Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

QUOTE(sachar @ 2007 12 10, 08:06)
Ech...o man vel pirma issiskirimo stadija, vel zemes pardavus vaikstau Barsites, oi barsites...Buvau vakar taip paluzus, kad vidury nakties nulekiau i BMB glebi Tiesiog, kad paguostu, apkabintu, na nuramintu, nes nezinojau daugiau pas ka kreiptis, jegu sedeti viena kambary nebeturejau... Snekejomes puse nakties, tiesiog snekejoomes, jis tiesiog apkabino ir laike savo gleby...  unsure.gif Sake, kad jei snd jausiuos blogai, galiu atvaziuoti... Nezinau kaip bus... 

aciu dievui as nezinau, kur slepias manasis, bo, kai zinodavau anksciau, tai viskas tais glebiais ir baigdavos unsure.gif doh.gif sikart eisiu iki galo, bo kas is to, kad paskui vel melas, sedejimas prie kompo. tik tiek, kad namie zmogus, ale bendravimas nulinis schmoll.gif gaila tik maziaus, jau daug laiko, bet vis klausineja tecio verysad.gif labai priprates prie jo buvo verysad.gif
Atsakyti
sveikos paneles
Na ziuriu pas jus ir naujokes sveikitina
As esu mergele ir mano vyras mergele tai nera jis moteriskas tikrai vyriskas:) Sachar gal pas jus susitvarkys jusu santykiai jei vienas be kito kaip matau negalite o jei galvoji kad ne geriau nedraskyk sau sirdies
Tamsi nepavydetina situacija pas tave bet kersyti neverta purvinti sau ranku geriau skyryboms paduok ir viskas.
mergynos arteja Kaledu metas nuoskriaudas reiketu pamirsti ir kad issipildytu musu svajones
rr manau tau horoskopas issipildys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 10, 12:32)
aš nelabai suprantu dėl ko reikia keršyt  g.gif ? skaudu, nemalonu, nelinksma, negera, sunku... bet kam keršyt  unsure.gif ? kas nuo to pasikeis?

na viskas priklauso nuo to ka tu kerstu laikai, mano kerstas butu iskelus nosi, isikabinus beproto graziam berneliui uz parankes pro ji praplasnoti wub.gif Taip, kad jis pasigailetu, kad as nesu jo blush2.gif o ka nors baisesnio daryti as nelinkus schmoll.gif
Atsakyti
Oi jus mano kerštas bus toks ko jis nesitiki,o jis nesitiki,kad aš kadanors spjausiu į jo puse į jo prašimus,nesiskirti,alimentam nepaduoti,niekur neišvažiuot ir pan .Dar va norėčiau ant pačio galo jo meilai seilai paskambinti ir pasikalbėti ,bo labai jau naglekė yra,neleidžia jam pas manę važiuoti kai paprašau,jam trelina,kad aš jį kaip šuniuką varinėju ir pan. lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai dar pas mane situacija kitokia,aš dėl jo butą pardaviau,kol buvo pinigų tol sedėjo prie mano šono,o kai pradėjau reikalauti,kad eitu darytu,tvarkytu,galų gale dirbtu,tai nebegera pasidariau,deprėsija jam invariau.Dar ta pasipainiojo po kojom,tipo davai susitinkam prieš 10metų matėmės kaip gyveni ir pan,nu ir nuplasnojo tas svolačina pas ją.
Oi kaip norėčiau aš juos abudu su kokiu kočielų nors truputuka apkulti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2007 12 10, 13:09)
1. Sachar gal pas jus susitvarkys jusu santykiai jei vienas be kito kaip matau negalite o jei galvoji kad ne geriau nedraskyk sau sirdies

2. mergynos arteja Kaledu metas nuoskriaudas reiketu pamirsti ir kad issipildytu musu svajones

1. Na man rodos be jo cia as labiau negaliu blush2.gif na jis ziuriu vistiek manim rupinasi kaip anksciau, bara kai nepavalgai, pica idarba atsiuncia, bet manau tai del to, kad tu kartu praleistu metu neistrinsi, vistiek kazkokie silti jausmai yra, bet kai prasnekam apie meile, tai jis sako, kad siuo metu nieko nenori, jokia kita jo netraukia, o ir man kazkaip lyk nejaucia tos meiles verysad.gif unsure.gif Na laikas parodys unsure.gif

2. Joa...Kaledos...Kaip manot jei seneliui laiska parasyt, kur ji nusiust reiktu kad svajones tikrai issipildyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif nu tie diedai nesuprasi ju visai tamsio tavo diedas gal harema nori tureti doh.gif
mano kerstas irgi toks butu atvaziuoti pas jotevus tokiai visai kaip lelkai su kokiu geru masiniu , as tai manau mano vyrelis dar labai gailesis, verks jis aisku nedel manes , o del kitos kai ji ji paliks, nes kaip sakoma viskas atsisuka pries tave
Papildyta:
4u.gif as irgi laukiu kaledu kazkaip nezinau mane tai tokia ramuma uzpuole , nebedepresuoju, tas is interneto neberaso nuo sestadienio galvoju gal man jam ka parasius , kaip galvojat mergickos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2007 12 10, 13:40)
Oi kaip norėčiau aš juos abudu su kokiu kočielų nors truputuka apkulti  lotuliukas.gif

Nu joa... blink.gif Vyrelis tai tikrai KUILYS! blush2.gif

O tu ne kocela imk, ka nors sunkesnio, kuvalda gal kokia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(edituka @ 2007 12 10, 13:52)
4u.gif as irgi laukiu kaledu kazkaip nezinau mane tai tokia ramuma uzpuole , nebedepresuoju, tas is interneto neberaso nuo sestadienio galvoju gal man jam ka parasius , kaip galvojat mergickos bigsmile.gif

Rasyk tik biggrin.gif karteli ir tu parodyk iniciatyva, bet nevisada zinoma ax.gif
Atsakyti
Tai ,kad nelabai galiu ką sunkaus kelti,nebent kai pagimdysiu kuvaldą pajamsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif parasiau lauksiu atsakymo dabar biggrin.gif
Atsakyti
Ale va apie kavalierius kalbant,tai iš dušios bent kolkas tai tokie geri atrodo,ale va veidukai tai man schmoll.gif tai net nežinau ku ir bedaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2007 12 10, 15:59)
Ale va apie kavalierius kalbant,tai iš dušios bent kolkas tai tokie geri atrodo,ale va veidukai tai man  schmoll.gif tai net nežinau ku ir bedaryt doh.gif

blink.gif kaip suprast
parase internetinis , sveika drauge , kada susitiksim ax.gif noreciau but jo simpatija o ne drauge biggrin.gif reiks gal pasimatyman siandien varyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2007 12 10, 13:56)
Tai ,kad nelabai galiu ką sunkaus kelti,nebent kai pagimdysiu kuvaldą pajamsiu  lotuliukas.gif

Tai kavalieriu koki pasijamk, geriau abu, jie ne tik pakilnos kuvalda uz tave lotuliukas.gif

QUOTE(edituka @ 2007 12 10, 13:58)
thumbup.gif parasiau lauksiu atsakymo dabar biggrin.gif

Saunule thumbup.gif Nepamirsk rezultatus pranesti mirksiukas.gif

QUOTE(tamsi @ 2007 12 10, 13:59)
Ale va apie kavalierius kalbant,tai iš dušios bent kolkas tai tokie geri atrodo,ale va veidukai tai man  schmoll.gif tai net nežinau ku ir bedaryt doh.gif

As manau, kad grozis tai dar neviskas, svarbu koks jis zmogus yra blush2.gif
Atsakyti