Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (IV) dalis...

QUOTE(Agniska @ 2007 12 11, 10:44)
Labas rytas  4u.gif

Labas rytas biggrin.gif

nagi, jei neklystu seniai tave maciau, pasakok kas naujo kas gero biggrin.gif
Atsakyti

Beje mergytes, gal zinot tikra adresa Kaledu senelio, na kad nusiuntus laiska gauciau ir atsaka blush2.gif biggrin.gif Pora noru turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 11, 01:30)
oi cia priplepejot hihihi.gif o tu moteru,kurios nuvilioja vyrus as nekaltinu schmoll.gif kalti kuiliai biggrin.gif

o aš nesutinku su tuo schmoll.gif . jei nebūtų viliotojo, nebūtų ir suviliotojo. koks gi vyras atsilaikys, kai kokia nors dama tamposi, ardosi prieš akis ir visaip kaip vilioja g.gif ? aišku, doras šeimos žmogus nelėks paskui pirmą pasitaikiusį sijoną, bet normaliam vyrui labai sunku yra atsilaikyti prieš viliones.
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 11, 12:22)
o aš nesutinku su tuo  schmoll.gif . jei nebūtų viliotojo, nebūtų ir suviliotojo. koks gi vyras atsilaikys, kai kokia nors dama tamposi, ardosi prieš akis ir visaip kaip vilioja  g.gif ? aišku, doras šeimos žmogus nelėks paskui pirmą pasitaikiusį sijoną, bet normaliam vyrui labai sunku yra atsilaikyti prieš viliones.

Tzi va, tame ir razinka, kad doro zmogaus nesuvilios, tai didesne kalties dali skirciau vyrui, o moteris, na zinot kokios jos, jei nori tai pasistengs tureti, na o jei drista seima ardyti, tai cia ant jos sazines, bet ne ji gi seima palieka o JIS
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 11, 13:26)
Tzi va, tame ir razinka, kad doro zmogaus nesuvilios, tai didesne kalties dali skirciau vyrui, o moteris, na zinot kokios jos, jei nori tai pasistengs tureti, na o jei drista seima ardyti, tai cia ant jos sazines, bet ne ji gi seima palieka o JIS

bet dėl JOS jis palieka šeimą. JI priverčia jį palikti šeimą. jei reiktų padalinti kaltę jam ir jai, aš skirčiau 50:50. nors geriau pagalvojus, jai skirčiau didesnę dalį. kad ir kaip ten bebūtų, moteris yra varomoji jėga. moterys valdo vyrus. jie vargšai tik seka paskui vadą ir daro, ką ji pasako. kaip jaus sakiau, nebūtų viliotojo, nebūtų suviliotojo. vyras niekada nepaliks šeimos dėl moters, kuri jo nenori. vadinasi, dėl iširusių šeimų kaltos JOS
Atsakyti
Cia man susidaro ispudis, kad daugeli is musu vyrai paliko/palieka del kitos ? g.gif Ar yra ir kitu issiskyrimo priezasciu ? Mano atveju as palieku vyra, bet ne del kito, o del to, kad vyras suprastu, ko brangaus gali netekti del savo vejavaikisko charakterio ( neturiu omeny kitos moters, bet pinigu svaistymas, savo malonumu ieskojimas ir pan.) Zodziu, pasidalinkite, del KO jus skiriates... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2007 12 11, 12:43)
Zodziu, pasidalinkite, del KO jus skiriates... blush2.gif

As man rodos prie visu kategoriju telpu ir tuo pat metu nei prie vienos g.gif mano priezastys butu tokios:

1. Del musu daznu barniu nesutarimu
2. Del to, kad jis manes nevertino ir tik kaltino (taip pradejau elgtis ir as, nes nusibodo nusileidineti)
3. Del to kad jo jausmai isbleso (kalti nesutarimai ir siaip ir tt)
4. Del to kad jis ieskojo savo pirmosios meiles (mano akim tai buvo isdavyste)

Na bet pagrinde, del to kad jo jausmai isbleso, man tai sunkiausiai suprantamas ir priimamas dalykas su kurio iki dabar susitaikyti neima verysad.gif

Pakaks? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 11 gruodžio 2007 - 12:53
smile.gif o mes skiriames is mano puses del gerimo ir pastoviu gastroliu su draugeliais , todel kad jis nedirbo nieko namie (isirenginejome nama )ir be to niekur nedirbo, o jis teigia kad skiriasi todel ,kad jam truko sexo blink.gif , todel kad as vadovauju per daug namie, nesuprantu jo, jis buvo pamintas po padu na ir to pasekoje atsirado atseit jo buvusi kolege guodeja , super duper sexuoli ir seip faina, bet man rodos kad ji jau senai pas ji buvo vienu zodziu tegu gyvena sau laimingai biggrin.gif
o mano bendradarbis tai pavaro , vakar praplepejom telefu 2val. siandien tai apkabina tai vel blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 11, 13:10)
o mano bendradarbis tai pavaro , vakar praplepejom telefu 2val. siandien tai apkabina tai vel blush2.gif

Ziek ziek, muilo operos prasideda biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif mergos vyrelis gavo teismo nuosprendi su elementais, paskambino man kaip pradejo tipo jis is manes masina atims registruota jo vardu bet pirkom tai kartu
Papildyta:
gal kas duosit patarima
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 11, 13:55)
1. doh.gif mergos vyrelis gavo teismo nuosprendi su elementais, paskambino man kaip pradejo tipo jis is manes masina atims registruota jo vardu bet pirkom tai kartu
Papildyta:
2. gal kas duosit patarima

1. Visi vyrai tokie g.gif Jokios pagarbos arba bent susitvardymo unsure.gif

2. Ech...jei galeciau patarciau, tik tokios patirties neturiu blush2.gif
Atsakyti
skambinau advokatui atseit vazinek spakaina negali paimt ir tt.nezinau kas bus
Atsakyti