ir pan.Man bent ataip atrodo.Beto jaučiu,kad maniškiškis kalba tik tai ką aš girdėti norių,nes taigi gyvena su kita.gal dar dėl to,kad jei su ja susipyktu,ar jinai jį išvarytu,kad turėtu kur sugryžti.
2. Aš žinau tik viena,kad geriausias kerštas kurio nesitiki niekas,o aš taip ir padarysiu. Neatleisiu niekada iskaudinsiu šimteriopai ,verks ir jis.

1. Na man jie nekalba tai ka as noriu girdeti unsure.gif sako kaip pats jaucias, ka galvoja, neslepia nuo manes savo jausmu, o kartais tie zodzia tik dar labiau pravirkdo... tiesa as zinau ir pradedu prie jos priprasti, tik nesiseka priprasti prie to kad jo nera salia unsure.gif Kartais pagalvoju kad nereikejo man skelbtis kad as viska zinau ir patiliukais ziureti i ji ir laukti kos pradesiu nekesti g.gif
2. Na tu ir kerstinga unsure.gif As ir tokia galiu buti, tik dar nenoriu lotuliukas.gif Is tikro tu saunuole 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės. kaip sekasi? žiūriu keršto planus rezgat? negi tikrai verta kišt rankas į š... ir jiem keršyt g.gif ? nenusipelnė jie keršto. tegu gyvena sau, jei nori. nepastatys savo laimės ant kito nelaimės
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 10, 12:18)
sveikos mergaitės. kaip sekasi? žiūriu keršto planus rezgat? negi tikrai verta kišt rankas į š... ir jiem keršyt  g.gif ? nenusipelnė jie keršto. tegu gyvena sau, jei nori. nepastatys savo laimės ant kito nelaimės

As tai dar nelinkus kersyti unsure.gif kolkas dar mieliau apkabinciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 10, 13:27)
As tai dar nelinkus kersyti  unsure.gif kolkas dar mieliau apkabinciau  blush2.gif

aš nelabai suprantu dėl ko reikia keršyt g.gif ? skaudu, nemalonu, nelinksma, negera, sunku... bet kam keršyt unsure.gif ? kas nuo to pasikeis?
Atsakyti